Şimdi Ara

BU SİTEDEN ALIŞ-VERİŞ YAPMAYIN ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, size netsiparis.com.tr sitesinden yaptığım alışveriş ile yaşadığım sorunu anlatayım.

    26.01.2019 günü bilgisayar satın almak için internette fiyat bakarken istediğim ürünü uygun bir fiyata N11.com'da Netsipariş (Netsiparis) adlı satıcıda buldum, 2 adet stok bilgisi vardı. Sonra bakayım bu satıcı kimdir diye ararken, satıcının kendi internet sitesi olduğunu ve buradan da satış yaptığını gördüm.

    Fiyat olarak ta N11'e göre 100 TL, hatta tek çekimde 200 TL daha uygundu.

    Ben de hemen üye olarak satın alma işlemine başladım.

    İŞTE SONRASI;

    26.01.2019 saat 19.39'da "Dell Ci7 G317-FB75D128F161C i7-8750H İşlemci 16GB Ram 1TB Disk 128GB SSD GTX1050 4GB Ekran Kartı 17.3" FHD IPS UBUNTU Notebook" adlı ürünü tek çekim olarak 3D güvenlik ile onay vererek satın aldım. Sözleşmem ve ödeme onayı bilgilerini aldım. Buraya kadar sorun yok.

    Sonra 28.01.2019 günü sabah 09.30 da firmayı arayarak siparişinde ilgili bilgi almak istedim, müşteri temsilcisi ad - soyad bilgimi istedi verdim. Sonra efendim siparişiniz iptal edilmiş dedi, ben de iptal işlemi yapmadığımı söyledim. Yetkili efendim işleminizi sistem tarafından iptal edilmiş diyerek, sebebini sorduğumda bu ürün tedarik edilemiyor diye cevap verdi.

    Ben de bana bilgi vermeden, seçimlik hakkımı kullandırmadan, beklemek isteyip istemediğimi sormadan neden iptal ediyorsunuz dediğimde ise, efendim paranız iade edildi, bakın telefona cevap veren birinide buldunuz, paranızı bir süre çalıştırıp size daha sonra da iade edilebilirdi" şeklinde bunları lütuf gibi görmemi istercesine konuşmalar yaptı.

    15 dakikalık konuşma boyunca aynı şeyleri tekrar edince ben de konuşarak çözülecek bir durum olduğunu idrak ettim. Teşekkür ederek telefonu kapattım.

    Ortada taraflardan ALICI (ben) sözleşmede bulunan yükümlülüklerimi yerine getirmiş ve paramı ödemiş, ancak karşılığında tarafıma haber dahi verilmeden siparişim iptal edilerek mağdur edilmiş bulunuyorum.

    Şimdi her türlü hukuksal hakkımı aramak adına Tüketici Mahkemesine başvurumu yapacağım.

    Lütfen Konuyu üstlre taşıyalım, bu firmadan kampanya adı altında yapılan indirimleri ciddiye alarak mağdur olmasınlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • haklısın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iptal olabilir sonucta ticaret bu. Paran da teslim edilmis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam haklı beyler dağılın.
  • Amator bir firma olabilir ben çok art niyet görmedim. Şu olsaydı hak verirdim. Parayı 15 iş günü içinde iade etselerdi. Çünkü emin ol ödemeden sonra pek çok firma böyle yapıyor sinir küplerine biniyor insan. Anında iade eden ilk kez gördüm hatta.
  • Parani kisa surede iade etmişler ortada bir durum yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamaninda netsiparisten cok alisverisim oldu. Yerleri Mecidiyeköy de dereboyu caddesinde . 99 tl ye 1 tb hdd, 75 tl ye 4gb ddr3 ram almistim. Baya alisverisim var yani hic sikinti yaşamadım. Ama siparisin iptal edilmesi konusunda sonuna kadar haklisin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sorun şu ki, piyasa fiyatının 2.000 TL altında bir kampanya vardı. Ben bu kampanyalı fiyat üzerinden alım yaptım. Ancak firma geçerli bir sebep ya da bilgi vermeden siparişi iptal ediyor. Ben arz edilen fiyat üzerinden bir alım yapmışım, paramı ödemişim. Paramı anında iyade etmesi bir lütuf değil, etmemesi ise elbette kabahat ve kötü niyet olurdu. Ancak ben siparişi fiyatı piyasa fiyatından uygun diye verdim. Üstüne başka sitelerden çanta, 256 gb NvMe samsung evo pro M2 SSD ve klavye mouse set aldım. Hadi çanta ve klavye mouse seti kullanırım. Ama ssd yi Ya iade edemezsen. Ayrıca bunlar için borçlanmış oldum.

    Burada iyi niyetli bir davranış yok. Sözleşmeye güvenemeyeceksem sözleşme yapmanın ne manası var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.