Şimdi Ara

Bugün 15 dk'da hilafeti getiririz denmeyede başlandıysa şeriat yakındır arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekonomik sorundan öte bir Koca ve Baba olarak korkmaya başladığım bir durum var.Bizler erkek- kız çocuğu demeden bir arada sokaklarda gece 12lere kadar oyunlar oynayıp büyüdük. Şimdi çocuklarımız gündüz bile sokağa salamayacak hale geldik. Kadınlarımız dışarı çıksa başına bir iş gelicek korkusuyla evde oturur hale geldik.Kız babası olsan Damadının kızını ödürüceği korkusuyla yaşar hale geldik.Kadınlardada ne zaman ölücem bende korkusuyla yaşar hale geldiler.Tabi bu durum Şehir şehir değişsede corona gibi düşününün ülkede en güvendiğiniz il ve ilçelerinde bu olaylar artık yaşanmaya ve görülmeye başlandıysa devamı fazlasıyla gelecek.


    Adamlar 15dk'da Hilafeti getiririz diyor. Yada Hazırlıklarımız 19 yıl sürdü demeleri. Korona bitse bile uzaktan eğitim devam edicek uzaktan eğitimin ne alakası var diyeceksiniz bu ya ekonomik bir problem için yada bu düşünce altyapısına hazırlıkta olabilir 2seçenekte çok uygun. Bakın bunlar çok ciddi söylemler nerdeyse çoğu söylemini gerçekleştirmiş bir hükümetten bahsediyoruz.Yarın öbür gün şeriatte gelir hilafette arkasından bu söylemlerin.


    Bu konular bu söylemler vurdum duymazlığa gelemeyecek kadar çok ciddi. Yani sorun artık kafalarınızı kaldırın biz nereye gidiyoruz böyle diye Ekonomi dediğin cebini vurur ama bu olaylar senin sevdiklerini elinden alıcak. Hergün kadın cinayetleri almış başını gidiyor eskiden bu haberler daha fazla gündemde tutulsun ki insanlar farkına varsın diyordum şimdi tam tersi bu haberleri görenler azmışçasına daha fazla öldürmeyemi başladı nedir bilen biri açıklasın bu durumu insanlar etkileniyor mu cidden bu kadar ?


    Bizim çocukluğumuzda daha çok hırsızlık gasp haberleri olurdu. 90larda 2000lerde bu kadar cinayetin yaşandığı dönemi bile hatırlamıyorum birde bunların nerdeyse hepsi kadın cinayeti.Yarın öbür gün şeriat gelirse kız babası olanlara yada eşi olanlara şunu soruyorum kızın rahatça sokağa çıkamıyacak okuyamıyacak evlendirdin diyelim başına bir iş gelirmi gelmicekmi korkusuylamı yaşıcaksın boktan sebeplerle sırf karının kızının saçının bir kısmı gözüktü vay kaşı gözüktü diye yol ortasında falakaya yatırmalarına hatta tecavüz etmlerinine göz mü yumucaksın ve bunu yapanların sokakta rahatça gezmesine izin veren sistemin gelmesine göz mü yumucaksın böyle olmasını mı istiyorsunuz istiyorsanız buyrun malum parti orda vermeye devam edin.


    Akpli kardeşim sanada soruyorum senin gönlün razımı ben eminim değildir.Bunlar şeriatçi sapık zihniyetin ülkenin yüzde 5i bile etmicek tayfanın istedikleri sen bile bu kadarı fazla dersin sen erdoğancı olabilirsin benim zamanımda başımdaki eşarba karıştılar diyorssun ama bu mevzu eşarbı taksan bile eşarbın içinden gözün gözükte diye seni yolda falakaya yatırıp hatta tecavüz edecekler senin bile bukadarını istediğini şeriati canı gönülden istediğini desteklediğini düşünmüyorum.Bu adamlar artık ülkeye şeriati getirmeye kafayı koymuş öyle olmasa sence bu kadar kadın cinayetine neden göz yumsun neden kadınların haklarını elinden alsın ?


