Şimdi Ara

Bu bildiğin Hi-Fi kulaklık! '1More Spearhead H1007 kulaklık incelemesi' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
5.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünü bugün teslim alıp denedim fakat dip ses sorunu yaşıyorum. Ucuz bluetooth kulaklıklardaki gibi; ses oynatıldığında dip ses hafiften duyuluyor, ses durduğunda ise dip ses azalıyor fakat tamamen kesilmiyor. Farklı bilgisayar ve farklı usb portları ile denedim fakat sorun çözülmedi. Bir önceki kulaklığım G430'da böyle bir sorun yoktu. Bu arada flac ile Youtube arasında aşırı bir fark hissetmemem normal mi? İkisi arasında ayrıntı ya da netlik olarak biraz fark var gibi ama "waow" efektini yaşayamadım. Diğer arkadaşlarda durum nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Ürünü bugün teslim alıp denedim fakat dip ses sorunu yaşıyorum. Ucuz bluetooth kulaklıklardaki gibi; ses oynatıldığında dip ses hafiften duyuluyor, ses durduğunda ise dip ses azalıyor fakat tamamen kesilmiyor. Farklı bilgisayar ve farklı usb portları ile denedim fakat sorun çözülmedi. Bir önceki kulaklığım G430'da böyle bir sorun yoktu. Bu arada flac ile Youtube arasında aşırı bir fark hissetmemem normal mi? İkisi arasında ayrıntı ya da netlik olarak biraz fark var gibi ama "waow" efektini yaşayamadım. Diğer arkadaşlarda durum nedir?
    Ürünün satıcısıyla iletişime geçtim ve bu durumu belirttim. Hepsiburada'da değişim talebi olmadığı için iade işlemini başlattım fakat satıcı iade alma konusunda pek niyetli değil gibi. Hijyen gerekçesiyle iade alamayacağını söylüyor genel olarak. Kulaklığı yaklaşık 5 saat kullandım ve bu süre içerisinde bu sorunu çözebilir miyim diye denemeler yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Eğer iade talebim reddedilirse yapabileceğim bir şey var mı? Aynı ürünle değişime pek sıcak bakmıyorum çünkü bu üründen biraz soğudum ve yeni gelecek olan üründe de benzer bir sorun olmasından korkuyorum.

    Bu bildiğin Hi-Fi kulaklık! '1More Spearhead H1007 kulaklık incelemesi'Bu arada satıcı, ürün değişimini önerirken iade kabul edemeyeceğini belirtiyor. Bu durum normal mi?




  • videoyu izledim hemen sipariş verdim bir gelsin de görelim neymiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar kaptan

    videoyu izledim hemen sipariş verdim bir gelsin de görelim neymiş

    Geldi mi hocam, nasıl? :)

  • Fiyat biraz yüksek bu aralar ne kadara aldınız siz?

  • Ürünü (1 more H1017 spearhead gaming kulaklık) 13/6/2020 tarihinde Ümraniye Canpark AVM'de Mi Store'dan satın aldım. Aynı akşam eve getirdim USB bağlantısından bilgiyasara kurulumunu gerçekleştirdim. Deneme amaçlı olarak YouTube'dan birkaç video izledim. Seste ara ara kesilmeler olmaya başladı. Video kayıtlarında sıkıntı olabilir düşüncesi ile kesti olan noktaların başına alarak tekrar dinlediğimde ses gelmeye başladı anladım ki sorun video kayıtlarında değil. Ertesi sabah kulaklığım bilgisayara takılı olduğu halde bilgisayarımın güç tuşuna bastım bilgisayarım açılmadım. Bu değişik durumu analiz ettim ve düşündüm KÜ farklı olarak yeni kulaklık takılı bağlantısını çıkarırsam düzelebilir. Ki öyle de oldu USB'den söktüğüm anda bilgisayar açıldı. Bu durumu 6-7 defa üst üste denedim bilgisayar açılmadı. Bunun üzerine 14/6/2020 tarihinde (ertesi günü) ürünü satın aldığım mağazaya gittim ürün değişimi ya da para iadesi yapmak istediğimi söyledim. Verilen cevap; kulak üstü kulaklıklar kişisel kullanım ürünüdür. Değişim yapamıyoruz servise gönderebiliriz. Sanki İç çamaşırı satın almışım gibi muameleye maruz kaldım. Onların bakış açısına göre her şey kişisel kullanım olmalı öyle ya telefonda kulağa dayanmadan kullanılmıyor v.b. Her neyse 14/6/2020'de servis için verdiğim kulaklıktan halen bir haber yok. Ya ürünümü yenisi ile değişsinler ya da para iadesi yapsınlar başka bir seçenek kabul etmeyeceğim. İyi niyetimin sonuna geldiğim için yasal haklarımı arayacağım.



    Tek sözüm var yazıklar olsun!





  • Bu 1More ürünlerin garanti işlerini Türkiye'de kim üstleniyor?

  • Ürün kopan kafa bandının ardından şimdi de sol tarafında kablosundan kaynaklı temassızlık sonucu ses gidip geliyor. Hafiften öne eğilip geri yaslandığımda fark ettim. Bazen kafamı sağa sola yatırdığımda da oluyor.

    Kablosunu hafiften çektiğinizde problem tekrar ediyor. Pek ömrü kalmadı diyebilirim.


