Şimdi Ara

Bu Zamandan Sonra PS3 Alınır Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ps2 bile hala satılıyo
  • playstation 2 bile alınır... playstation 3 alınır mı demek hata
  • Asıl tam bu zamanda alınır oyunlar felan her şey oturmuş durumda.Zaten PS4 çıkınca hemen alınmaz en az 1 yıl beklenmesı gerekır oyunlar falan hafıften otursun dıye

    EDİT:İMLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.Fernandes -- 21 Eylül 2012; 10:39:54 >
  • Bu sorular o kadar çok soruldu ki bize sorduğunuz aynı cümleyi google da veya yandex de arama yapsanız, direk bu forumda yakın zamanda açılmış aynı başlıkları görürsünüz.

    PS4 bugün çıksa dahi PS3 bugün alınır. Çünkü konsollar ilk çıktıkları sene oyun bakımından çok fakir oluyorlar ve bir sürü sistem hatalarıyla geliyorlar. Stabil duruma gelmesi ve oyunların oturması 2. hatta 3. revizyon playstaion sürümünün çıkmasıyla gerçekleşiyor.
  • Gow, Beyond, Last Of Us gelicek daha
  • Alabilirsin derya deniz oyun var. Ama makine tek başına anlam ifade etmiyor. Türkiye'den beraber online oynayabileceğin bir ekibin olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TavaSapı

    Evet beyler soru açık.Yakın zamanda PS3 almayı düşünüyorum. PS3 aldığımda çoğunlukla ailemle ve arkadaşlarımla yerel multiplayer oyunlar oynayacağım.(Rayman,Trine vb.)

    Sizce yeni nesil 2013 de çıkar mı ? Yada çıkarsa PS3 e destek devam eder mi ? Ve Yukarıda belirttiğim tarzda aile oyunları önerebilirmisiniz ?

    Malum çok para vereceğim ve hemen eskisin istemiyorum.Zaten 3 sene idare etsin beni yeter.

    Sizce şu zamanda PS3 almalı mıyım?

    Yeni nesil çıkacakmış diye takma kafana. Oynanması gereken bir sürü seri, oyun var ps3te. Uncharted Serisi (3. oyun Türkçe), Gow serisi ( 1-2 remake, God o WAr 3), Heavy rain, Infaomus serisi ( 1-2 , 2. oyun türkçe), Heavenly Sword, Killzone Serisi , bu liste uzar gider....




  • hem ps1 hem ps2 hem psp kullandım ama ps3 almadım. bütüm paramı bilg.yatırdım devamlı ekrankartı işlemci cart curt... tüm oyunları pc den oynadım. ps3 neden almadım?? sebebi elektromarketler yüzünden; ne zaman incelemeye gitsem lcd tvlere bağlı berbat ps3 oyunlarını gördüm.grafikleri tırtıklı renkleri saçma sapan... bumudur dedim ps3... amma dandik dedim. ps2den farkı yok dedim.. hayatta bu parayı vermem dedim... sonra geçen hafta sırf move oyunları için çoluk çocuk oynasın diye ps3 aldım. tv ye taktım gt5 koydum amann bu ne güzel grafikler ve ace combat, sonra ps plus üyeliği aldım oyunları indirdim oyunlar hem grafik hem renk olarak süper ötesi... oha dedim ps3 ise teknomarketteki ps3 ler ne????? . yıllardır teknomarketlerin dandik kablolarla bağladığı görüntüyü ayarlamadığı öle salla pati iş yaptıkları görüntülere kandık... yıllardır bu zevkten boşuna mahrum kaldık... ama şimdi iyiki almışım diyorum. almayanada alın diyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.