Şimdi Ara

Böyle ceza kesilir mi! (SS li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
24.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helfgott

    Hocam itiraz edin bence. Benzer bir durm benim de başıma geldi ve itiraz edicem. itiraz için para falan da ödemiyorsunuz. tüm yapmanız gereken bir dilekçe yazıp vermek o kadar, size posta yolu ile sonuç geliyor ve %25 indirimli ödeme hakkı sonuç ertesinde size tanınıyor. Kaybedeceğiniz birşey yok yani. itiraz yolu ile ilgili ;
    http://www.paravefinans.com/trafik-cezasi-iptal-ettirme-0708201 link yardımcı olabilir.

    Sarı ışığı görünce gaza basmaktan bahsetmiyorum, 40 km ile giderken ışığa 20 m kalmışken yeşil ışığın yanıp sönmesinden bahsediyorum. aracın arkası bile sarıya denk gelse ceza yazılıyor. ben aracımla hızım 40 km iken 20m kala durmaya kalkarsam yaya geçidinin üzerinde durabiliyorum. sarı yandığı an duracaksam ve asla geçiş yapmayacaksam sarının kırmızdan farkı ne? bu akla aykırı değil mi? sarı ışıkta kesinlikle geçilmez gibi kanun maddesi yok. yönemelikleri inceliyorum kaç gündür sarıda geçiş yapan suçludur gibi madde yok. ışığa 2m kalmışken yeşilden sarıya geçerse freni mi köklüycem?

    not: itiraz süresi tebliğ tarihinden itibaren 14 gün.

    İtiraz dilekçesini verirken konuşma fırsatı oldu. trafik mahkemesindeki görevli; karar olumsuz sonuçlanırsa %25 indirim hakkından yararlanamayacağımı söyledi. erken ödeme yapmak gerekiyor yani. ama umrumda değil o %25lik kısım.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.