Şimdi Ara

BOY UZAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 17 (Aslında 16 ama 2 ay sonra 17ye giricem insallah) boyum ayakkabisiz falan normal olarak 170, babam 173-174 annem 160 ben 175-176 olmak istiyorum 8.Sinif Lise 1 Arasi Ergenliğe girdim(Yani 13-14 yaşında ilk girdim lise 2de falan sesim kalinlasmaya basladi)

    Sakal etki eder mi bilmem ama eder diyorlar sakalim cikiyor ama böyle yetiskinlerdeki gibi gür değil az az cikiyor yanak kisminda ve dudagimin ust kisminda falan... Sizce daha uzar miyim tek erkek çocuğum oglan dayiya ceker derler dayilarim 180 hep ne dersiniz yani 170 o kadar kisa değil buna da çok şükür ama bi 5cm daha uzamak isterim sizce uzar mıyım yoksa büyümem durmuş mudur?

    Ha unutmadan 2-3 ay önce doktora gittim kemik yaşıma baktirmak icin yasimla dogru orantili cikti ve doktor kemiklerin tam kapanmamis uzayabilirsin dedi sonra bir rapor verdi bazilari kismen kapanmış bazilari kapanmış diye pek bisey anlamadim çok şey dediysem kusuruma bakmayın yeterli bilgi vermek istedim sadece. Tavsiyeleriniz nelerdir? Simdiden tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1.70 forever liseli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.