Şimdi Ara

Bu sefer şaka değil malesef Barbaros Barut Beşiktaş'ta!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: soho

    babaros yabancı stoperin yerine alınmadı, ek olarak kiralık olarak alındı..

    bayern munih' in alt yapısından yetişmiş futbolcu en az baki -toraman kadar oynar merak etmeyin, hem yaşı da çok genç.
    bence kadroda bulunabilir.



    Millet amma meraklı yav sallamaya. Kadro genişliği diye bir şey var. Gerçi ben bu konuda Koray ile Mustafa Doğan ın gönderilmesinin yanlış olduğunu düşünüyordum o düşüncelerim hala değişmedi. Hala sağlam yabancı bir defans lazım takıma ama o yeterli değil, 2 tane de alamayacağımıza göre böyle bir isim uygun olmuş. Doğruysa hayırlı olsun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Compadrex

     Bu sefer şaka değil malesef Barbaros Barut Beşiktaş'ta!!!


    junior baki bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nodex


    quote:

    Orjinalden alıntı: Electra

    Bence olumlu transfer, kiralık almışız. Hem aradığımız stoper mevkisi için değil bu, oraya transfer ayrı yapılacak. Cissenin şu an alternatifi yok bence, sakatlık veya kart cezalısı durumkunda takım tökezler. Bu adam Cissenin yedeği olabilir. Zararı yok.


    Bu da demektir ki bu takım Serdar Kurtuluş'u da gözden çıkarmış



    Kanka ne alakası var serdar sağ bek adamı ciddi durumlarda barbaros oynar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Compadrex

     Bu sefer şaka değil malesef Barbaros Barut Beşiktaş'ta!!!




    Version 2008 of Baki Mercimek..
  • Ben Baki'yi seviyorum Abicim... Bu cocukta insallah Baki kadar efendi ve caliskan olursa, hic problem yok ortada. Gökhan Zan ve Ibrahim Toraman bir gün sakatlanirsa, Baki ve Barbaros ikilisini defansin göbeginde görmek isterim. Millet iki keli birden gördügü an, gözlerini isik alir zaten. Defansin ortasindan gecis yok demektir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

    Ben Baki'yi seviyorum Abicim... Bu cocukta insallah Baki kadar efendi ve caliskan olursa, hic problem yok ortada. Gökhan Zan ve Ibrahim Toraman bir gün sakatlanirsa, Baki ve Barbaros ikilisini defansin göbeginde görmek isterim. Millet iki keli birden gördügü an, gözlerini isik alir zaten. Defansin ortasindan gecis yok demektir


    Spiker: Bjk defansının ortasında iki kel; Baki- Barbaros ikilisi var
  • İŞTE BEŞİKTAŞ'IN BOMBASI!


    Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Dinamo Zagreb'in stoperi Dino Drpic'in hafta içinde İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor.

    3.5 milyon dolara anlaşmaya varılan 26 yaşındaki oyuncu, Hırvatistan Milli Takımı'nda da oynuyor.

    Kartal aradığı stoperi nihayet buldu. Atrenör Fikret Demirer'in izleyip beğendiği ve menajer Sinan Engin'le teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği Dino Drpic'le anlaşmaya varan Beşiktaş bu oyuncuyu hafta içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

    Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Drpic, 26 Mayıs 1981 doğumlu. 1.93 boyundaki oyuncu özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor. Beşiktaş yönetiminin 3.5 milyon dolara mal ettiği öğrenilen Hırvat milli futbolcu, bugüne kadar 154 kez giydiği Dinamo Zagrep forması altında 10 gol atmayı da başardı.

    BARBAROS DA BİTTİ

    Beşiktaş, iç transferde de Kasımpaşaspor’un 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barbaros Barut’la da anlaşmaya vardı. Ümit Milli Takımı’nda da oynayan Barbaros bu sezon başında, Alman ekibi Furth’ten K.Paşa’ya geldi.

    DİNO DRPİÇ KİMDİR?

    26 Mayıs 1981 doğumlu olan Dino Drpic, 1.93 boyunda, 79 kilo. Dinamo Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol attı. Hava toplarında adeta bir kule gibi geçit vermiyor. Dinamo Zagreb'le 4 lig şampiyonluğu, 4 kupa, 1 de Süper Kupa kazandı. Drpic son 2 yılda gösterdiği çıkışla milli takıma da seçildi.

    HİGUAİN SERBEST KALDI

    Beşiktaş, Arjantinli oyuncusu Higuain'le yollarını kesin olarak ayırdı. Beklenen verim alınamayan Arjantinli futbolcuyla bir görüşme yapan yönetimin, bugüne kadarki hak edişlerini ödeyip serbest bıraktıkları bildirildi. Yönetimle masaya oturan Higuain'in talep ettiği 650 bin doların kendisine ödendiği ve anlaşmaya varıldığı da belirtildi. Higuain'in yurt içinden ve yurt dışından gelecek tekliflere göre kendine kulüp aradığı da öğrenildi.




