Şimdi Ara

Bu ülkede kadınlar çok şanslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ömür boyu nafaka sadece türkiyede var.Dünyada kadınlara en fazla hak veren ülke Türkiye.

    Türkiyedeki haklar ne avrupada ne amerikada var.Kadınlar çok şanslı.Dul maaşı+Yetim maaşı her yerde öncelik+5 yıl erken emeklilik+askerlik yok.Bak bir sürü adam şehit oluyor, askerde psikolojileri bozuluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 12 Nisan 2021; 14:30:38 >



  • Bu ülkede kadınlar çok şanslı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cammyywhitee kullanıcısına yanıt

    Öldürülen adam sayısı kadın sayısından 11 kat daha fazla.Adamları insandan saymıyormusun?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602

    Öldürülen adam sayısı kadın sayısından 11 kat daha fazla.Adamları insandan saymıyormusun?

    afrikadaki çocukları da katalım istersen eski sevgilisi tarafından öldürülmüş erkeklerin sayısı kaç kat az onu araştır. ki böyle bi kıyasa sokmak bile iğrenç. herkesi insan yerine koyuyorum ben. ama sana toplumdaki kadınlara söylenen sözlerin uyarlanmış haliyle cevap vericem "bu erkeklerde başına süresiz nafaka getirecek kadınları nasıl hissedemez anlamıyorum. kadının tipine bak süresiz nafaka kitlicem diyor resmen. süresiz nafaka verdiren kadınları buluyorsunuz sonra da ağlıyorsunuz ne ettiyseniz kendiniz ettiniz. adam da nafaka verdirecek kadın bulmasaymış.

  • Şiddet uygulayanların çoğu bağımlı, alkolik, sinir hastası kişiler.Haa birçoğu adamın parası varsa gerisi önemli değil diye düşünüp evleniyor.Geçen sene mahallemde bir kadın kocasını bıçakladı ama haber olmadı mesela.Siz sadece adamlar cinayet işliyor sanıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 12 Nisan 2021; 0:9:53 >
  • cammyywhitee kullanıcısına yanıt
    Bu şey değil mi yaa "AK-47 ile fotoğrafı olan erkeklerle evlenmeselermiş."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyveli kaktöş -- 12 Nisan 2021; 1:7:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602

    Öldürülen adam sayısı kadın sayısından 11 kat daha fazla.Adamları insandan saymıyormusun?

    öldürülen adamların öldürülmesi adam olmalarıyla ilgili değil. kadınlar kadınlıkları yüzünden öldürülüyor.

  • ne demek kadın oldukları yüzünden?

  • kocaları, sevgilileri tarafından onların eşi, sevgilisi oldukları dolayısıyla öldürülüyorlar. cinayetlere yol açan şey kadınlıkları.

  • Sadece Türkiye'de değil bütün dünyada kadınlar daha şanslı. O kadar şanssızız ki erkeklerin üstünlüğünü kaybettiği döneme denk geldik

  • dünyanın her yerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de şanslı ve şansız insanlar var . böyle bişeyin cinsiyeti olamaz. tek sorun ortada ciddi bi gevşetilerek cılkı çıkmış çoğu kadın insan katliamı var . birilerinin sığınacak dalı yok birileri her gün tehditler alıyor birileri babasının verdiği kararların çok az kısmı da kendi seçimlerinin haksız bedelini öderken sizin tek derdiniz gene sizin sorun haline getirdiğiniz yok erkekler daha çok kendini geliştirmesi gerekiyormuş yok bi kızın dm kutusu daha doluymuş yok bi kıza on bin kişi yazıyomuş erkeğe kimse yazmıyomuş tarzında şeyleri problem sanıp aptal saptal konuşuyorsunuz sadece. kimse sen evlenmediğin halde sana süresiz nafaka kitleyemicek merak etme ama bu ülkede sırf işini yaptığı için sırf kadın olduğu için evine giderken , çocuklarına ekmek götürürken , taksiye binmek zorunda kaldığı için hiç tanımadığı insanlar tarafından katledilenler var . aradaki farkı anlayabiliyosun di mi .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • cammyywhitee kullanıcısına yanıt

    Bir insanın sırf kadın olduğu için öldürüldüğünü söylemek çok komik :) Öyle olsa bütün kadınlar öldürülürdü değilmi.

