Şimdi Ara

Bu boşluğun sonu ne olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler dh ailesi hatta ne gecesi yine sabah olmuş. Ben ve bu yola çıktığımız evdeki diğer 4 arkadaşımla beraber yolda birer birer herkesi bırakıyor uğurluyoruz. Ama biz sona kalan 3 kişi olarak ısrarla boşlukta debeleniyoruz. Aslında içinde bulunduğumuz durum her ne kadar bizim için artık acı veriyor olsa da sadece uyumak ve yemek yemekten başka hayata, kendimize veye çevreye karşı hiç bir faydamız yok. Hobi edinmeye çalışıyor üşeniyoruz (düşünürken bile), çıkalım gezelim diyoruz üşeniyoruz, okula bile giderken üşenip giydiğğimiz üstümüzü çıkarmaya üşenip öylece yatıyoruz geri yatağa. Bizi bu boşluktan çıkaracak bir fikir bir güdüm bir olay arıyoruz.

    Sabahlara kadar oturup boş yapıp insanların işe gittiği saatlerde pencerelerden dışarı bakıp arkalarından çeşitli düşüncelere dalıyoruz. Uyku düzenimiz öyle ki yok. Biz 24 yaş civarı mühendis olacak adamız. Okuduğumuz okul da kötü bir okul değil. Bundan dolayı bu hayatın gidişine bir dur demek ve aklımızın keşmekeşliğine son vermek istiyoruz ama yapacak dirayeti kendimizde maalesef bulamıyoruz.

    Bize bir çıkış yolu gösterin ey dostlar.







  • Okul okurken nasıl boş kalıyorsunuz nasıl uyku düzeniniz yok anlamadım sabah derse felan gitmeniz gerekmiyor mu düzenli ders çalışmanız gerekmiyor mu zaten bunların bir öğrencinin hayatını doldurması gerekiyor zannımca boş zamanları da değerlendirirsiniz zaten bir şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabı bilen bize de söylesin
  • Cevap net kardeşim
    Aşık olmak

    Aşık olunca her sabah o kızı düşünerek uyanmak var ya , işte o his dünyada hiçbirşeyde yok . O mutluluk hissi anlatılamaz ya . İşte hayatına biri girince kendine çekidüzen verme başlıyorsun , artık davranışların bile ya benim bir manitam var ona göre davranmalıyım gibi olaylara dönüyor .

    Size tavsiyem adam akıllı bir manita yapın , aşık olun bak nasıl kendinize geliyorsunuz . Ama üşengeçlik sizde baya çok galiba manita yapmaya veya aşık olmayada üşenirsiniz 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sizin gibi hayta mühendis adayları işsiz kalır. Boşver, yat, uyu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gidin bi barda clupta takılın karı atın eve bişeyınız kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.