Şimdi Ara

Bulduğum Yavru Kedi Büyük İhtimal Bu Geceyi Çıkartamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 5 gün önce annesi tarafından terk edilmiş 4 yavru kedi bulduk. Büyük ihtimal 1 haftalıktan büyükler. Her gün annelerini bekledim ama gelmedi. Ben de laktozsuz süt + su + yumurta sarısını pişirip şırıngayla verdim. 3 tanesi neredeyse şırıngayı koparacak. O kadar çok içiyorlar. 1 tanesi ise hiç içmiyor. Ne yaptıysam sevdiremedim. Zorla ağzına sıkıyorum. Yalatmaya falan çalışıyorum. Bu akşam baktım da kedi iyice süzülmüş. Kıpırdayamıyor bile. Çok zayıf. Ona ne yapabilirim arkadaşlar? Nasıl yemesini sağlayabilirim? Moralim çok bozuldu.



  • Veteriner harici yapacak pek bir şey yok gerekeni yapmışsınız zaten. Ama süt tozu alabilirseniz diğer kediler için en azından çok daha sağlıklı olur. Normalde Annesi emzirdiğinde de yavrulardan bazıları ölebiliyor. Annesi tarafınan ilk bir kaç gün yeterince beslenememiştir muhtemelen. Yaşarsa yarın veterinere götürebilirsiniz. Ölürse de kendinizi suçlamayın elinizden geleni yapmışsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Veteriner harici yapacak pek bir şey yok gerekeni yapmışsınız zaten. Ama süt tozu alabilirseniz diğer kediler için en azından çok daha sağlıklı olur. Normalde Annesi emzirdiğinde de yavrulardan bazıları ölebiliyor. Annesi tarafınan ilk bir kaç gün yeterince beslenememiştir muhtemelen. Yaşarsa yarın veterinere götürebilirsiniz. Ölürse de kendinizi suçlamayın elinizden geleni yapmışsınız.
    Maalesef gece ölmüş. Çok üzüldüm. Bunun etkisinden uzun süre çıkamayacağım sanırım. İnşallah diğer üç kardeşi yaşar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ht1baron

    Maalesef gece ölmüş. Çok üzüldüm. Bunun etkisinden uzun süre çıkamayacağım sanırım. İnşallah diğer üç kardeşi yaşar.

    Alıntıları Göster
    Üzülme desem de üzülürsün. Benim de başıma geldi geçen yıl ama dediğim gibi Anne kedi kendi bakınca da ölüyor bazı yavrular. Veterinerden süt tozu ve biberon alırsanız kalanlar için daha iyi olur. Bu arada biberonu yada şırıngayı ağzına sıkarken dikkat edin. Bir anda fazla sıkınca boğazlarına kaçabiliyor ve öldürebiliyor onları bu. Özellikle şırıngada bu tehlike var. Bir de tuvaletini yaptırmak için masaj gerekiyor zaten biliyorsunuzdur bunu. Başınız sağolsun kendinizi suçlamayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 21 Nisan 2018; 12:24:13 >




  • Çık fazla kişi bilmez yavru kediler tuvaletini kendisi tek başına yapamaz. Anne kedi yalarak masaj yapıp rahatıktan sonra yaparlar.

    Olur da bir yavru kediye bakmak zorunda kalırsanız pamuk ile sıcak su ile rahatlatıp tuvaletini yapması na yardımcı olmalısınız dairesel hareketler ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.