Şimdi Ara

Bu ülkede ehliyetler komple geri alınsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Psikoteknik muayeneden ve ağır şartlardaki sınavlardan geçemeyenlere ehliyet mehliyet vermesinler, aile hekiminden 50 liraya alınan dandik rapor ve kursa verilen 1000 küsür liranin ardindan peynir ekmek gibi ehliyet dağıtırsan istanbulda ne trafik biter ne terör ne cinayet.

    Adamlar daha kavşakta nasıl dönecegini bilmiyor ki bırakın duz gitmeyi bilsinler, alkol alip araba kullanmaktan bile cekinmiyorlar cidden ülkemizde cahillik egitimsizlik diz boyu.

    İşe gidicem ama kavşağa yaklaşınca trafik kilitleniyor ve o kuyruk uzayip gidiyor peki niye ? Ehliyeti bakkaldan alan cahil insanimiz yuzunden.







    işe gidicem dönel kavşaktan dönmem lazim Ya cidden adamlar oyle bi geliyor ki gecmek imkansiz caddeden gelenler hiç hız kesmeden dümdüz gidiyor frene bile basmiyor adam yol ver tabelasinı gormüyor allahin öküzü, yola atlasam bana toslasa arabalar pert olacak sonra bide bana kizacak yola niye atladin diye eminim bu cahilligi yapan boyle de üste cikacaktir.

    Neyse tespih aldim sabır çekiyorum artik trafige cikinca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Türkiye de adamlar tali yoldan ana yola bakmadan atlıyorlar. Kusura bakmayın ama ben dönel kavşakta da yavaşlarım, hatta dururum bile. Birisi gelip yandan vurucak ondan sonra uğraşdur. Şimdi diceksiniz ki suçlu o olucak ama?, olsa ne yazar?? Arabanın orjinalliği bozulacak, vakit kaybedeceksin. Onun yerine hızlı gelen öküz olursa ver yolu gitsin, zaten ilerdeki ışıkta o adamla yan yana olucaksın.

    Bir gün dönel kavşakta dönerken, yandan birisi sana geçirince, durucakmısın durmicakmısın görürüm ben seni Videoları paylaşıyosun, kornaya felan basarak ama sağına soluna bakıp temkinli geçmek en iyisi, tabelaları takan kim türkiye de? En iyi şoför temkinli olan şofördür bana göre, temkinli olan şoför birisinin hatasını düzelten şofördür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 24 Mayıs 2016; 10:52:53 >




  • Dönel kavşakta yok kavşak içindekine aittir...
    Bu kural en güzel Kıbrıs'ta uygulanıyor...
    Eğer bizim şoför bozuntuları Kıbrıs'ta araç kullanmaya kalksın ilk dönel kavşakta aracı perte çıkartırlar...
  • ohooo.abi dönel kavşak olsa iyi.herşeyimiz tam bir facia.bu kadar cok takma kafana.cokda onemseme.bir gün korna basıp yürü diye ikaz ettiğin adam arabadan iner ne var gardaş diye üstüne yürür.eğer trafikte herkes kurallara uysun istiyorsan londra da yaşamalısın.
  • Sen benim videoyu izlemedin galiba , döner kavşakta durulmadığı gibi dilenirse eğer ters istikamette de gidilebilir

  • Bende çok takıyordum bu konulara da sonra baktım ki sinir hastası olmaya başladım.

    Mesela vidyoda bilmiyorum siz misiniz şoför ama durana korna çalmış. Öndeki sürücü size küfür etmiştir, anlamaz çünkü niye korna çaldığınızı. Biraz da şiddete eğilimli olsa iner arabadan boş yere kavga...

    Gerçekten burası Türkiye. Hiç takmayın böyle şeylere. Taktıkça düzelecek sanıyoruz ama düzelmiyor. Her gün kansız ve cahil sayısı daha da artıyor maalesef.

    Düzelmeyeceğini avrupada araba kullandığınızda anlıyorsunuz zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    ohooo.abi dönel kavşak olsa iyi.herşeyimiz tam bir facia.bu kadar cok takma kafana.cokda onemseme.bir gün korna basıp yürü diye ikaz ettiğin adam arabadan iner ne var gardaş diye üstüne yürür.eğer trafikte herkes kurallara uysun istiyorsan londra da yaşamalısın.

    Gecen gun makas ata ata giden biri bana kirmizi isikta sen şov mu yapiyorsun yoksa ehliyeti yeni mi alin diye arabadan inip saldirmiştı, gerekceside viraja girerken apex cizgisini tutturmam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavvv hahahahahahahahaha muziği duyunca koptum alemsin
  • bir kere forumda duymuştum ama kimse bilmediği için uygulama gereği duymadım. zaten uygulatmazda adamlara arkadan kornayı çalarlar. zaten orda yol ver işareti var. işaret yoksadamı düz gelen yol vermeli ?
  • Azerbaycan da döner kavşağa girene hemen yol verıyorlar, özellıkle her döner kavşağın yanında polısler beklıyor ceza kesmek ıcın.

    Turkıye de bu yok 2 sene araba kullandım, kımse yol vermıyor kendın yavas yavas yola gırmeye calısıyorsun. Sanırım denetleme yok o yüzden olabılır mı ? Bızde dedıgım gıbı her zman trafık polısı pusuda beklıyor rüşvet almak ıcın
  • 24. saniyede bir öküz gördüm. Aslında o öküze 7 kişi girip kurban etmek lazım ya. Neyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.