Şimdi Ara

**BUDERUS GB 062**Kullanıcıları (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.222
Cevap
60
Favori
330.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler hocam bilgi için zaten 4 yıl olmuştur alalı bakım yapılmadı İlk takılırken Petek temizlettim kömürden döndüğü için kullanim kılavuzu kimbilir nerde Yeni modelin kolay yapması fakat görseller farklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Petek uzunlugumuz 7 metre+1 havlupan. Petek suyu sicakliginin 50 de olmasi ideal o zaman, suanda oyle devam ediyor. Oda termostadi 23.5 dereceye ayarli cocuk odasinda duruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt

    soguk havalarda gec isinma yaşarsan 55 cikartirsin.ama dedigim gibi mutfak yatak odasi vs yerlere termostatik vana taktir isiyi ciddi anlamda kontrol altina alirsin aklinda bulunsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgiler icin,

    Site yeni alt ve ust daire bos. Onlarda dolsa daha iyi ve hesapla isinacaz gibi ama bu kis boyle gidecek malesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2013 Aralık > 2020 Nisan tarihine kadar GB072 sorunsuz kullandık. sonra "Condens2500/GB0 62 / WBC24 Fan" değişti. Ama geçen hafta aynı fan yine değişti ve 1100 TL ücret.


    5 Yılda bozulmayan cihazdaki fan, servisçe takılan 18 ayda bozulan fan. mesajlarda görüldüğü üzere fan kronik sorunlu, bunların garanti süresi kaç yıl ? ve ne yapmak gerekir..

  • armax kullanıcısına yanıt

    Kombinin garantisi bittiyse değişen fan 1 yıl garantilidir

    Kombinin yasal garantisi bitmediyse ücret karşılığı +4 yıl garanti yaptırabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir akrabamın Buderus logamax plus gb062-24 KD H model kombisinde ısıtma tesisat set değerini 38 ayarladigimizda giden su sıcaklığı çok yavaş şekilde en fazla 38 e kadar yükselip alevi kapatiyor. Bu süre içinde mesela 36 ya çıkıyor ve nasıl oluyorsa alev devam ederken 35.5 sonra da 35 e düşüyor sonra tekrar yükseliyor düşe kalka 38 olup alev söndürüyor.
    Set değerini 45 ayarlarsam yaklaşık 12-13 dakikada giden su sıcaklığı 42.5 lere ancak çıkıyor ve hiç 45'i gormeden alevi kapatıyor.

    1-Bu problemle daha önce karşılaşan oldu mu? Olduysa neden kaynaklanıyor?
    2-Bu kombide ısıtma set degerinin kaç derece üzerine kadar giden suyu ısıtması lazım yani artı eksi kaç çalışıyor bilen var mı acaba?
    @disintegration ve diğer arkadaşlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @disintegration Mrb hocam buderus Buderus logamax plus gb062-24 kullanıcısıyım en son peteklerime danfoss ra 2000 taktıktan sonra bu seneki bakımı yapıldı kış moduna geçtik kombim su eksiltmeye başladı servis tarafından sibobu değişti kaçırmaya devam ederse genleşme tankı değişecek tank delindi denildi çok su eksiltince acaba az hava mı bastılar diye kendimde tankı komple boşaltarak hava bastım ama gene su eksiltiyor genleşme tankını değişeceğim servis 720tl gibi bir fiyat verdiği için kendim değişeceğim
    Benim asıl beynimi yakan durum kombimin içinde ki genleşme tankı etiket değeri 8lt yazıyor kombinin kitapçığındaki değer 6lt ve servisin takacağıda 6 litreymiş genleşme tankı markası önaysan fabrikayı aradım toptancısına yönlendirdiler 320tl fiyat verdiler onlarda da 7 litre gözüküyor tank işin içinden çıkamadım tankımın kapasitesi 6-7-8 mi hangisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • umitalkanoglu U kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    En yeni modellerde 6 litre, sizin kombi ilk çıkan serilerden ise 8litre olabilir kombinin kasası büyük

    Bosch condens 2200, buderus gb22i gibi ufak kasalı kombilere 6litre takıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 litre takılması çalışmada bir farklılık veya yoğuşumda sıkıntı yaratırmı? @disintegration




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitalkanoglu -- 14 Ocak 2022; 11:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umitalkanoglu U kullanıcısına yanıt

