Şimdi Ara

Bülent Uslu, Beşiktaş’ın 2019-20 Sezonunu Değerlendirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bülent Uslu Beşiktaş'ın yeni sezonunu değerlendirmesi


    Bülent Uslu, Beşiktaş’ın 2019-20 Sezonunu Değerlendirdi


    İlk kamp dönemini Riva’da gerçekleştirecek olan Beşiktaş’ın, kampın ilk gününde Burak Yılmaz’ın, yaklaşık 1 ay evvel Milli maçtaki sakatlığının nüksetmesi ile bıçak altına yatmasının haberi ile sarsıldığını söyleyen Beşiktaş kongre üyesi Bülent Uslu, değerlendirmelerine şöyle devam etti;


    Bir önceki sezon Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Alanyaspor maçında, Alanya’nın başında bulunan teknik adam Sergen Yalçın’ın, maç sonu Beşiktaşlı taraftarlar tarafından tribünlere çağrılması ve belki de tarihte ilk defa bir teknik adama Beşiktaşlı taraftarların bu derece teveccüh göstermesine rağmen, sıkıntılı dönem geçiren Fikret Orman tercihini Abdullah Avcı’dan yana kullanarak bir kez daha taraftarın isteği ile kendi isteğini örtüştüremedi. Abdullah Avcı tercihi ile olası bir başarısızlıkta kendisinin hedef tahtasına konacağını, hatta Avcı’dan önce istifa etmek zorunda kalacağını canlı yayınlarımızda üstüne basa basa belirtmiştik. Halbuki Sergen Yalçın tercihi, dağılmış camiayı birleştirecek, kredisi tükenmiş Fikret Orman’a yeniden kredi açacak ve olası Sergen Yalçın başarısızlığında “taraftar istedi, Orman getirdi yapacak bir şey yok” denilerek hedef olmayacaktı. Yıllarca Beşiktaş gibi Türkiye’nin en köklü ve büyük bir kulübüne başkanlık yapmış bir kişinin, bu denli basit bir stratejik hata yapması da büyük bir soru işaretiydi!


    Riva kampı tamamlandıktan sonra Avusturya kampına geçen Beşiktaş, oradaki vatandaşlarımızın Orhan Ak’a olan yoğun tepkisi ile bir kez daha suların durulmayacağının sinyalleri verilmişti. Evet, Beşiktaş taraftarı geçmişte taraftarımıza silah çekmiş olduğu kavgadan ve diğer sebeplerden dolayı Orhan Ak’a büyük tepkisi olup, kesinlikle Beşiktaş’ta bulunmasını istemiyordu. Alınan bilgilere istinaden, bu durum karşısında Orhan Ak, 2 defa istifa etmiş ama Fikret Orman tarafından bu istek reddedilmişti. Bu da ortamın daha da kızışmasına neden olmuş, belki de bir türlü yeni sezona camia olarak konsantre olamamasına neden olmuştu.


    Tüm bu sıkıntılar karşısında başarısız sonuçlarla hazırlık maçları tamamlanmış ve sezonun ilk maçı olan Rıza Çalımbay’ın başında olduğu Sivas deplasmanına gidilmişti. Hazırlık kampının yıldızları, o maçta ilk 11’de görev alamamış, aksine kamp görmemiş ve sakatlık problemi olan Medel gibi oyunculara şans vermişti Abdullah Avcı. Bu da forma adaletini sağlayamadığı, sadece isimlere forma verdiği tartışmalarına neden olmuştu. Nitekim Sivasspor karşısında çok kötü bir performans ortaya koyup, hiçbir varlık gösteremeyen Beşiktaş, sezona 3-0 gibi skandal bir mağlubiyetle başlamıştı.


    Ertesi hafta evimizde 3-0’lık net skorla Göztepe galibiyeti gelse bile sonraki haftalarda evimizde Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR hakeminin pas geçtiği 3 penaltımızın verilmediği maçta Rize beraberliği geldi. Bu da tıpkı geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi Beşiktaş’ın haklarının masa başında korunamadığı ve ciddi hakem hatalarına maruz kalarak puanlar kaybetmesi neden olduğunu gösteriyor, Fikret Orman ve ekibinin bu konu da sınıfta kaldığı bir kez daha görülüyordu.


    Deplasmanda gelen Gaziantep yenilgisi, içerde kötü futbol ve pozisyona bile giremeden penaltı ile gelen 1-1’lik Başakşehir beraberliği ve son olarak da Trabzonspor deplasmanında alınan yine 4-1 gibi skandal farklı ağır mağlubiyetle sezonun ilk 6 haftasında müthiş çalkantılı geçen süreçte, Beşiktaş sadece 5 puan toplayabilmişti. Ekonomik sıkıntılar had safhaya çıkmış, birçok oyuncu maaşlarını alamaz duruma gelmiş ve tüm bunlara çok uzun yıllar sonra, Beşiktaş’ın puan tablosunda küme düşme hattına gelmesi yani 16. sıraya düşmesi de eklenerek, kaçınılmaz son gelmiş yani Fikret Orman istifa etmemiş ama yaklaşık 4 ay evvel yeniden seçilmesine rağmen, tekrar seçim kararı almak zorunda kalmıştı.


    Beşiktaş’ın 2019-20 sezonun hemen başında yeniden seçim kararına kadar olan süreci anlatan Bülent Uslu ile seçim süreci, sonrası, Abdullah Avcı’nın istifa süreci ve Sergen Yalçın’ın göreve getirilip sezonu nasıl tamamladığı ile ilgili yazımıza bir sonraki bölümde devam edeceğiz.








  • Bu adam rahatsiz, oyle boyle degil.
  • Bülent Uslu kim, neden ön planda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben az önce ne okudum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyendinaga

    Bu adam rahatsiz, oyle boyle degil.
    evet bencede bulent bey'in durumu pek normal degil ama ....... o bizim yapamadıgımızı yapıyor......o bizim tek sesimiz gibi oldu artık .......iyiki varsın umituslu34 ......
    instragram yayınlarını ihmal etme lutfen.........
  • Bülent Uslu son dönemlerin en popüler ismi. Beşiktaş ve menfaatleri doğrultusunda çok fazla kişiyi karşısına aldı. Gerçek bir sevdalı. Kendisini çok seviyor ve destekliyorum. Bazen aşırıya kaçıyor evet ama geçmiş ve yapılanlar düşünüldükçe adamın sesinin bu kadar yüksek çıkmasını yadırgamıyorum. Aksine destek veriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 29 Temmuz 2020; 11:24:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tanıyorum bu herifi. Galatasaray kompleksi ile yatıp kalkıyor. Attığı twitler kendi takımından çok Galatasaray hakkında.
  • PayneKillers P kullanıcısına yanıt
    Evet gsyi sevmiyor ama fbyi seviyor ikisinide sevmemesi lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.