Şimdi Ara

Böyle gitmez !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık böyle gitmez... O gitsin bu gelsin bu menajer gitsin o gelsin 10 trasnfer yapsın !! Bjk -GS-Fb falan Türkiye de şampiyon olur olmazsa 2-3.olurlar...Mesele bu değil aslında ,istikrar yok ? Avrupa da başarı yok, ortada oyun yok.Günübirlik maçlar ile biryere varılmaz..

    Takım olunmalı.Büyük takım olmak öyle kolay değil malesef...İş teknik adam da da bitmiyor..Bkz Tigana yanlış idi Sağlam da öyle idi şimdi de Denizli de mi yanlış oldu ??
    Sağlam geldi 2.yılında ipi çekildi evet iyi oynamıyorduk ama sağlam yönetim ile iyi bir menajer ile iş olabilirdi.Ayrıca Sağlam gençleri de devreye sokuyordu ki bu çok önemli bir şeydi. Şimdi Denizli geldi gençler gitti ?? Yarın Denizli gidince ne olacak ? 10 oyuncu gidecek 15 oyuncu gelecek..
    Mesele şu ; en basitinden bakarsak yabancı oyuncuları çıkaralım bir taraftar kimin formasını alacak ? Gokhan Zan'ın mı ? Serdar'ın mı ? Yabancı oyuncuları çıkar kim hatırlanacak ileride sembol olarak ? Bir Şifo bir Tayfur var mı kadro da ? Beşiktaşlı duruşu sergileyecek oyuncu ?? Yok yok !! Aslında bu sorun Tayfur bıraktığından beridir var ama bu yıl daha da açığa çıkıyor..

    Kurtuluşmuz şu olur ; özümüze dönmek...

    Bjk özüne ,altyapıya dönmeli..3-4 yıl başarıyı unutacak ,şamp vaatleri olmayacak 3-4 tane kaliteli yabancı gelecek 5-6 adamın etrafına takım kurulacak Tabi bunlar için önce yönetim gidecek..Zaten gider de çünkü artık bir teknik adam daha gönderecek halleri yok
    Denizli de gider bu durumda çünkü gençler ile çalışan bir adam değil pek.

    Asıl suç ne Delgado'da ne Denizli de ne de hakemler de !! ..Mühim olan düşünceyi değiştirmek.







  • Adam ileriyi gormus yararli bir yazi tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla olsada arkadaşın dedikleri şu anda uygulanmakta. Bence biraz Yıldırım Demirören'e teşekkür etmelisiniz . Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir.
  • 2008 de yazılmış ama o zamandan bu yana ilk defa adam gibi top oynayan bir takımımız var.
  • Forma kısmı yanlış. Xeli var. Onun formasını alırız
  • Yuhh yaa )) nereden bulup cikqrdin konuyu ))

    Henuz yazdiklarim gerceklesmis dgil yalniz yine bilic gitdin diyenler var.hele bir kalsin seneye yine guncellersiniz konuyu ))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tas aynı hamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.