Şimdi Ara

bu event iyi olmadı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyundan anlayan kişiler hak vereceklerdir..
    event oyunun dengesini bozacak şekilde düzenlenmiş.. keza ;
    1.si oyunda 3 ayda 1 çar kaç adet L110 biriktirebilir? istisnalar hariç en fazla 10-15 dir.
    2. adamın işi var diyelim tatile gitti veya giremedi 3-5 gün 1 hafta diğer taraftan tabiri caizse ezik olan oyundan çok anlamayan kişiler şansla L130 ları biriktirirken o adam gibilerin veya şansı olmayanların suçu ne?
    3. oyunda bir sürü bot var 7/24 kasıyolar ve eventteki poşetlerden biri moblardan düşüyor!!
    malesef EVENtte 100 tane L 130- L 120- ve L110 taş aldığını söyleyen 65 lvl bile olmayan çarlar var
    madem event yapıyosun 1 tane ver taşı... bence 10 adet çook saçma..
    ayrıca şans üzerine oyun olmaz olsada bu kadar dengesizlik olmaz.. Bu oyunun en önemli özelliklerindendi EMEĞİ olan kişinin GG olması..
    ( bu arada banada çıkıyor L130 laR,L120 LER aldım 10 adet ama ö.değil anlatmak isteğim olay farklı BU EVENT oyunun gidişatını etkileyecek oyunu bırakmayı düşünenler bile olacak demedi demeyin:/ AİON=EMEKti!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ast42 -- 9 Aralık 2013; 8:32:18 >







  • Farklı bır tespıtte bulunayım Oyunda Garnıson etkınlıgı azaldı asmolar bır garnızon alıyorsa 2 gun ellerınde kalıyor aynı sekılde elyolarda oyle bır garnızonun 3 gun balaurlarda kaldıgını bılıyrum..
  • bence iyi oldu broker normale döndü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pizzaman -- 10 Aralık 2013; 9:00:05 >
  • Aion emek değildir eskiden emekti hepimiz şikayetçiydi bu oyun ilk çıktığında teleporta verecek para lükstü sen düşün gerisini artık aion eğlence oyunu olmaya başladı herkes bir an önce full olup pvp ye aksın çabası içinde aion doğru yolda ilerliyor. kimse asyalılarr gibi aylarca karakter kasmak istemio haliye. Artık 2-3 ayda sağlam pvplik eskisksiz karakter oluşturup pvp ye akabiliyoruz hepimiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

    Aion emek değildir eskiden emekti hepimiz şikayetçiydi bu oyun ilk çıktığında teleporta verecek para lükstü sen düşün gerisini artık aion eğlence oyunu olmaya başladı herkes bir an önce full olup pvp ye aksın çabası içinde aion doğru yolda ilerliyor. kimse asyalılarr gibi aylarca karakter kasmak istemio haliye. Artık 2-3 ayda sağlam pvplik eskisksiz karakter oluşturup pvp ye akabiliyoruz hepimiz.

    event her zaman herkesin istediği beklediğimiz etkinliklerdendir. lakin bu şekilde olmamalı.Ayrıca aion sitesinden reel para ile itemlerine + basmak manastone yerleştirmek için para harcayanlar sizce aion coin alırlarmı artık?? aion doğru yol değil tam tersi yanlış yola girmiş durumda,umarım çabuk farkeder çabuk dönerler bu yanlıştan..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ast42

    quote:

    Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

    Aion emek değildir eskiden emekti hepimiz şikayetçiydi bu oyun ilk çıktığında teleporta verecek para lükstü sen düşün gerisini artık aion eğlence oyunu olmaya başladı herkes bir an önce full olup pvp ye aksın çabası içinde aion doğru yolda ilerliyor. kimse asyalılarr gibi aylarca karakter kasmak istemio haliye. Artık 2-3 ayda sağlam pvplik eskisksiz karakter oluşturup pvp ye akabiliyoruz hepimiz.

    event her zaman herkesin istediği beklediğimiz etkinliklerdendir. lakin bu şekilde olmamalı.Ayrıca aion sitesinden reel para ile itemlerine + basmak manastone yerleştirmek için para harcayanlar sizce aion coin alırlarmı artık?? aion doğru yol değil tam tersi yanlış yola girmiş durumda,umarım çabuk farkeder çabuk dönerler bu yanlıştan..

    Coin alanlara haksızlık oluyor diyosun bi nevi haklısın belki ama ilk defa olan bişey değil aion her yılbaşında eventini bu şekilde yapar. yılbaşı yaklaşırken beklemek gerek. Zira yılbaşında aion yağdırıyor tabiri caizse çok değil 2 ay sonra eser kalmaz bu dropardan piyasa normale döner hep öyle oldu çünkü.




