Şimdi Ara

bu araç alınırmı tata indica (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
20.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnnn

    quote:

    Orijinalden alıntı: keppir


    quote:

    Orijinalden alıntı: osmannn94

    bunlar çin malı değilmiydi çin malları çürük olur 120 ile giderken direksiyon kitlenebilir veya fren borusu patlayabilir yada lastik yuvasından kopup arabanın önünde ilerleyebilir


    daha araç hakkında en ufak bir bilgin yokken, daha menşeini dahi bilmezken, bırak 120.yi bulmayı,daha bu aracın içine girdiğin bile şüpheliyken bu nasıl bir heyecan?



    insanların akıllarında şöyle bir şey yatıyor

    Tata = Ucuz
    Ucuz = Çin
    Tata = Çin

    beğen butonu olsa tıklardım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: followmystar

    Kaza gordum balikesir yolunda fiat linea ile saab kafa kafaya carpismis saab ön cam kirik fiat tuz buz olmus


    bu kadar aptalca bir yorumu çocuk yapabilir bende eski kia capitalle honda crv jipin önden çarpışmasına tanık oldum cia capitalin ön panjur ve tampon düşerken hondanın koca jipin ön tekere kadar girdi ve şase yamulmuştu.Bu şimdi Honda nın jipi dandik midir demek olur?Çarpışmalar aracın kalitesi kadar çarpışmanın şiddeti,yönü,ivmesi aracın darbeyi nerden aldığı önemlidir.Fiat Linea ve Punto crash testte önden çarpışmalarda gayet iyi ve yeterli puanlar aşmışlardır.
  • Araçların burulması önemli birşeydir, yumuşak malzemelerden yapılır bilerek araçlar tekerlere kadar girsin diye ama dikkat edin, hiç bir araç o kadar yamulduğu halde içeriye bir parça girmesi falan olmaz, yani bunu kaza esnasındaki ortaya çıkan enerjinin parçaların burulması ile insanlara ulaşması engellenmek içindir, yani yürüyen metal şeklinde hiç bir şekilde burulmayan bir araçla kaza yaparsanız, 40 km hız ile ön camdan çok rahat çıkarsınız. ya da 15-20 km hız ile arkadan çarpıldığında boynumuz kırıldı direk.
  • Kaza anında araç içerisindekilerin can güvenliği 1.önceliklidir dış malzemenin deforme olması içerisindekilerin hayatını tehlikeye atacak diye önyargılı olmamak gerek önemli olan güvenlik ekipmanlarının yolcuyu ne derece koruyabildiğidir.
  • tata çin malı değil mercedes ortaklı üretiliyor bizim akrabada var ve sorunsuz para durumu kısıtlı olana gayet kullanıslı bir araba kullan dağda bayırda asfaltta sorunda duymadım
  • Bence alınabilir parasına göre güzel bir seçenek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 13 Mayıs 2011; 15:27:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.