  • genelleme mantığın da çok saçma da şunu anlatmaya çalışıyorum biyerlerde şanslı şanssız meseleleri olabilir evet ama sana diyorum ki şuna emin olabilirsin seninle evlilik masasına oturmamış hiçbir kadın sana verdiğin nafaka örneğini uygulayamicak . ama bu ülkede hiç tanımadığı insanların tecavüzüne,öldürmesine,tehditlerine maruz kalmış binlerce kadın var ülkede. sence şu verdiğin örnekle bu kadınları şanslı vaziyete getirebilir misin? ayrıca hiç tanımadığın bi kadına tecavüz edip onu öldürdüğünde o kadın sadece kadın olduğu için ölmüş oluyor . bu ülke bunu da defalarca gördüğüne göre bu ülkede sadece kadınlığından öldürülen kadınlarımız da malesed mevcut

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu konuyu açan adamın iqsu maksimum 5tir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicho

    Şu konuyu açan adamın iqsu maksimum 5tir.

    senin iq kaç ?

  • bizden iyi durumda oldukları kesin ama kadınlar katlediliyor diye bağırıp duruyolar, sanki sokakta kurban keser gibi kadın kesiliyor hergün...



    YIL ERKEK KADIN

    ------------------------------------------------------------

    Cinayet     2015    1648 303

    ------------------------------------------------------------

    Ölümlü İş Kazası   2018 1496 46

    ------------------------------------------------------------

    İntihar     2018    2529     813

    ------------------------------------------------------------

    Ortalama Ömür     2019 75,9 81,3

    ------------------------------------------------------------

  • Amerika'da da durum ayni, evlilik orani asiri azaldi bu yuzden. Insanlar evlenmeden yasiyor artik ve cocuk yapmaktan kaciyorlar. Daha dogrusu erkekler.

    Kadinlar hap aliyorum diye kandirip cocukta yapiyor, sonra erkekten ayrilip paralari goturuyorlar. Yani kondom sart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 12 Nisan 2021; 14:9:16 >
  • Babası emekli bir kadın evli değilse, sigortalı bir işte çalışmıyorsa ölene kadar emekli maaşı alıyor.

    Hakikaten başka ülkelerde de var mı acaba böyle şeyler.

    Bir ara evli ve babası ölmüş kadınlar anlaşıp kocalarından boşanarak ölmüş babalarının maaşlarını alıp herifle yine beraber yaşıyorlardı. Gerçi hala bile vardır böyleleri.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cammyywhitee

    dünyanın her yerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de şanslı ve şansız insanlar var . böyle bişeyin cinsiyeti olamaz. tek sorun ortada ciddi bi gevşetilerek cılkı çıkmış çoğu kadın insan katliamı var . birilerinin sığınacak dalı yok birileri her gün tehditler alıyor birileri babasının verdiği kararların çok az kısmı da kendi seçimlerinin haksız bedelini öderken sizin tek derdiniz gene sizin sorun haline getirdiğiniz yok erkekler daha çok kendini geliştirmesi gerekiyormuş yok bi kızın dm kutusu daha doluymuş yok bi kıza on bin kişi yazıyomuş erkeğe kimse yazmıyomuş tarzında şeyleri problem sanıp aptal saptal konuşuyorsunuz sadece. kimse sen evlenmediğin halde sana süresiz nafaka kitleyemicek merak etme ama bu ülkede sırf işini yaptığı için sırf kadın olduğu için evine giderken , çocuklarına ekmek götürürken , taksiye binmek zorunda kaldığı için hiç tanımadığı insanlar tarafından katledilenler var . aradaki farkı anlayabiliyosun di mi .

    Adamlarda askerde şehit gazi oluyor gençliklerini veriyorlar birçoğunun psikolojisi bozuluyor.Askerlik yapmayana ne iş veriyorlar ne de evlendiriyorlar mesela.Bunlarıda sayalım o zaman.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.