  • botlara yaradı birader adamlar yakında piyasada para bırakmayacaklar el mahkum kinnah almak zorunda kalacaksınız
    Ben knighttan geldim bu event gibi 2-3 event daha olursa knight gibi olacak artık elden ele item alışverişi forumlarda boy boy ilanlar nereden geldiği bilinmeyen anormal itemler , oyun gerçek para döndüğünü görenler hack işine girişecek bu sefer forumda zırlayacak millet full 15 karakterim komple çalındı diye oyunda GM bulursan derdini anlatırsın anca geçmiş ola
  • event süper oldu :)) 64 level asasımın paralayz ı hazır. poşetten çıktı. ve 100 k dan satılan attack 5 lerden 500 tane satın aldım :D 65 level armorlarını alınca direk basabilcem. i love you gameforge.
  • tamam emek oyununu bende severim ama , çok emek çok vakit isteyen oyunu oyuncuların çoğu istemiyor , çok vakit ve emek isteyen oyun çok tercih edilmiyor , herşeyi geç bir charı 1 yılda end game yapmak bile kötü , kaç yıl geçecek kafama göre oynayacağım charı bulana kadar?herkez tercih etmesin oyunu diyenler çıkacaktır ama günlük instancelere lfg den adam bulmak bile çoğu serverde zor oluyor , raid ve alliance günlükleri zaten olmayacak AION da popülasyon fazla olmadığı sürece geriden gelenler ve yeni başlayanlar kabak gibi ortada kalıyor

    ve battle medal olayı kötü oldu , kimse abys armor ve silahını almaya çalışmıyor en azından benim templara bm armoru daha çok yarıyor , hal böyle oluncada action ölüyor , bari yine günlük olsaydı garrison görevleride 1 tane medal verseydi görevler hiç değilse her gün katalam pvp dönerdi

    event hediyeleri yüksek oldu havadan 10 tane 130 taş vs abartı , ben 7 8 tane açtım ne taş ne godstone çıkınca uğraşamam bununla diyip bıraktım o işi millet 7/24 dönüyor FT nin önü sanki silius siege toplanma yeri gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga19791979 -- 11 Aralık 2013; 22:27:07 >




  • Valla bende FT nin önünde oyunu geçirenlerdenim ve buna mecbur değilim ama mecbur bırakıldım aksi halde diğer oyunculara oranla çok zor durumda kalıcaz. 499coin verip bulut almıştım şimdi 2 tanede eventten cıktı zaten çok ucuza brokerda da var, 15 günlükleri zaten pot alır gibi alabiliyorsun, dün bütün gün 2 karakterle FT önündeydim 30 tane anahtardan cıkan sadece 1 gold anahtar oda kuru sıkı cıktı zaten, adamlara bakıyorum 130 lar godstoneler neler neler düşürmüşler dün oyuna başlayan 5 parasız adamlar oyunun en zengin adamları oldu birden :) oyunun dengesiyle bu kadar da oynanmaz, ben iki karakterle oynuyorum adam 5 karakteri koymus FT önüne birinden cıkıp ötekine geciyor, hic durmadan saatlerce, inanılmaz para kasmış, böyle olurmu?
  • Ben 2 sunucuda yarım saatte 8 defa dönüyorum ft yi ama essence pek çıkmıyor. Çıksa sa yeşil key veriyor. Sarı key verse de oda 3 bm verip gönderiyor.
  • 53 tane key torbası yapıp torbaları açtım.17 tane sarı diğerleri yeşil key çıktı.Yeşil keyden l130 taş ve 100x magic boost 27 aldım.Aslında x15 er bm almaktı amacım oda 2 keremi ne çıktı x15 bm.
    Gelelim sarı keylere 2. açışımda godstone torbası çıktı açtım onuda dandik gs çıktı.Sarı keydende amacım x50 şer 4 5 kere bm almaktı ama 1 tane bile x50 bm çıkmadı
    3 gün önce gene 54 tane key açmıştım.Sarı torbalardan 4 kere x50 bm almıştım
  • saçma sapan işler 40 lv adama dragon lord kanadı cıkıyor ake TH girdik kaç kez düşüremedik
  • son 30 essence hiç gold key vermedi. ya bende bi şanssızlık var yada goldkey oranı düşmüş.
  • evvelki gün bende 30 cuval açtım 12 gold key attı ama gel görkü dişe dokunur bişe alamadım. Ertesi gün 15 cuvaldan 15 yesil key verdi l120, magic boost 27 100x ve l100 attı bende anlamadım bu işi.
  • Bana da bugün heavy bag çıkmıyor. Normalde bu saate kadar en az 30 tane farmlardım ama şuan elimde 10 tane var. 4 karakterle her ft turunda en az 2 sine heavy bag çıkarken bugün üst üste 3 turda 1 tane bile vermedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman01

    Bana da bugün heavy bag çıkmıyor. Normalde bu saate kadar en az 30 tane farmlardım ama şuan elimde 10 tane var. 4 karakterle her ft turunda en az 2 sine heavy bag çıkarken bugün üst üste 3 turda 1 tane bile vermedi.

    Artık her kesilen kromededen çıkmıyor mu?
  • Önceden her kesilen kromede den ç.ıkmıyordu. En azından bana çıkmıyordu ki çıksaydı köşe olmuştum.

    Düzeltme heavy bag ç.ıkıyor ama esans çıkmıyor demek istemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 14 Aralık 2013; 0:43:55 >
  • Forever Şansızlık 2 Haftadır Tek Çıkardığım 10xL100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.