Şimdi Ara

Bu insanlarla uğraşılmaz(kaldırıma park eden dingiller)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 tane kocaman pick up yan yana park etmişler ve tüm kaldırım işgal altında yola çıkmadan gidemiyorum yani. Her neyse ben sinirlendim bu araçların plakasını çekeceğim sırada 4-5 kişi başıma üşüştü hayırdır kardeşim neyi çekiyorsun dediler. Ben de kaldırıma park etmişsiniz nasıl geçeyim tabi ki çekeceğim dedim. Adam kaldırım müsait diye bağırıp durdu. Müsait dediğİ yer de iki araba arası 40-50 cm arası var ondan bahsediyor.


    En sonunda tehdit edip zorla fotoğrafı sildirttiler. Şaka gibi hukuksuzluk diz boyu dağ başında yaşıyoruz resmen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tüh, tam çakallar ya ordan da sildirmisler. Bir de bu insanlardan yaya gecidinde durup yol vermelerini falan bekliyoruz, daha cok bekleriz... Yayaya saygı sıfır bizim ulkede. Her gun karsidan karsiya gectigim bir yol var, durup yol veren, durmayi da gectim gazi kesen sayisi cok cok nadir. Selektör bile yedim adamin birinden bir keresinde, hatta ezilme tehlikesi yasadigimi bilirim o kadarini söyleyeyim hocam. Nasil egitilecek bu toplum bilmiyorum gerçekten.

    Valla ne deseniz haklisiniz. Yazicaksiniz boylelerine soyle 10.000tl ceza gorecegim sonra onlari. Gecen gun aynisi benimde basima geldi. Cocuklu insanlar pusetle cocuk gezdiremiyor. Yaslilarimiz bu dusuncesiz yaratiklarin koydugu araclar yuzunden yol ustunden yurumesi gerekiyor!!! Gercekten o kadar dusuncesiz olduk ki yazik …
  • Geçmiş olsun sonuna kadar haklısınız. Peki çöp kutusuna baktınız mı, eğer oradan da sildirmedilerde ordan fotoğrafı bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh Long Johnson kullanıcısına yanıt

    Maalesef ordan da sildirttiler hocam. Cidden anlaması çok güç. Ya engelli arkadaş olsa nasıl geçecek oradan sarı çizgiyi bile boş bırakmamışlar. İnsanlar neden eğitimsiz iğrenç insanlar anlamak çok güç hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    Tüh, tam çakallar ya ordan da sildirmisler. Bir de bu insanlardan yaya gecidinde durup yol vermelerini falan bekliyoruz, daha cok bekleriz... Yayaya saygı sıfır bizim ulkede. Her gun karsidan karsiya gectigim bir yol var, durup yol veren, durmayi da gectim gazi kesen sayisi cok cok nadir. Selektör bile yedim adamin birinden bir keresinde, hatta ezilme tehlikesi yasadigimi bilirim o kadarini söyleyeyim hocam. Nasil egitilecek bu toplum bilmiyorum gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh Long Johnson kullanıcısına yanıt

    Yaya geçidi nedir ki hocam. Eve gelene kadar gözlemlediklerim 4 Araç kırmızı ışıkta geçti. Yeşil yanan araç kırmızıda geçen araca az kalsın çarpıyordu ki ani fren yapmak durumunda kaldı. Bu insanların trafik ve araç kullanma kültürü yok. Her insanın ehliyet almaması gerekiyor artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hocam sadece o insanlarla değil insanların çoğuyla ugrasilmaz.Pandemiden mıdır ekonomik sıkıntıdan mıdır bilemiyorum ama insanların çoğu öbür tarafa gitmeyi ister gibi aranıyor ya da belasını arıyor gibi.Hergün haberlerde borç,tartışma vs nedenlerle cinayet haberi görüyorum ama araştırın olaylarda çok haklı sebepler görürsünüz.Eğer çocuğunuzu çocuğunuzu ailenizi düşünüyorsanız ya da inançlı biriyseniz uzak durun beladan.Karşı komşum evinin bahçesinde güvercin uçuruyor.Güvercinlerin hepsi bizim çatıya konuyor.Uçsun diye kovuyor bazen çatıya taş atıyor.40 yıllık komşum üstelik.Geçen gün ciddi ciddi uyardım ama hala eski tas eski hamam.Yani beladan kaçmadan bu memlekette Hergün adliyelik oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

