Şimdi Ara

Bronzdan Çıkamama Sebebim (SS'li) (YENİ SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba. Ne kadar kasarsam kasayım öyle noob öyle feeder herifler ki. Kazanılmıyor. Takım oyunu şart. Westte oynuyorum. Charı Challenger bir arkadaşa verdim o bile çıkaramadı bronzdan. Her el 2-20 oynayan adamlar mı dersiniz flamerlar mı dersiniz afklar mı dersiniz troller mi dersiniz ne ararsanız var. Nedir bunun yolu arkadaşlarla haftalık kafe turnuvalarına katılıyoruz takımımız challenger ama solo que ligim tr'de de bronz. Karşımıza gelen takımlarda Diamonddan aşağı olmuyor haliyle. Ama çok rahat bi şekilde oynuyorum pref lanelerimi (adc mid jungle) ama yine de çıkamıyorum bu lanetten ne yapmam lazım.
     Bronzdan Çıkamama Sebebim (SS'li) (YENİ SS) Bronzdan Çıkamama Sebebim (SS'li) (YENİ SS) Bronzdan Çıkamama Sebebim (SS'li) (YENİ SS) Bronzdan Çıkamama Sebebim (SS'li) (YENİ SS)
    Bunlar örnek SS'ler. Bunlar gibi yüzlerce ss ye sahibim. Challengerları ezerken bu herifler yüzünden bronzda kalmak da koyuyor. Çıkanlara soruyorum nasıl oluyor bu iş ? Size hiç 4 feeder 2 afk 3 afk troll falan gelmiyor mu abi ?
    Edit: DEU Spitzer ve Tapielza benim.
    EDİT2: YENİ SS 12.12.2014
    ARKADAŞLAR YENİ SS'DE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE JUNGLEDA DENEDİM ŞANSIMI HERŞEY İYİ GÜZEL GİDERKEN KALİSTA OLACAK ARKADAŞ "I'M BORED I GO TROLL" DIYOR VE FEEDLEMEYE BAŞLIYOR. MINI MAPTA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE KULEYE ÖLÜYOR. BU YÜZDEN KAZANDIĞIMIZ MAÇ GİDİYOR. BUNUN AÇIKLAMASI NE ? BUNU İSTİYORUM İŞTE BEN.
     Bronzdan Çıkamama Sebebim (SS'li) (YENİ SS)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NP-Anathema -- 12 Aralık 2014; 15:31:43 >







  • Charın Opmuş qnq

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi nasıl bir beyinle bu itemlar çıkılır ya sana demiyorum diğerlerine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş hadi herşeyi anlarım da şu all chatten takımını kötüleyenleri anlamıyorum rakibe takımı kötüleyince ne kazanıyorsun .Egonu mu tatmin ediyorsun .Tek yaptığın takımın moralini iyice bozmak umarım asla çıkamazsın oradan.
  • Çilingire verdin çıkaramadı?

    Ben yaklaşık 2 hafta önce çıkardım sadece 2-3 lose aldım, birisi bilerek feedleyecem diyen adam yüzündendi. Birisi supportum afk kalmıştı. Sırf adc oynadım çok rahat çıkardım. O zaman ben çilingirden daha üstünüm. Poro king gibiyim şuan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni burda barındırmazlar bay 658 sen hep bronzsun ve bronz kalacaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas CN -- 11 Aralık 2014; 15:10:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çilingire vermiş çıkamamış yav he he
  • Size yalan borcum mu var isterse faker a ver 1 vs 5 o da yenilsin. Şu skorlara bi bak. 2-8/// 1-13/// bilmem ne bilmem ne dakika 15 te 19-4 giden tf var w uyla tek atıyor zaten kime versen taşıyamaz bunu
  • Bakınız 1-9 giden Lee Sin Jungle itemi almadan jungle dönüyor ve gittiği ilk item kanasusamış sonra neden ben jungleda kasamıyorum feedliyorum diyor bu tipler jungle itemleri öylesine mı var bu oyunda allahın beyinsizleri bu herifleri faker bile ta-şı-ya-maz bu kadar.
  • Farm op

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem o kadar iyisin bronza nasil dustun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen, sen olduğun için özelsin. Takma bu kadar kafana qamqi
  • bronz arkadaşlar pm atsında biraz bende oynim.
  • Pre bul kendine öyle gir solo girme . Afk feeder sayısıda azalır pren sayesinde gelen elolar üst düzey olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandigin kelimelerden "kahverengi cerceve"yi hakettigin belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bronz feeder berbat oynayanlarla dolu olsun, peki bu elemanlar hep senin takımına mı denk geliyor? Karşı takımdakiler bronz değil de gold mu mesela? Ortalamaya vurduğumuzda senin bu ligden daha yukarıda biri olduğunu varsayarsak kazanma ihtimalinizin daha yüksek olması lazım. Değilse Riot'a ticket at derdini anlat, "kardeş benimle sorununuz mu var, hep benim takıma feeder geliyor, karşı takıma oynayan adam geliyor" de. Hadi şansına feeder gelir anlarım da niye hep senin takımın böyle, niye karşıya gelmiyor, ya da problem sende mi? Bunu düşün bence. Ayrıca sadece takıma göre iyi kda'n olduğu maçları koymuşsun gibime geliyor.
  • Bence diğer koridorlara yardıma gitmelisin. Asistlerine bakarak konuşuyorum, sıfır sıfır sıfır... Ama karşındakilerin asistleri op. Koridoru 50-0da kazansan roam yapmadığın sürece bir değeri yok maalesef.
  • Char

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Straw Hat

    Şimdi bronz feeder berbat oynayanlarla dolu olsun, peki bu elemanlar hep senin takımına mı denk geliyor? Karşı takımdakiler bronz değil de gold mu mesela? Ortalamaya vurduğumuzda senin bu ligden daha yukarıda biri olduğunu varsayarsak kazanma ihtimalinizin daha yüksek olması lazım. Değilse Riot'a ticket at derdini anlat, "kardeş benimle sorununuz mu var, hep benim takıma feeder geliyor, karşı takıma oynayan adam geliyor" de. Hadi şansına feeder gelir anlarım da niye hep senin takımın böyle, niye karşıya gelmiyor, ya da problem sende mi? Bunu düşün bence. Ayrıca sadece takıma göre iyi kda'n olduğu maçları koymuşsun gibime geliyor.

    Arkadaşım gir bak lolkingden bilmem neyden. Bu arada niye bronzdasın madem diyenler var eskiden bilmediğim zamanlarda attım 10 ranked maçı bronz başladım ve çıkamıyorum.




  • csb
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.