Şimdi Ara

Bugün hiç hat yoktu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün adsl hattım olmasına rağmen hiç veri akışım olmuyor. MH. yi aradım Türkiye genelinde dns problemi olduğunu söylüyor. Yani modem dns numarası alamıyormuş. Bulunduğum yerde bir kaç arkadaşı aradım bağlanıyorlarmış onlarda bir problem yok. Tekrar aradım böyle böyle dedim onlar modemini kapatıp açsa onlarda bağlanamazlar dedi. Böyle bir problem varmı Türkiye genelinde. Bu durum karşısında ne yapmam gerekiyor. Acil yardım bekliyorum.



  • diğer topictede yazmıştım şu an serverlarda iyileştirme var bu 512 için o yüzden bağlantılar gidebilir
  • bugun herhangibir sorun yoktu valla normal şu anlık
  • nec sunucularında baglı olanlarda varmış bendede vardı sorun
  • Peki görevlinin dediği gibi modemini kapatıp açtınızmı ve takrar bağlantıda bir problem yaşadınızmı. Yoksa herzamanki gibi görevliler baştan savmak için bize böyle bir yalan mı uydurdu.
  • bu gün öğlen 12den akşam 18:30 a kadar bağlantı yoktu. aramak istemedim. çünkü hep aynı cevaplar. ping atın pamukkale izmir niğde giresun bende bir şey diyecek zannettim. meğer ping demek istiyormuş. telefonla arıyoruz. yine telekom kazanıyor. en iyisi beklemek dedim. zaten bundan sonrada aramam. baktım bağlantı yok. virüs taramaası. aç kapa. vs. olmuyorsa olmuyor. teknik servis zaten bunları söylüyor. 512-1024 farketmez.

    bu telekomun bir sitesi var.. kardeşim teda vs. gibi şu gün kesilecek veya tamirat var. deyin ya. tedaş bile haber veriyor. bırak tedaşı medaşı. belediye bile anons ediyor.
  • Merhaba

    Başka bir mesajda yazmıştım yapıştırayım :

    Ana sayfası :http://ntcanuck.com/
    İndirme adresi :http://ntcanuck.com/downloads.htm - buradan TreeWalk DNS isimli linkten alabilirsiniz.

    Yukarıdaki adreste bulunan program tam bir dns sunucu olarak çalışıyor, cache yani zaten çözümlenmiş alan adlarını depolayarak değil, alan adlarını kendisi çözerek, ayrıca çözdüğü isimlere ait bilgileri depolayabiliyor da, daha hızlı çalışmak için. Windows 2000 Pro ve üzeri (XP home dahil) sistemlere kurulabiliyor, sistemde gerekli ayarlamaları kendisi tam olarak yapıyor.

    Eğer bağlantınız kopuk değilse, TTnet'in Dns'lerine muhtaç olmadan çok rahat internetteki işlerinize devam edebiliyorsunuz.




  • Bugün aha nerdeyse öğle oldu hala veri akışım yok. O programı indirip bir deneyeyim bakalım. Dialup la program indirmekte amma zormuş ha. İnmek bilmiyor bir türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.