    %100 haklısınız hocam. Sanki insanlar önceki yıllara göre daha bir agresif ve olay çıkartma peşindeler anlayamıyorum. Kaç seferdir uzak durmaya çalıştım ama gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Özellikle Ankara’da yaşamak çok zor. Trafik kültürü hiç yok burada yaşayanlar bilirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık hava tımarhanesi bildiğin. Muhatap olmamak lazım.

  • Valla ne deseniz haklisiniz. Yazicaksiniz boylelerine soyle 10.000tl ceza gorecegim sonra onlari. Gecen gun aynisi benimde basima geldi. Cocuklu insanlar pusetle cocuk gezdiremiyor. Yaslilarimiz bu dusuncesiz yaratiklarin koydugu araclar yuzunden yol ustunden yurumesi gerekiyor!!! Gercekten o kadar dusuncesiz olduk ki yazik …



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 21 Mart 2022; 21:15:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Hocam polisler dışarıda geziyor ama boşa geziyor. Ya görüyorsun işte kaldırımdaki araçları yaz cezayı neyi bekliyorsun. Denetim sıfır resmen.

  • 40 yaş ve üstü bir tanıdık varsa fahri trafik müfettişi olsun, plakaları mesajla atar geçersiniz  

  • Kaç defa fotoğraf çektim, hiçbir sonuç alamadım. 155’i arayıp polis çağırdım, 1 saate yakın bekledim, kimse gelmedi. En sonunda peşini bıraktım. Bir de fotoğrafları açıkça belli ederek çekiyordum ki araç sahibi gelip hesap sorsun ancak hiç gelen olmadı.
    Tam sokak-cadde birleşim noktasına park ediyorlar, caddeden gelen araçları göremeden kör çıkış yapıyorum, bir gün başıma bir şey gelecek diye çekiniyorum ama elden hiçbir şey gelmiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen kaç kere ezilme tehlikesi atlattım bu kural kanun tanımaz insanlar yüzünden kaldırım bırakmamışlar yolda yürüyoruz  

  • Bugün yine aynı yerden geçtim kaldırıma park etmemişler yola etmişler bu sefer. Az da olsa bir yerleri tutuştu sanırım  

  • Hocam konudan bağımsız olarak kusura bakma ama ensesine vurulacak adamsın. Biri gelecek benim telefonumdan zorla fotoğraf silecek onun yedi sülalesini gömerim oraya. Pısırık olmayın böyle durumlarda dayak atarsın yersin o ayrı konu lakin pısırık olmayın hep binen olur bu hayatta sırtınıza.


    Yada hocam kendinize güvenemiyorsanız hak hukuk hikaye zaten bu ülkede, etliye sütlüye bulaşmayıp hayatınıza devam edeceksiniz. Çok üzülerek söylüyorum Türkiye de durum bu..

  • bizim ülke ileriye gideceğine geri gidiyor.

  • Téquila kullanıcısına yanıt
    Toprak mı kaldı kardeş her yer mafyacılık oynayan müteahhitlerin betonu oldu dikkat et

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Téquila kullanıcısına yanıt

    Hocam canımı sokakta bulmadım. Dayak yesem ona bile şükür ama bunların ne yapacağı belli olmaz.


    Tam kamerayı açtım çekeceğim sırada hayırdır diyip etrafımı sardılar resmen. Koca koca adamlar inatlaşsam bıçaklayıp kaçarlar. Bir sürü görüyoruz hocam haberlerde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.