    Benim 2 yaşında kızım var şimdiden silah fiyatlarına bakar oldum.Niye bu zihniyet hayatımızdan çok üzün bir süre çıkmıcak şuanki eserleride fazlasıyla çıkıcak önümüze gelecekte. İnsanlar kafayı sıyırmış gibi ruh hali toplumda bu kadar cezasız kalırsa büyük suçlar herkes ali kıran başkesende olur polat alemdar da boğazda keser kafa da . Erkeklikleri anca karılarına küçük çocuklara otizimli çocuklara engelli insanlara ve hayvanlara bebeklere yetiyor. Bebeğe tecavüz eden mi dersin tokatlayıp sigara içirip tiktoka koyanmı dersin ben o videoda çocuğum geldi gözümün önüne nasıl vicdanınız rahat nasıl bu kadar pis ruha sahipsiniz aklım almıyor. Bende insanım sizin kadar neden kötü olamıyorum.


    En gavur ülkelerde bile böyle olaylarda toplum ayağa kalkıyor biz unutup duymamazlıktan görmemezlikten geliyoruz.Ee geldik bakın ne oldu yavaş yavaş herkesin başına geliyor. Örneğin Geçen sene aftan yararlanıp katili sokağa saldırdılar adam bebekli kadını öldürcektim ama kocası geldi herkesin içinde yapamadım dedim sonra bir kızı kestirdim dedi gittim öldürdüm dedi bu cinayeti hatırlayanlar vardır akp bu zihniyetleride sokağa saldı ve akli bozuklukları olan insanların daha fazlasını aramızda görmek istiyorki gündem değişsin ekonomi unutulsun Oyları artsın.


    Madem avrupa birliği hayalimiz yok getir idamı madem hapishaneler dolu bak hapishanelerin yarısı boşalcak ozaman hapishanelerin yarısı karısını vahşice öldüren çocuklara kadınlara tecavüz edenlerle dolu daha fazlası yer olmadığı için hapishanlerede sokaklarda geziyor serbest bırakıyorsunuz. Çözümü Çok basit bu tarz suçlar için şu kadar süreliğine idam olucak bitti gitti.Sana yemin ediyorum oy oranın ekonomi batsa bile yüzde 70ten aşağı oy almıcaksın sağcısı solcusunın bile şeriatin içinde tek istediği şey idam Kadınları koru artık. Geçtik ekonomiyi kıtkanaat geçinmeyi ülkecek güvenlik diye birşey kalmadı.


    Daha dün 19 yaşındaki sevgilisi bakın kocası da değil lan oğlum 19 yaşındasın sen başka kız mı yok sevgilisini öldürüyor. Herkesin bu yaşlarda kız arkadaşı oldu olmasa bile sevdiği oldu aklı kaldığı oldu hiç bir erkek toz konduramasa da kızının erkek arkadaşı sevgilisi kocası olucak. Bizim babalarımızın çoğu 90lılar özellikle bilir bunu daha çok Sübyancı dersiniz çoğunuzun annesiyle 15inde 16sında evlenmiş bunu niye yazdım bazıları kızın yaşına bakarak bu yaşta elin erkekleriyle neden geziyor diyecek ne işi var diyenler olcaktır bu yaşta sevgilisimi olur diye söyleyenler için.


    Denizli'de bir kadın 2 çocuğunun gözü önünde boğazı kesilerek öldürülüyor. Kadınlar koyun gibi kesilerek ölmeye başladı nerde bu devlet. Bizim delikanlılığımız nerde mertliğimiz yiğitliğimiz nerde? Çok müslümanız diyorsunuz aişe anamız fatma anamız gelsin.İçimizde ki Türklüğü yok edip yerine Şeriatçi Arap zihniyetini yerleştirdiler.Bizde gidiyoruz gücümüzü çoluk cocuktan kadından çıkarıyoruz.

    Kadınlar güzeldir sex objesi olarak bile görebilirsin güzeldir diyede bakabilirsin çünkü şuanki kapitalist sistem kadınları herşeyde heryerde çıplak bir şekilde gözümüzün içine sokuyor ama bunları beyninin içinde geçir dışarıya yanıstıcak cesareti nasıl elde ediyorsun. Hepimiz bir bebektir masumduk nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz lan aklım almıyor Bu yüzden kadınlar sizin ne malınız nede rahatça bütün vahşice cinayetlerini gerçekleştirebileceğiniz fantazileriniz değiller yada aklından gidip bunun ırzına geçebileceğin.