    Hiçbir sıkıntı olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Hocam iyi akşamlar . Benim ev yerden ısıtma . Kombiyi 43 dereceye ayarlamama rağmen suyu ısıtıyor kombi döndüğünde sıcaklık 30-32 dereceye inene kadar tekrar yanmıyor . Sorun nedir acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler @disintegration hocam aldım taktım genleşme tankını şimdilik sorunsuz çalışıyor

    buderusun akıllı oda kumadansı hakkında bilginiz varmı

    tc100 ile tc100 v2 arasındaki fark nedir biri kombiye kablolu v2 kablosuz mu bağlanıyor?

    işletme yazılımsal uygulamsal bir farklılık var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahadir808 B kullanıcısına yanıt

    Kombi parametrelerinden kaynaklanıyordur, servis menüsünden ayarlanabilir, yerden ısıtma için ideali kaçtır bilmiyorum ama bu şekilde ısınma sorununuz var ise +/- 5 derece şeklinde veya size uyacak şekilde kombinin servis menüsünden ayarlanabilir.

  • 5 yıllık bir tc100 kullanıcısı olarak cevap vereyim. tc100 maalesef kablolu; kurulum yerine çok dikkat etmek gerekiyor. Taşımak dert görsel için kabloyu saklayacak tadilat baya zorlu oluyor. Kullanımı çok rahat ios app ile cep telefonu üzerinden takip edip, kullanıyorum. v2 kablosuz ama şimdi yeniden alacak olsam f/p olarak RC150 Modülasyonlu Programlanabilir oda Kumandası, , RT36RF Kablosuz Programlanabilir Oda Kumandası, , RT24RF Kablosuz Oda Kumandası üçünden birini alırdım büyük ihtimalle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setteparodi -- 23 Ocak 2022; 17:14:23 >
  • Hocam rc150 kullandım memnun kalmadım yanlış yere kurduğumuz için, iki katlıyız üst kata kurduk kombi alt katta kaldı erşim sıkıntısı ve üst kat çabuk ısınırken alt kat ısınmadı satıp danfoss ra2000 termostatik vanaya döndük tc100 istememin sebebi telefondan kombiye erişim istediğim için uygun ikinci el bakıyordum bosch ct100 ü gördüm aynı cihaz tc100 le ama buderus gb62 kombide bosch ct100 sorun çıkarırmı alsak @disintegration




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitalkanoglu -- 24 Ocak 2022; 1:6:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umitalkanoglu U kullanıcısına yanıt

    Benim ev de dubleks, bir kat ot diğer kat termostatik vana zorunlu konfor için yoksa iki kat arasında 2 - 3 C fark bile olabiliyor, ayarlamak çok zor. danfoss ra2000 ile sisteminizi tamamlamanız daha verimli olacaktır. telefondan erişim çok güzel ama şuan sadece onun için fiyat verilir mi, açıkçası bilemiyorum.

  • Hem termostat hem termostatik vana ikisini birlikte nasil kullanmak lazim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • setteparodi S kullanıcısına yanıt

    bizde çatı dubleksiyiz ama bağımsız iki daireye çevirdik üstte ailem altta biz oturuyoruz kombi tek alt katta, normal dairede bende ilk üst kata rc 150 bağladım biz olmasak bile kombiyi aç kapa sıkıntı olmasın diye randıman alamadım üst çabuk ısındı aşşada biz üşüdük iptal edip bütün peteklere danfoss ra2000 bağladım rovline die kombi mobil kontaktörü bağladım uygulamadan kombiyi kapatıp açıyorduk ios güncellemesinden sonra iphonelarda çalışmıyor uygulama sahibininde başı belaya girmiş güncelleme gelmiyor bir tek android de çalışıyor uygulama

    asıl istediğim viessman reklarındaki. Gibi kombiyi internet üzerinden aç kapa ve radyatör set sıcaklık değerini değiştirebilmek termostata ihtiyacım yok ama oda buderusta mumkün değil aşırı pahalıya satıyorlar kendi ürünlerini modülasyonu ems-bus ol duğu için de opentherm ler çalışmıyor on&off termostatlar da modülasyon özelliğini kullanmıyor saçma sapan bir şey kombimden çok memnunum ama bu yüzden bir daha buderus bosch almam evrensel ürünü kullandırtmıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.