Şimdi Ara

Bu gözlerle askerlik muaf raporu verirler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • - benim sol göz -11.50 sağ göz -11.00 derece miyop ve 2.00 derece astigmat var her ikisinde de. Askerlikten muaf olurum diye düşünüyorum, sizce ne olur ?

    - Muaf olmanın belli bir süresi var mı (şu tarihe kadar muafsın gibi)? Yani lazer ameliyat olduktan sonra geri askere çağırıyorlar mı ? Yoksa kendimiz istediğimiz sürece mi gidebiliyoruz ?



  • Toplamda 15 miyopiye çürük veriyorlar. Seninkisi 22 uzeri alırsın. Ama askerlik yapmadi olarak belge alıyorsun. Tertiplerimden alanlar var toplamda 15 miyopi ile aldi birisi. 8 gun askerlik yaptı alana kadar o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmini sevk tarihinden 2 ay önce askerlik şubene başvurmalısın ki sevk olmadan halledebilesin. ben her 2 göz de 7.50 ile aldım ama damla ile ölçüm yapıldığından goz numaram 6.75 çıktı her 2 gozumde de . normalde gozlukte 0.50 astigmatim var her iki gozumdede ancak gatadaki olcumde 2 gozde de 1.25 astigmat çıktı anlamadım. sonucta kurul raporu alarak muaf oldum. Muafiyet aldıktan sonra ister lazer ol ister başka birşey. ilişiğin kesilmiş olduğundan bir önemi olmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.