Şimdi Ara

Bu Ülkede İstediğin zaman istediğin yerde istediğin gürültüyü yapabilirsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 daireli bir binada oturuyoruz.Ben ve ailem 4 ve 5 numaralı dairelerin sahibiyiz.Diğer 3 daire de ayrı ayrı kişilere ait.Yaklaşık 5 yıl önce 3 numaralı daire yi biri satın aldı.5 yıldır kapısına gitmekten yorulduk.Çoğu zaman sözlü kavgalar ettik.Kaç defa polis çağırdık ama nafile.5 yıldır hala kapı kapamasını bilmeyen gündüz-gece farketmeksizin gürültü yapan aile içinde şiddetli kavgalar eden binayı ve çevresini kirleten insanlar.Adamlar her gece 10 kişi bir eve toplanıp gündüz vaktiymiş gibi fütursuzca konuşup kavga edip bağırıyor.Çoluk çocuk evin içinde top oynuyor sağa sola koşuyor.Ne gündüz yatabiliyoruz ne gece.Asıl konuya gelirsek zabıtayı arıyoruz geliyor uyarıyor gidiyor.Gece 11 den sonra polis baktığı için polisi arıyoruz geliyor uyarıyor gidiyor.İçişleri bakanlığını arıyorum "biz izinsiz yürüyüş,düğün vs gibi bütün çevreyi etkileyen gürültüler için bakıyoruz"diyor.Zabıta gece 11 den sonra bakmıyoruz diyor.Diyorum "gelin bir ses ölçme ciyazı takın"bana diyorlar "biz onu sadece dükkanlara iş yerlerine takıyoruz "diyor.Polise diyoruz para cezası yaz karakola götür bana diyorlar öyle bir yetkimiz yok.Avukata gidiyorum anlatıyorum ev sahibi olunca zor diyor.Ihhh mıhh yapıyor.

    Bu arada sırf iki dairemiz var diye mecburiyetden yöneticilik yapıyoruz.Kimse yapmadığı için daha doğrusu.Bugüne kadar ne vekalet aldık ne de apartman defteri tuttuk.Aldığımızı verdiğimizi herkes biliyor topu topu 5 daire için hiç gerek duymadık.Avukat diyor ki önce vekalet al apartman defteri tut ondan sonra polis çağırdıktan sonra karakola gidin ifade verin.eee diyorum.sonra diğer daire sahiplerinden vekalet alın dava açalım.Peki diyorum "dava nasıl işliyor?"Bana dediği "mahkemeyi kazanırsak tahliye kararı alırız ama ev sahibi oldukları içinn evden çıkmazlarsa zorla çıkartamayız açıkcası"şaka gibi.Danışmanlık ve avukatlık ücreti 15 k da para cabası


    Arkadaş bu yasalar niye hep suçlunun lehine işliyor.Neden bu kadar uğraşıyoruz?daha doğrusu bizleri uğraştırıyorsunuz maddi ve manevi olarak.Şaka maka avrupa da adamın g.tunu keserler bunları yaparsan ama bizde ne yazık ki böyle.


    Son olarak bu insanlar etnik olarak romanlar.Belki size tv lerde felan sempatik gelebilirler ama aynı apartmanda yaşamak işkence.Halkların kardeşliğinin de alayınında taa a.k.Hitleri anlıyorum artık.gerçekten toplum için kimyasal atıktan başka bir şey değiller.Bir kuruş faydası olmadığı gibi sırf zararlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Valla bütün apartman anlaşırsanız aklıma bir çözüm geliyor ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Duyduğuma göre ruslar Antalya'da çoğunluğu sağladıkları apartmanda aidatları yükseltip türkleri çıkarıyorlarmış bu şekilde. Apartman sakinleri aranızda anlaşın, apartman aidatını 5000 tl yapın. Bunlar ödemeyince mahkemeye verin. Ruslar bu şekilde Türk'leri çıkarabildiğine göre işe yarıyor demek ki. Çıkmasalar bile ödemek zorundalar. Ödemezlerse haciz yoluyla alırsınız. Bunlar çıkınca da herkese parasını verirsiniz geri.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.