    Sev seviş rızası varsa güzelse bak ama görmesin kadınlar bile güzel bir kadın görünce birbirlerine bakıyorlar erkekler nasıl bakmasın.Sırf ona sahip olamıyorsun diye niye öldürüyorsun neden tecavüz edersin bul 100 lira 200liraya kerhaneye okadar azdıysan boşanıyorsanızda niye öldürüyorsun sen bu dünyaya geldiğinde gözünü o kadınlamı açtınki senden ayrılıyor diye öldürürsün Erkek tavsiyesi bazen kafa dinlemeye ihtiyacı vardır hererkeğin kafanı git dinle sessizlik mis gibi sorumluluk sahibi değilsin serbesttin sen ya benimsin ya karatoprağın ben hapse girerim sen mezara ulan azıcık düşünsen fırsat bu.


    Piyasada çoluk çocuk yetişkin demeden toplum olarak kafayı sıyırmışız iyice bunu kabul edelim.Nereye gidiyoruz diye bir soran adam akıllı muhalefet bile yok hatta bizler bile sormuyoruz artık gözümüzü kulağımızı kapattık ama Muhalefet partileri gerçekten kadınları koruma hakkında bir tane fikri yok benim gibi olanı gideni anlatıyor alsana oy işte Nasıl akpye sırf bunlar için idamı getir oy oranın yüzde 70den aşağı değil diyorsam bu chp için yapması mümkün olmasa bile onları koruyucak fikirleri projeleri çık anlat Hergün ama hergün ekonomiyi artık halk görüyor tencere boşsa istedikleri kadar milliyetçilik yapsınlar sen muhalaefet olarak konuşmasan bile oy kazancaksın bu durumdan artık 2019 seçimleri örneği ozamnki ekonomik sıkıntı büyükşehirlerin oy kaybına yol açtı. Al işte gündem kadın cinayetleri hergün. Konu kadınlarsa gündemde kadınların hakkını koruyucak konuşmalar yap örgütlerine bunlar için projelerini anlatıcak reklamlar yaptırt gitsinler insanlara anlatsın kadınlara durumu anlatsın. Çıkıyorsun televizyonlara erdoğan şöyle erdoğan böyle yok 128 milyar dolar nerde biliyor herkes neyin ne olduğunu Hep aynı teraneler.


    Nereye gidiyoruz tekrar soruyorum arkadaşlar ekonomiden önce bu ülke Gothamdan texastan beter nasıl hale geldik diye bunu sorgulamalıyız artık. Göz ardı ede ede daha büyük şeyler geliyor farkına varalım.


    Haftada bir kaç kez bir erkek birden fazla kadınla evlenebilir kadın erkeğin malıdır tarzında haberler okumaya başladık dozajı son zamanlarda fazlasıyla arttık birşeyler senede birkaç kez söylenir umursamazsınız ama artık gözümüzün içine sokuyorlarsa hazırlığı var demektir. Boşuna istanbul sözleşmesi kalkmadı.

    Hadi kadınları korumuyoruz koruyamıyoruz birde onları insanda değil hayvandan öte dicem hayvan bile bir canlıdır onları birer satın alabileceğimiz mal gibi görmemizi isteyen bakış açılarına sahip olmamızı istiyecek zihinlerimize zehir tohumları eken skandal sözler söylüyorsunuz ya sizin erkekliğinize adamlığınıza sokayım.İnsanları zehirlemeyi bırakın.


    Devlet desen bu kadar kadın cinayeti olurken üstüne onların haklarını elinden alıyor. .Eski Türkiye'de böyle konuşanların kafasını ezerlerdi şimdi göklere çıkarıyorlar. Böyle birşey var mı bizler kadınları koruyacak daha fazla yasa beklerken bunlar elinde olanlarıda aldılar.Meseleyi eşçinseller üzerinden götürerek eşçinseller evlenebiliyormuş falan filan sanki sağımız solumuz top dolu kim vurduya gidicektik yada ülkecek herbirimiz lgbt'yiz bu yüzden oldu.Ben burdan şunu anlarım heralde ülkenin 3te biri veya yarısı lgbt olmuş o zaman ortada büyük bir çoğunluk var yozlaşma var Bu konuda bunu düzeltmek için karar alındı diye düşünüyorum yani kim vurduya gitmeyelim diye anladınızmı malımıza sahip çıkmış sağolsun devlet bizi düşünmüş Arada bir bizide düşünüyor ama başkalarını mağdur ederek. Birde mağduriyetler varmış yalandan iftira atan kadınlar yüzünden hapis yatan erkekler varmışta onları korumak içinmiş yada 1 gün evli kalıp onlara bir ömür nafakaya bağlayan bir sözleşmeymiş falan filan.


