Şimdi Ara

Boşuna çalıştığımı düşünüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evimin yakınındaki fiyatı biraz tuzluca olan restoranda akşamları iğne atsan yere düşmüyor. İstinasız her akşam. Sen gitmiyorsan, ben gitmiyorsam kim gidiyor? İşte senin benim paramı cebine atarak düne kadar g.tünde donu olmayan bugün yandaşlıkla lüks yaşam sürenler gidiyor. Sen buna sesini çıkarmadıkça daha çok ağlarsın. Ayrıca bu hızla gidilirse çalıp hapiste cezayı çekip çıkınca çaldığını yeme çalışmaktan daha kısa ve kolay hale gelecek. İşte o zaman sokakta kimse güvende gezemeyecek, evinde huzurla oturamayacak. O restoran müdavimlerini de o gün vuracak. Ülkenin bütünlüğü bile tehlikeye girecek.

    Ancak gerçek doğa kanunu da biraz budur. Hayvanlar da bir birinin yiyeceğini çalarak hayatta kalmaya çalışır. Bizim nereden geldiğimizin en büyük kanıtıdır. Medeniyet, medenilik kendimizi avutma sanatımızdır sadece. Kaos ise hayatın ta kendisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 15 Şubat 2024; 9:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çalışmaya maçam yemiyor demiyon da boşuna çalışıyoruz diyon , iş sahibi veya işletmelerin personel biriminde ne kadar tanıdığım varsa hepsi eleman bulamamaktan ve daha önemlisi senin gibi vasıfsız çalışmak istemeyen en basit işi yaparken bile şikayet eden çoluk çocuğun hiç alakasız paralar istemelerinden dert yaniyorlar.Ben dahil orta yaş tüm arkadaşlarım başlangıç seviyesinde zengin , kimi memur kimi tüccar kimi işçi fark etmiyor 15 sene iş hayatı olan herkesin yeterli malı mülkü var.Calis senin de olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum seni çok iyi anlıyorum ben de aynı dusunceler içindeyim. 4 yıl hemşirelik 2 sene lab okudum asgari ücretle otelde çalışıyorum. Her gün sabit 2-11, ne aldığım para bir şeye değiyor ne de sosyallesmeye gezmeye vakit var. 2 seneden beri antidepresanlarla, kendimi telkin ederek vs sadece psikolojik olarak stabil kalma ugrasindayim. Ekstra hiç enerjim yok. 1 ay sonra 26 yaşına girecegim. Son 8 senede 2020 yılı haricinde kafam rahat iyiyim mutluyum dediğim bir sene olmadı. ( O sene Kpss'den güzel puan aldığımı düşünüyordum sonunda geleceğini garantiye alıyorum derken 2 senelik süreç içinde bir iki soruyla atanamadim) Şu an yine çalışırken ders çalışıyorum. Çocukluğum da çok zor geçtiği için (annem sizofreni-bipolar) biraz kolay demoralize oluyorum şu an çünkü istediğim hiçbir şeyi vermiyor gibi hayat. Ben de içimi dokeyim dedim saygılar arkadaşlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini geliştir kardeşim 25 yabancı dil 35 programlama dili öğren yazılımcı ol girişimci ol cart curt

  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Ne saçmalıyorsun birader? Orta yaşlıların dönemiyle şimdi ki dönem aynı mı kazandırıyor? Hadi makarnanı al da git burdan. 1 dolar 30 TL olmuş hala savunma yapıyor. Ağlanacak halimize gülüyorsunuz.

  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Her devrin şartları farklı babam ilkokul terk vasıfsız haliyle sıfır ev ve araba sahibi oldu ben mali müşavirim hayatta alamam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memodevart M kullanıcısına yanıt
    Savunma falan yapmıyorum tespit yapıyorum , çalışmaya makatınız yok her şeyi hazıra alışmışsınız şimdi ağlıyorsunuz , kendim ve çevremde gördüğüm şahit olduğum konu bu , ve bunun siyasetle falan hiç bir alakası yok kendi çapsızlığınızı bir yerlere yamamaya çalışıyorsunuz sadece , senin gibi yığınla var malesef , hayatının en güçlü çağında azıcık iş görünce orası burası ayrı oynayan yattığı yerden bol para kazanmak isteyen.Tonla işyeri fabrika var eleman arayan , hiçbirine giremiyorsan sende sorun var ve hiçbiri de asgari ücret vermiyor , en fazla üç ay asgari verir dener iyi çalışıyorsan iki mislini de verir üç mislini de verir. Çalışan kazanır , çok basit denklem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en iyi zamanlar 90 lı 80 li 70 li yıllardı.çoğu malı mülkü millet ozamanlardan yaptı.alım güçü çok güzeldi o yıllar.

    maaşla müstakil evinide tek başına yapardı .evinide gecindirirdi.çoçukta bakardı.alım güçü çok güzeldi o yıllar.

    bazı yaşlılar bile söylüyor.yeni nesilin hiç şansı yok diye.nasıl gecinecek diye hayıflandı en son bugün.

