Şimdi Ara

Bot için bu üçünden hangisi sence?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Timberland, cat ve harley davidson. Üçü de su geçirmez ve eşit oranda dayanıklı deniyor. Fiyatlar ise çok değişiyor. Cat ve harley ortalama 350 lira ama timberland 700. Dev uçurum var ve sebebini anlayamadım.



  • eğer çok yürüyen bir insansan harley i direk eleyebilirsin. Tracking tarzı botlara yönel daha rahat oluyorlar. Harley çok ağır ve acayip sert tabanı. Bir süre sonra ayağının altı yanmaya başlıyor belki su bile toplyabilir ama çok sağlam çizmedir. 10+ sene rahat giyebilirsin. Ben şuan kullanıyorum mesela 5-6 sene oluyor alalı ve yüzeyinde hiç aşınma falan olmadı. Kotun altına da efsane oluyor ama rahatlık konusunda berbat dediğim gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ungalath

    eğer çok yürüyen bir insansan harley i direk eleyebilirsin. Tracking tarzı botlara yönel daha rahat oluyorlar. Harley çok ağır ve acayip sert tabanı. Bir süre sonra ayağının altı yanmaya başlıyor belki su bile toplyabilir ama çok sağlam çizmedir. 10+ sene rahat giyebilirsin. Ben şuan kullanıyorum mesela 5-6 sene oluyor alalı ve yüzeyinde hiç aşınma falan olmadı. Kotun altına da efsane oluyor ama rahatlık konusunda berbat dediğim gibi.

    Dayanıklılığı çok hoşuma gitti ama rahat değilse ekeyim o zaman direk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedidirokedi -- 13 Ocak 2017; 22:59:0 >
  • Harley cidden ağırdır. Arkadaş sağlam demiş sorun bende mi artık bilmiyorum ama iki derin çizik var nasıl oluştu bilmiyorum Çiziklere rağmen su geçirmiyor. Bence git dene ayakkabıları, uzaktan karar veremezsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyan Cat -- 14 Ocak 2017; 4:59:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyan Cat

    Harley cidden ağırdır. Arkadaş sağlam demiş sorun bende mi artık bilmiyorum ama iki derin çizik var nasıl oluştu bilmiyorum Çiziklere rağmen su geçirmiyor. Bence git dene ayakkabıları, uzaktan karar veremezsin.

    Denemesine denetim de aklım fiyatlarda kaldı. Timberland neden bu kadar pahalı? Acaba o çok kaliteli de diğerleri mi kolpa merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kedidirokedi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nyan Cat

    Harley cidden ağırdır. Arkadaş sağlam demiş sorun bende mi artık bilmiyorum ama iki derin çizik var nasıl oluştu bilmiyorum Çiziklere rağmen su geçirmiyor. Bence git dene ayakkabıları, uzaktan karar veremezsin.

    Denemesine denetim de aklım fiyatlarda kaldı. Timberland neden bu kadar pahalı? Acaba o çok kaliteli de diğerleri mi kolpa merak ettim

    Valla bence 700 lira vermeye gerek yok Timberland'e ben 5-6 sene önce aldım 300 lira civarındaydı o zaman halen kullanıyorum ama iç kısmı yırtıldı hep. Harley al o fiyata bence aynı ağırlık zaten.




  • Botta yabancıya yönelmeye hiç gerek yok. Hem bırak para içerde kalsın. Scooter'a bak %100 watertight adı altında botları var. Su geçirmiyor kesinlikle çatır çatır giyiyorum. Anca kar erimeye başladığı zamanlar cıvık sulu karın içine defalarca girersen giriyor. O şekilde zaten su girmeyecek bot yoktur. 200 lira hemde taş gibi uzun yıllar giyersin. Beğenmezsen lumberjack de bakabilirsin. 400-500 lira vermeye gerek yok günlük kullanım için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 16 Ocak 2017; 23:46:42 >
  • 3 senedir çizme modeli olan siyah harley giyiyorum , ilk sene zor yürürdüm okadar ağır geliyordu şimdi alıştım bacak kası yaptım :) çok şaglam bottur 320 tl ye almıştım bende , ama şık durur dar kotun altına ,



    Rahatlık 10/4

    Sağlamlık 10/10



    ne olursa olsun su geçirmez ama karda çok kayar. bir harley kullanıcısı olarak bunlari soyleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 tane aldığım Caterpillar botlardan memnun kalmadım. Eskileri çok daha kaliteliydi. Sanırım Türkiye'de yeşil kundura üretime başladığından beri kalite de düşüş oldu. Bugüne kadar hiç Harley kullanmadım. Çünkü modelleri hoşuma gitmiyor ve kullanan arkadaşlarım rahat olmadığını söylüyor. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de satılan Harley Davidson botları da yeşil kundura üretiyor. Timberland önceden kullanmıştım fena değil ama bence 700 tl civarı bir fiyatı hak etmiyor. Ben de bu aralar yeni bir bot almak istiyorum ama bu 3 markaya bu paraları vermektense outdoor tarzı botlara yönelmiş durumdayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi verdiğiniz fiyatlara bak

    35 liralık bot giyiyorum.Bence max 200 tl felan ver
  • Hocam 150 tl ye dockers aldim hakiki deri ve %100 su geçirmez yaziyor farki nedir botlar hakkinda pek bilgim yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.