    Ortada mağduriyet varsa 11 yaşındaki kıza rızası vardır deyip tecavüzcüsüne ceza bile vermeden onları serbest bırakan liyakatsız mülakatla kendi atadığınız hakimlerde var yasalarda yok. Yasa orda doğru uygulancak keyfi değil.


    Karısını öldüresiye dövüp sırf ölmediği için anında saldığınız karokollar'da senin kocan deyip bişey olmaz hadi barışın deyip sokağa salıp bir kaç gün sonra o kadınların ölüm haberleri gelmesine neden olan o amirlerde ve buna izin veren savcılarda arayın sorunu.

    Adam 1 gün evli bile kalmamış ama ona senelerce nafaka ödemeye mahkum ettiğiniz atadığınız hakimlerde arayın sorunu akıl var mantık zaten 1 günlük örnek kelime 1 ay olabilir 1 sene olabilir evli olan insana yıllarca nafaka ödemeye mahkum bırakan savcının problemi. 1 ayda evli kalsan 1 yılda kalsan bir ömür kimseye bakmak zorunda değilsin.Zaten güçlü Türkiye olsaydı kadınların çoğu kendine bakılmayı muhtaç hisseden değil ayakların üzerinde olmayı düşünen kadınlarla dolu olurdu bunun için siz kadınlarda suçlusunuz imkanı olupta gerçekleştirmeyen için.Okumayıp 15-16 yaşında elalelim adamlarına kaçarsanız kendi ayaklarınız üstünde durmadıkça bu ülkedeki bu boğazkesen erkek zihniyetlerinden birini bulur yarın öbürgün ölüm haberleriniz gelir kendinize sahip çıkın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabledore -- 24 Mart 2021; 14:11:39 >







  • katil erkekleri, kadınlar doğuruyor büyütüp yetiştiriyor. kadınları korumaktan bahsediliyor fakat kadınları eğitmekten kimse bahsetmiyor


    veya erkekleri cinayete iten sebepleri kimse konuşmuyor. varsa yoksa kadınları koruyalım, bu kanser olmuş bünyeye aspirin vermekten başka işe yaramaz.


    erkekleri ucuz kahramanlığa iten veya onuruyla oynayıp tahrik edenler çoğunlukla cahil kadınlar. eğitimsiz ve cahil erkekler de hiç uğruna kadını öldürüp kahraman olduğunu ya da erkekliğine bok sürdürmediğini zannediyor.


    evlenecek çiftlere iletişim dersleri, evlenmiş kadınlara da çocuk eğitimi ve psikolojisi dersleri zorunlu olmalı.


    bugünü kurtarabilmek adına caydırıcılık sağlayacağından cinayetin cezası da idam olmalı.

  • Gelirse gelsin ya bu saatten sonra şeriatın gelmesi ülkeden gitmek isteyen muhalif nüfusun işine gelir. En azından zamanın İranlı muhalifleri gibi İngiltere, ABD gibi ülkelere sığınma kolaylığı olur. iktidardan memnun olanlar da kendi kendilerine şeriatın tadını çıkartabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    Gelirse gelsin ya bu saatten sonra şeriatın gelmesi ülkeden gitmek isteyen muhalif nüfusun işine gelir. En azından zamanın İranlı muhalifleri gibi İngiltere, ABD gibi ülkelere sığınma kolaylığı olur. iktidardan memnun olanlar da kendi kendilerine şeriatın tadını çıkartabilir.

    İlk giden onlar olur veya şeriat onlara işlemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günümüze uygun değil o yüzden imkansız getirmezler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

    günümüze uygun değil o yüzden imkansız getirmezler.

    iranda arabistan da sözde şeriat var işte demek ki getirilebilir

  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    imkansız halk olarak yapılarımız o ülkelerden çok farklı.


    Ak seçmen kitlesi kendi içinde bir sürü kesime ayrılıyor bunlardan şeriat isteyen kesim %15 falandır.

    Gerisi liberal düşünceli insanlardan oluşuyor.

    Ak seçmenin büyük bölümü şeriat talep etmez çünkü ailesi kızı akrabası falan asla böyle bir düzen istemez.