  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Bu kafayla tartışmaya gerek duymuyorum. Kof. Gerçek Türkiye'ye geri dönmeni dilerim.

  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Evet her devrin şartları farklı ancak çalışma hayatı da 30 sene , bu 30 sene içinde her türlü zaman gelip geçiyor, çalışan ve ayağını yorganına göre uzatan adam sıkıntı yaşamaz.

    Ayrıca sen de babanın yaşadığı gibi yaşasan fazlasını da yaparsın, artık çok imkan var ve çok masraf var hâliyle.En basiti baban ayda bir dışarıda yemek yediyse sen haftada bir yiyorsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memodevart M kullanıcısına yanıt
    Kof olan bensem ağlayan niye sensin kendine bir sor , gerçeği söylemem zorunuza gidiyor sadece , çalışmadan yattığınız yerden bir çok şeye sahip olmak istiyorsunuz , evet konu bu kadar basit.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Hahaha komediye bak. Kim 40-50k maaşla o arabaların makerini zor alırsın 😂😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna çalışıyorsun zaten, insanları robot haline getirmişler herkes rolünü oynuyor leş gibi kafayı yememek tamamen sana kalmış, ortama ayak uydurabilirsin ama bosvermis şekilde yap ki güçlü kal

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skymarc S kullanıcısına yanıt

    O eskidendi. Şimdi "fabrikada çalış kaynakçı ol vs. 50 bine adam bulamıyoruz. Vinç operatörü 100 bin alıyor" moda.

    Bir de "40 yaşına gelen herkesin ama herkesin evi arabası oluyor" diyenler var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt

    Boş yapma. Takıntılarını bana yansıtma. O söz tamamen felsefi anlamda yazıldı. Dinle diyanetle ilgisi yok. İçindeki din düşmanlığını üzerime kusmana katlanmak zorunda değilim.

    "Derdim bana derman imiş".

    Örnek; Param yok, şunu alamıyorum, onu alma hayali umudu beni diri tutuyor. Param oluyor, hayalime kavuşuyorum. Hayalime kavuşunca bir boşluğa düşüyorum. Bu sefer daha büyük hiçliğe yuvarlanıyorum. Derdimin olması aslında bana dermanmış. Hiç bir derdim olmasa, ulaşılacak bir amacım olmasa hasta olurum.

    Ferrarim olsun be kardeşim, hayali bile çok güzel. O zevkin hayali şükela. Ama Ferraim olduğunda zamanla zevkim azalacak, sıradanlaşacak, bu bana dert olacak. O yüzden Ferrari'min olmaması, olmasından daha güzel be kardeşim. Zaten dünya bir simülasyondan ibaret, zevk soyut bir kavram, zevk alıyorsan ona sahipsin, alamıyorsan ona sahip değilsin...


    Fazla ideoloji bataklığına batma kardeşim, sal kendini. Derdinin sana derman olduğunun zevkini yaşa ve sarhoş ol, ama ayyaş olma!


    Not; Bahsettiğin kişinin kitaplarını ne bilirim ne okudum. Hiç bir zaman merak da etmiş değilim. O söz genel kültürde deyimleşmiş bir söz. Kimin söylediğinin hiç bir önemi yok. Önemli olan sözün kendisi ve çok şükela bir söz. "Derdim bana derman imiş" bizzat yaşadım, gördüm, deneyimledim....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 15 Şubat 2024; 18:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Dildo fabrikasına kalite kontrol elemanı mı arıyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Ortalama bi ev 3 milyon 137 tane maaşıma denk geliyor 11 sene aç kalmam lazımki ev alayım sen ne anlatıyon be abi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memodevart M kullanıcısına yanıt
    Memleket neresi ? Hangi siyasi partiye / belediye baskani ve cb adayına oy verdiniz !?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

    Hangi mali müşavir 22bin kazanıyor asıl sen ne anlatıyon.Ayrıca her şehirde 1 milyon altında evler satılıyor , eski veya küçük fark etmez onlarla başlayabilirsin arabada da aynı şekilde , model/metrekare yükselte yükselte gidersin sen 23 yaşında yeni mezun daha meslekte ilk yıldan mercedes hayali mi kuruyorsun?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.