Şimdi Ara

bu nasıl bir milli takım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ingiltere'nin pandemi nedeniyle ülkemizi kırmızı listeye alması nedeniyle, aşağıdaki dört futbolcumuz yarın oynanacak olan milli takım maç kadrosuna alınamadı.


    Çağlar Söyüncü, 

    Ozan Kabak, 

    Ozan Tufan, 

    Halil Dervişoğlu




    futbolcular iyidir ya da kötüdür hiç umurumda değil. bu futbolcuların milli takımlar kampına gelmesine engel olan ingilizlerin ise canı cehenneme. bu konuda ağırlığını koyamayan federasyon da dükkanı kapatsın. dört futbolcu da as olsaydı, eminim herkes ağlardı ve elinden gelen ardına koymazdı. gönderilmeyene değil, yapılan muameleye bakacaksın.




  • Bu futbolcularla olmaz olmaz olmaz. Denizlispor gibi bile oynayamiyorlar. Cesur olup muhammed arda gibi gencleri alip oynatmali. Taylan ridvan ferdi bunlar oynamali artik.
  • Serefsizim su avrupa kupasinda 0 ceken oyunculardan umit beklemek . Boyle oyunculari sectigi icin senol gunes suclu. Hic mi futbolcu yok ya. Boyle turnuvada yasli burakdan umut bekliyon. Kaleciyi zaten hic sorma normal kaleciden farki yok. Geleni gideni aliyor.
    Orta saha defansa yaslanmis tir tir titriyorlar. Zaten tanidigimiz futbolcu yok cengiz hakan ve halil gibi futbolculsr bole ucuncu sinif futbolcularla kendini gosteremez daha da dusuer.
    Serefsizim su takıma cesur olup kalede altayi koysa
    Ferdiyi genc muhammedi ardayi ridvani taylani caglara bisey demem met.e.de . Serdar azizi koysa koysa ne heyecanli canli maclar izleriz. Sahadakiler cop ya cop.
    İlk on dakkada ne olacagi belli, oyunu goruyorsun noye hemen degisiklik yapmiyon senol hoca. Sarhos gobi oynuyorlar titriyorlar . Defanstan cikamiyorlsr. Atak yapamayacaklari belli bu oyuncularin. Neyse biz cahil aklimizla biliyoz sen onundeki futbolculari bilmiyon. Bi daha gurbetten secme. Super ligden sec oyunculsri. Super ligde turk futbolcu mu var deme. 3 buyuklerdeki ilk 11 deki turk futbolculardan sec






  • Gayet normal bir sonuç. Asıl anormal olan Hollanda’nın Türkiye’den 4 yemesi birde geçen gruplarda Fransa’nın Filozof’a yenilmesiydi.

    Türkiye’de futbol asla gelişmeyecek, voleybol gibi branşlara yatırım yapmakta fayda var.

    Milli takım, Şenol ve Fatih etrafında dönen bir para kaynağıdır. Ülkenin her alanında olduğu gibi burada da adam kayırma ve milyonlarca euronun kaybı izleyebilirsiniz.

    Bizim salak taraftarlarda Altay-Uğur, Fatih-Şenol diye birbirini yesin.
  • Şimdi Şenol bırakır fatih gelir fatih bırakır Aykut gelir sonra dönüşür

    Tekrar Şenol

    Fosillerden kurtulup model olarak yenilikçi olan sistem futbolu oynayan 1 gol atıp hemen yiyen değil

    Gazla çalıştırma modeli 90 da bitti millet modernleşme geçirdi bizimkiler hala vatan millet Sakarya ile yeneceğiz zannediyor
  • Milli takımın mevcut halinin arka planında ne var çok ciddi merak konusu.


    Menajerlerin ve futbolcuların yabancı kuralının istenen hale gelmesi için bilinçli yaptığı bir tutum olma ihtimali ne kadar zayıf olabilir?


    Kuralın gelmesi ile birlikte yerli oyuncularımızın ücretinin ülke içinde nasıl katlanarak artacağını herkes biliyor.

    sadece oyunculuk ücretlerinin artmayacağını sürecin bunlarla kalmayacağını herkes biliyor; yerli oyuncuyu ikna edebilmek için aracılık ücretleri de çok yükselecek; menajerler komisyoncular çok büyük ve ölmüş bir sektör tekrar canlanacak. ülke içi tatil de gezen oyuncu arama ekipleri, bunların ağırlanmaları bunların yanında otele tatile gelen ve bedava tatil yapan yancıları ee daha neler neler.


    Karadağ'a teknik direktörsüz çıksak ya da Cebelitarık maçına, yüksek farklı galibiyet ve erkenden kopardığımız bir maç olmama ihtimali nedir?


    Hollanda'nın galip gelmesi değil, şov yapması; euro 2020 maçlarını hiç söylemiyorum bile.


    ama çok değil az geriye gidelim aşağı yukarı aynı kadro aynı teknik ekip euro2020'ye uçarak gitmişlerdi.


    aynı oyuncular kendi takımlarında harikalar yaratmakta. performansı dibe vuran yok?


    peki ne değişti?


    yabancı kuralına ciddi tepkiler gelmekte ve yeterli destek yok, bu konunun gündemi ve yeterli desteği bulması ise sadece milli başarısızlıklar ile mümkün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 8 Eylül 2021; 12:32:28 >




  • Valla her seyde oldugu gibi futbolda da 90larin basina donduk. En son 5 fark irlandadan yemisiz:)


    Rezillik senol hala istifa etmiyor.

    Trabzon kravati giyip fenerbahce bjk macina cikip, plastik su bardagi yedikten 10 sn sonra kendini yere atip, ayagina gelen seyde basini tutmaya, kafasina ponpon geldi diye yalandan dikiş attırmaya benzemiyor.


    Şenol gunesin yarim Turkcesiyle degil filozof gibi konusmasi, o mactan sonra insan icine cikmamaso gerekiyordu.

    Ben olsam utanirim.


    Hala da istifa etmiyor.
  • as ve kenar kadro oyuncuları sürekli sirkülasyona uğrarsa, bu da başarıyı etkiler. ismini verdiğim dört futbolcuyu ben de eleştirebilirdim. benim eleştirim federasyona. milli takım sadece saha içinde değil, saha dışında da güçlü olmalı. eleştiriye bu yönden bakın. bugün o dört futbolcu, yarın başka dört futbolcu. yoksa sevdiğimden değil, hocanın seçimine dışarıdan bir ülkenin müdahale edebiliyor olması, sizi neden rahatsız etmedi ki?  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.