  • bide bu başlıkta bişi dikkatimi çekti...
    yani "bu sefer şaka değil maalesef,Barbaros Barut Beşiktaşta" mı yoksa
    "bu sefer şaka değil,maalesef Barbaros Barut Beşiktaşta" mı...

    ne fark var diye sormayın eğer ikincisi ise ne yapmış bu adammı öldürmüş diye soracam...
    hani "oku,baban gibi eşek olma,adam ol"lafı vardır ya
  • Bu virgüller cok hassas konulardir Ilker Kardes Özellikle Babalara karsi cokkk dikkatli olmak gerek bu konuda.
  • Beşiktaşlı arkadaşlarıma soruyorum;

    Sizde transferi kim yapıyor allah aşkına?
    Vallahi yazık yaa!Gitse de şu yönetim kurtulsanız!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SaGaPo

    Beşiktaşlı arkadaşlarıma soruyorum;

    Sizde transferi kim yapıyor allah aşkına?
    Vallahi yazık yaa!Gitse de şu yönetim kurtulsanız!!




    Süleyman Seba gibi degerli bir insani göndermenin cezasini cekiyoruz dostum. Cezamiz ne zaman biter bilmiyorum ama belkide bunu sonuna kadar hak ettik. Dedigin gibi insallah en yakinda bu yönetimden kurtuluruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Compadrex

     Bu sefer şaka değil malesef Barbaros Barut Beşiktaş'ta!!!




    bakinin bi üst yakışıklı modeli
  • neyse eğer doğruysa barboros barut kardeşimiz. burda kendini gösterip bayerne gider. ama nasıl gider onu bilmiyorum.
    bunlar baki le film de çekerler yakında.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .Hakan.

    neyse eğer doğruysa barboros barut kardeşimiz. burda kendini gösterip bayerne gider. ama nasıl gider onu bilmiyorum.
    bunlar baki le film de çekerler yakında.


    Keloglan 2
  • Offf Offf yönetimden bir yanlış transfer daha..
  • Adam şov yapsada ben bi topici hortlatsam

























































    nerdeeeeeeee
  • bu yil futbolcu piyasasininda civisi cikti yaw....
  • boşuna transfer yapmışlar ne gereği var cissenin yernin doldurcak ßi önlibero türk tabi yabancı stoper olsa warya sampiyonuz kesinlikle SAYIN DEMİRÖREN SİNANI AL DA GİT YETER ARTIK FAİK GÜRSES GELSİN YARDIMCI MENAJER ßAKİ MAJSTROVİC GELSE ßARßAROS SÜPER ßİ DEFANS OLUR YAW KELLERİN GÜCÜ YÜRÜ BEAH....... ßU BAŞLIGI AÇAN ARKADASIM KOLPA HABERLER İYİCE OGRENDE GEL YASIN KUCUK DİYE ELVERİYORUM HERSEYE İNANMA GİT ßİRŞEYLER OGREN AZICIK=)=)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: assasin2007

    boşuna transfer yapmışlar ne gereği var cissenin yernin doldurcak ßi önlibero türk tabi yabancı stoper olsa warya sampiyonuz kesinlikle SAYIN DEMİRÖREN SİNANI AL DA GİT YETER ARTIK FAİK GÜRSES GELSİN YARDIMCI MENAJER ßAKİ MAJSTROVİC GELSE ßARßAROS SÜPER ßİ DEFANS OLUR YAW KELLERİN GÜCÜ YÜRÜ BEAH....... ßU BAŞLIGI AÇAN ARKADASIM KOLPA HABERLER İYİCE OGRENDE GEL YASIN KUCUK DİYE ELVERİYORUM HERSEYE İNANMA GİT ßİRŞEYLER OGREN AZICIK=)=)

    Bu tiplerle aynı forumdayız allah sabır versin hepimize...




  • arkadaşlar bakinin adam geçişleri top rakipteyken hoplayıp hıplaması füze şutları az farkla taça çıkan şutları kale üst direğinin 50 metre üstüne orta yapışları olmasa bizi sıkıcı geçen maçlarda kim güldürecek..barutu bilmem ama baki favorimdir ve bu takımda kalması gereken tek futbolcudur üstüne tanımam kimi zaman cem yılmaza böle gülmüyorum...o bir futbol üstadı onun gibi bi topçu daha alsalar bence süper olur ki kasımpaşalı arkadaş anlatmış özelliklerini henry tarzı ronaldinho tazrzı tamamdır aranan kan bulundu çünkü baki her maçta oynamıo o yokken son 5 10 dakka barutu izleriz..ayrıca adam hedefleri olan bi adam be izzet baysal fizik okuyorum hedefim doktor olmak gerçekçimi tabiki evet dizikte doktora yapacam hemde ben adamı deli etmesiler ertuğrul sağlam istemio bu adamı röpörtajında dedi ama yönetim kiralık düşünüomuş..buarada burak 3 gol atıp kral olamaz kanında yok onun izleyin bundan sonraki maçları hatta gol krallığına bakın 5 golü geçebilecekmi sezon sonunda ibrahim akın da giderken gösterecem ne olduğumudedi ve gösterio




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.