Şimdi Ara

Bu jahrein garip birisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yayıncılığına bilgisine vs bir lafım yok ancak tam bir linç etme kafasında olan birisi. Kendi kitlesini hedef gördüğü insanlara kışkırtıyor " aa bakın bana laf ettiler ben mağdurum" diye oraya buraya ağlıyor.


    Üslubu bazı durumlarda bozuk oluyor kitlesi de bir bakıma öyle. Bir konuda kendisine laf edildiği zaman "hadi uza öğh" modunda boş konuşmalar yapıyor. Şu aşırı kendinden emin tavırları ve "haksızsın abi git ötede ağla" hareketlerine cidden gıcık oluyorum.

    Kitlesi adama 7 24 sakso çekiyor. Birisi adama bir şey dedi mi kuduz köpek gibi saldırıyor bir kısmı. Babalarını bu kadar savunmazlar awk.


    Bir de 12 yaş geyiği yapıyor "öğğ benim kitlem 12 yaşında değill öğğ" mesajı vermeye çalışıyor. Lan anasını satayım 12 değilse bile 16 17 yaşında genel olarak. Neyin kafasındasın awk.


    Bu arada kıbrıs hakkında her boku bilirim benim elime su dökemezsiniz diyip daha türkiyenin kıbrısı tanıdığını bilmeyen birisiBu jahrein garip birisi. 


    Evet algı operasyonu yapıyorum trollüm çok boş meselelerle uğraşıyorum bu tarz şeyler yazacaksanız:Bu jahrein garip birisi. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 11 Mayıs 2021; 12:2:13 >







  • Jahrein'in bu hareketlerine ben de çok gıcık oluyorum.

    Çok önceden böyle değildi ama kitlesi büyüdükçe biraz daha rahat konuşmaya başladı.


    Kendisiyle aynı görüşte olmayan bir insana aşağılayıcı ve dalga geçerek konuşuyor, hemen hemen hayattaki tüm canlı ve cansız şeylere diss atmıştır.


    Ayrıca kitle konusuna gelirsek, diğer yayıncıların kitlesinin yaş ortalaması 15 ise Jahrein'in kitle yaş ortalaması maks 17 falandır.

  • Ben seye takiyorum bu kesinlikle savunma degil bak milletin ne dediği sizin neden umrunuzda onu anlamadim isteyen istediğini diyebilir yanlis dogru sorun yok kendi fikrin varsa zaten uyarsa uyar uymazsa saygi duyarsiniz bu kadar takmayin bence ve her yayincinin kendi kitlesi var tek bunun degil allah gibi savunmalari normal çünkü o yayinci milletin gözünde erisilmez nokta

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam anlıyorum seni ama umursamayın sen yoluna o yoluna kafasında olacaksak hayattaki çoğu şeyi eleştirmememiz gerekir o zaman. Sen bunu uygun görebilirsin(saygı duyuyorum lafım yok) ama ben bırakıp gidilmemeli diye düşünüyorum.


    Geceleri jahrein diye sayıklamıyorum merak etme Bu jahrein garip birisi. 

  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Bence takinti olmuş hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jahrein takipçisi biriyim bazı konuşmalarını yayın kısımlarını severim. Belki takıntıdır bilemiyorum belkide haklısın.

  • Fanboyları aka jahorikler var bunda haklısın.Klasik twitchçi itemi olan mod zülmu falan da var.Ama alenen linçlettiğini görmedim.Ha kitlesinin linç etmesini takdir etmiyorsa dahi kendini bundan sorumlu hissettiğini de görmedim.O konuda gri çizgide diyebilirim


    Linç ettirmesinden ziyade linç yiyen biri jahrein

  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Bu jahrein garip birisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

    Bir manası var mı yoksa shitpost mu

  • Zodion Z kullanıcısına yanıt

    OF COURSE SHİTPOST WHAT THE FUCK UP?


    WHAT ARE YOU DOİNG FUCKİNG SERİOUS?

  • Abi bu adamın öyle kötü yanları var ama diğer yayıncılarla karşılaştırırsak Türkiye de en yararlı içeriği üreten yayıncı diyebilirim. Kkha diye bir formatı var oraya farklı mesleklerden insanlarla doğrudan fikir alabilmemi sağlamıştı. 7/24 güzel içeriği yok tabi ki ama çoğu yayıncı gibi boş içeriğe sahip değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hynque kullanıcısına yanıt

    Diğer yayıncıları pek izlemedim youtubedan takip ediyorum ama siyasi konularda diğer yayıncılardan daha cesur görünüyor bana bu yönünü bğeeniyorum tabi diğer yayıncılar çekingense yani.


    Bu sıralar siyasileri yayına alacağını söylüyor umarım bir an önce başlar cidden güzel yayınlar olur.

  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Ben hic sevmem kendisini itici gelir bana ama dediklerinde haklilik payi oldukça yüksek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden ara sıra bakardım ama şimdi herbokoluğun teki olmuş.Bu yayıncıların sanki kanaat önderiymiş gibi hareket etmeleride komik, video oyunu diye birşey olmasa çoğu asgari ücretle çalışacak tipler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Airbus A350 XWB

    Eskiden ara sıra bakardım ama şimdi herbokoluğun teki olmuş.Bu yayıncıların sanki kanaat önderiymiş gibi hareket etmeleride komik, video oyunu diye birşey olmasa çoğu asgari ücretle çalışacak tipler.

    Kanaat önderi değil ama influencerlar.Bu adam bugün x oyununu oynasa atıyorum yarın on bin hatta yirmi bin satar.O yüzden çok küçümsememek lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 11 Mayıs 2021; 14:35:15 >
  • Twitchde ki diğer yayıncılar o kadar düşük iq lü ki jahrein aralarında einstein gibi kalıyor. O da bunun gücüyle her moka atlıyor ben bilirim diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07kubi07

    Twitchde ki diğer yayıncılar o kadar düşük iq lü ki jahrein aralarında einstein gibi kalıyor. O da bunun gücüyle her moka atlıyor ben bilirim diye.

    Adamın öyle bir üslubu varki anlattıkları sanki kutsal kitap sözleri.


    "Bu böyledir, şu şöyledir, böyle yapılmalı..."


    Tabi yanılıyor da olabilirim ama pek orta derecede konuşan biri değil gibi genel olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 11 Mayıs 2021; 15:4:15 >
  • Garip veya değil günün sonunda ekmek davasinda olan bir insan. Ailesi ve kendi geçimini bu şekilde sağlıyor ve isin en temel noktası burası sosyal medya. Yani real life da olduğu kadar ciddiyet veya alçakgönüllü yaklaşmak zorunda değilsin olaylara çünkü onun işi içerik üretmek. Elbette sosyal yasaminda olduğundan daha cüretkar olmali. Bunun dışında kendisi sosyal medyada içerik üreten on binlerce insandan biri tavırları hoşuma gitmiyorsa yayını kapatirim veya bir sure ara veririm. Sizin hayatinizda tartışma konusu yapıp fikir alışverişi yapmaya değer birisi mi? :) bence kendinize biraz aktivite bulursanız pürüzlere takılmak yerine eğlenip geçmeyi deneyebilirsiniz. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jahrein kim?

  • sempatik adam kendini izletiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.