    Ürünü gittigidiyor üzerinden Cepport'tan almıştım. Hafta içi iletişime geçeceğim garantisi için. Bakalım ürünün arkasında duracaklar mı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/gdkaqm/when_i_half_plug_in_my_microphone_a_church_radio/

    Sok oldum ...

    bu ne oglum, 15 yillik teknoloji hayatimda ilk defa boyle bir olay gordumBu bildiğin Hi-Fi kulaklık! '1More Spearhead H1007 kulaklık incelemesi' 

  • 1more nin triple driver over ear dışında kulaklığı alınmaz o da güzel bir dac/amp niz var ise.

  • hi fi kulaklık öneriyor güya yorumcu..

    te allahım kimlerin yorumlamasına kalmış kulaklıklar...


    bass boosted şarkılar seven, Kraken kullanan, closed-cup tasarımda EQ'dan mid kısıp bass açan bir kulaklık yorumcusu... kulaklığın frekans tepkimesinden bahsetmek de yok

    düz gaming kulaklık incelemesi olsa, bu fiyata bu sesi beklemiyordum dese yine neyse ama Hi-Fi "reklam ögesi"ni kullanınca bende; çocuğa, ürün reklamı algısı oluşturdu..


    Hi-Fi kulaklıklar, düz frekans tepkimesine sahip olmaya da çalışır. bass head yorumcunun videoda vurguladığı gibi 4-5'in DAANNN DANN seslerini suratına vurmak değildir amacı.


    sıradan bir Apple Music (320kbps) ve Spotify (270 kbps) kullanıcısı high fidelity kulaklıklara geçince pek bir fark hissetmeyecektir. ama benim gibi Tidal kullanan (14100 kbps'a kadar destekli), stüdyoda referans monitörler ile çalışan, harici ses kartı kullanan, WAV trackler ile sahne alan, Shure SE215 ve Sennheiser G4me One (kırpılmış HD598 driverlarına sahip) gibi düze yakın frekans tepkimesine sahip kulaklıkları daily driver olarak kullanan bir audiophile/odyofil çakması kullanıcıya Hi-Fi reklamlamasıyla empedansından bahsederek kulaklık önermek komik.


    kulaklığın ses sahnesinden (sound profile) bahsedilmemesi (sıcak/soğuk)

    ses odağından bahsedilmemesi (kafanın ortasında/önde/arkada)


    hele düşman adımlarının sesinden uzaklıklarının anlaşılmasını kulaklığa bağlamanın mantığı...


    mikrafonun alt sesi gain fazlalığından gibi. microsoft ayarlarından mikrafonun ses seviyesi kısılırsa o iyi diye övülen metalik robotik mikrofonun alt sesinden kurtulunulabilir.


    bu müzik ve kulak zevkiyle hd6xx yanlış tercih olmuş yorumcu için.


    saygılar..


    düzeltme: 256Kbps AAC Apple, 320Kbps Ogg Vorbis Spotify'mış..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imOKAY -- 29 Eylül 2020; 18:43:22 >




  • imOKAY kullanıcısına yanıt

    hocam türkiyedeyiz normal değil mi ? dolayısıyla bunlardan bir z veya mad lust kalitesinde inceleme bekleyemeyiz.


    iddia ediyorum bizim ürün tanıtan kişilere warm bright vshaped nedir diye sorsan mön mön suratına bakarlar çünkü bilmiyorlar.


    bizim gibi genel olarak bilgisi olmayan milletlerde bass ı fazla olan kulaklık iyidir düşüncesi var bu böyle gidiyor.



    bir ürün alırken veya bakarken kesinlikle türk videoları izlemiyorum adamlar kulaklık testini "canlı" oyun oynayarak test ediyor.



    bizim youtuberler yurtdışında olsa 5k dan fazla takipcisi olmaz edenlerde genelde 8-12 yaş arası cocuklar olur ama bakıyoruz bizimkiler 200k hatta 1m abonelere ulaşmış.



    yazık gerçekten ne deyim artık

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    ya bir de editörün seçimi ödülü verecekmiş...

    ilk gününde head band i kopmuş milletin Bu bildiğin Hi-Fi kulaklık! '1More Spearhead H1007 kulaklık incelemesi' 

  • imOKAY kullanıcısına yanıt

    ben tr youtuberlerinin sponsorsuz ücretsiz ürün tanıttığını daha görmedim hocam normaldir yani

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    kooperatif gibi bir kanal mı açsak acaba?

    düşük de olsa edit kalite.. en azından düzgün anlatım, işin ehlîleri konuşur..


    imece usulü herkes elindekini belirli standartlarda inceler falan..

    neyse yabancı kaynaklara yönelmeye devam

  • Bu sabah GittiGidiyor kulaklık ücretini sessiz sedasız iade etmiş. Cepport idi satıcı. Kendileri servis hizmeti veriyor. Birkaç hafta önce aradığımda tamir ediliyor demişlerdi. Demekki edemediler. En azından garantisinin arkasında duruyor. Beni uğraştırmadan iade etmişler. Kullanıcı hatası da diyebilirlerdi.
    Şimdi yeni kulaklık bakmam lazım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araştırarak 1More H1005 Triple Driver Spearhead Kulaküstü kulaklık aldım. USBden bağlandığında hışırtı sesi geliyor ve kesilmiyor. Kulaklık girişinden bağlandığında da sesleri-enstrumanları aşırı derecede yutuyor. Gidin Sennheiser, Audio Technica, Marshallın en ucuzlarını alın bunun yerine hatta Philips alın daha iyi bir ses alırsınız.
    Tek artısı kulakık dış yapısı metal ama sesi kötü ne yazık ki!
    Hijyen sınıfına girdiği için de iade kabul edilmiyor!

  • Bu kulaklığı 3.5 mm kabloyla bağlayamaz mıyız? LG V30’da kullanmak istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.