  • katil erkekleri, kadınlar doğuruyor büyütüp yetiştiriyor. kadınları korumaktan bahsediliyor fakat kadınları eğitmekten kimse bahsetmiyor


    veya erkekleri cinayete iten sebepleri kimse konuşmuyor. varsa yoksa kadınları koruyalım, bu kanser olmuş bünyeye aspirin vermekten başka işe yaramaz.


    erkekleri ucuz kahramanlığa iten veya onuruyla oynayıp tahrik edenler çoğunlukla cahil kadınlar. eğitimsiz ve cahil erkekler de hiç uğruna kadını öldürüp kahraman olduğunu ya da erkekliğine bok sürdürmediğini zannediyor.


    evlenecek çiftlere iletişim dersleri, evlenmiş kadınlara da çocuk eğitimi ve psikolojisi dersleri zorunlu olmalı.


    bugünü kurtarabilmek adına caydırıcılık sağlayacağından cinayetin cezası da idam olmalı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    Bu mesaj silindi.

    Bugün 15 dk'da hilafeti getiririz denmeyede başlandıysa şeriat yakındır arkadaşlar. Bugün 15 dk'da hilafeti getiririz denmeyede başlandıysa şeriat yakındır arkadaşlar. Bugün 15 dk'da hilafeti getiririz denmeyede başlandıysa şeriat yakındır arkadaşlar. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    Gelirse gelsin ya bu saatten sonra şeriatın gelmesi ülkeden gitmek isteyen muhalif nüfusun işine gelir. En azından zamanın İranlı muhalifleri gibi İngiltere, ABD gibi ülkelere sığınma kolaylığı olur. iktidardan memnun olanlar da kendi kendilerine şeriatın tadını çıkartabilir.

    oportünizmin tanımını yapan kimse kemikleri sızlıyor olabilir.

    Birde iyi satranç oynadığını düşündürdü bana.

  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    "hem iyilik yapmak hiç zevkli diil geziye çıkalım yurt dışına kaçanlar geri gelsin"


    sence sadece müslümanlar mı iyilik yapar ?

  • Kadın kollarında ki kızların çoğunluğu istiyor. Ve şeriat için çalıştıklarını söylüyorlar. Çok farklı bir kafaları var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

    imkansız halk olarak yapılarımız o ülkelerden çok farklı.


    Ak seçmen kitlesi kendi içinde bir sürü kesime ayrılıyor bunlardan şeriat isteyen kesim %15 falandır.

    Gerisi liberal düşünceli insanlardan oluşuyor.

    Ak seçmenin büyük bölümü şeriat talep etmez çünkü ailesi kızı akrabası falan asla böyle bir düzen istemez.

    O yüzde 15 maalesef tarikat-cemaat vb ile örgütlü.

    Geriye kalanlar ise tekil ve çaresiz.

    Bu kadar film dönüyor bir sindirilmemiş gösteri bile yok (geziden beri)

  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Aktrol müsün bebe misin anlayamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olur. Daha kolay iltica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstiklal mahkemesi kurmak 10 dakikalık iş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepkiselliğinizi güzel aktarmışsınız, bazı noktalarda abartı var ama samimiyetinize veriyorum...

    İnanın dertleri din veya şeriat değil, sömürge ülkesi olma durumunu derinlere, genetiğimize yerleştirmek ve emdikçe emmek. Sadece kendileri için değil başkalarına da emdirmek; bir bakmışsınız aranızda yaşayan ne olduğunu bilmediğiniz tipler mösyö olmuş, onlar evrim geçirip RTE'nin iddia ettiği gibi değişip gelişirken bir bakmışsınız ki siz yerinizde saymışsınız...

    İstihbarat veya polis devleti gibi tanımlamalar da farklı değil; Türk'lerin beyni, cinsel organları, genetik kodları, yürekleri ancak buna yetiyor, karşılığında iki Bizans kahpesiyle yatsınlar yetiyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    Bu mesaj silindi.
    Bugün 15 dk'da hilafeti getiririz denmeyede başlandıysa şeriat yakındır arkadaşlar.
  • TSK iç tüzüğünü, irticâ ile mücadeleden - irticâdan sabık bir iktidar yönetimde olduğuna göre - irticâ 'karşıtları'yla mücadele şeklinde değiştirdiler. Ordu da yanımızda değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnevel92

    Kadın kollarında ki kızların çoğunluğu istiyor. Ve şeriat için çalıştıklarını söylüyorlar. Çok farklı bir kafaları var

    Onlar çöp poşetidir kadın değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.