Şimdi Ara

Boşanan Erkek İşsiz Dahi Olsa Nafaka Ödeyecek... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
16.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadislerde bile geçiyor ahir zamanda en hayırlı olanlarınız evlenmeyen ve çocuksuz olanlarınız diye... Şükürler olsun bekarım bu hayatı kendiniz için yaşayın arkadaşlar evlilikmiş çocukmuş hepsi yalan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlensek bir dert evlenmesek bir dert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yasalar geriye işlemez. Olası bir boşanma durumunda evlendiğiniz zaman ki hükümler geçerlidir. :) Diye bilir miyiz acaba :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makpiyal -- 10 Şubat 2019; 13:21:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avukat bir arkadaşim var. Bir erkek müvekkili, evlenmek psikopatlik, çocuk yapmakta onun uç noktasi demiş. Adamin nasil cani yandiysa artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 10 Şubat 2019; 13:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

    Hadislerde bile geçiyor ahir zamanda en hayırlı olanlarınız evlenmeyen ve çocuksuz olanlarınız diye... Şükürler olsun bekarım bu hayatı kendiniz için yaşayın arkadaşlar evlilikmiş çocukmuş hepsi yalan...
    Benim gibi düşünen ender insanlardansın kimse sanmasın hiçbi kız bize bakmıyor:) etraf evlenmeyi çocuk yapmayı bekleyen kadınlarla dolu:) çevremiz var çok şükür yalnız sıkıldığım oluyormu evet bazen ama teraziye koysam bekarlık baskın gelir cidden çok rahatım evli arkadaşlarım görünce içim yanıyor düşünsene kavga etseler boşanma lüksün bile yok artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan bu tür kanunlarla Türk Aile yapısını bozmak için el birliği ile çalışılmaktadır. Yapılan kanunun insanlar arasında ağır şiddet olaylarına ve saçma sapan görüntülere yol açacağı aşikardır. Kanunu kim yapıyorsa kim bu olaylara çanak tutuyorsa bir an önce bu yanlıştan dönülmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoli 1907 -- 10 Şubat 2019; 14:37:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

    Hadislerde bile geçiyor ahir zamanda en hayırlı olanlarınız evlenmeyen ve çocuksuz olanlarınız diye... Şükürler olsun bekarım bu hayatı kendiniz için yaşayın arkadaşlar evlilikmiş çocukmuş hepsi yalan...
    Gelmiş yine ayet hadis cımbızcıları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınları boşanmaya teşvik etmek bu başka bir şey değil. Sonra niye aile düzeni bozuluyor. Kadınlar en ufak sorunda boşanmak isterler nasıl olsa nafaka garantisi var.
  • mgtow
  • Kadın erkek eşittir hüloğğğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanın arkadaşlar terk edip salladığım okadar kız, sayısını vermek istemiyorum. Evlendiklerinde beni aradılar. Neler söyledikleri bende kalsın. Ortak nokta üzüldünmü. Üzüldüm dedim üzülmesinler diye, ne üzüleceğim çokta fifi.
    Sadece birisini yazayım, benimle yeniden görüşmek için, eşinin erkek kardeşinin eşini sen tavlarsın, şu parka gel. Sakın onunla birlikte olma. Diyen bile oldu. Allah belanızı versin deyip telefonu kapattım. Doğum yaptıktan sonra arayanlar oldu. Bu çocuk senden olabilirdi dediler. Arama deyip kapattım.

    Evleneceğiniz kişinin evveliyatını iyi bilin en az 2 yıl çıkın.
    Size aşık olduğundan emin olun.
    Şayet emindeğil ve fazla güvenmiyorsanız, aklıma geleni yazıyorum. Daha evlilinin birinci günü elinizde 0 kutusunda telefon olsun. Ve bu telefonlar aynı icloud hesabına bağlı olsun. Yeni telefon hattı satın alın. Yani iki hat da sizin adınıza kayıtlı olsun. Bu sayede tüm görüşme msj vb leri yasal sahibi olduğunuz ğçin talep edebilirsiniz. Aynı hesap icloud ise yedekleme yani what yada bir resim çektiğinde telefon yada birisi what üzerinden resim atarsa icloda anında kayıt edilir. Ayrıca iphone bul iki cihaz konumunu gösterir. Şimdilik bunlar aklıma geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu devir de kadın olmak varmış ya Ben hukukçu arkadaşımdan öyle şeyler duyuyorum ki, burada yazılanlar hafif kalır. Kadının teki adamın malına hiçbir katkıda bulunmamasına rağmen, arkadaşıma biz bundan daha neler koparabiliriz diye konuşma geçti. Kadın adamı atm gibi görüyor. Ben bunları gördükçe evlenmeyi geçtim günü birlik ilişkiye girmek ve hiv virusu kapmak daha mantıklı geldi. Hiç değilse kaptıktan sonra iki üç sene sürünür geberir giderim. Evlenirsem ömür boyu eşek gibi eski eşime kölelik yapacağım. Bir de şiddet gören kadınlar üzerinden öyle bir prim yaptılar ki her konuda artık bu iş zıvanadan çıkmaya başladı. Her türlü haltı yiyip dayak yiyince "ay bana şiddet uyguladı pislik" moduna geçtiler. Kadına şiddet olayıni o kadar abarttılar ki bir kız babası kredi kartı vermediği için utanmadan bana taciz etti diyebiliyor. Sonradan pişman olup gerçeği itiraf etti ama o adamın itibarı ne olacak? Biz şiddet gören kadına destek çıkıyoruz fakat kendimize bi sahip çıkamadık. Bunu haklı gören şahıslara tek söyleyebileceğim şey; erkek sizin eşeğiniz değildir, bunu boyle bilin! Benim annemin devrinde ki kadınlar(tv döneminden önceki) gerçekten çok haysiyetli insanlarmış. Kadın sevdiği anlaştığı kişiyle evlenmiş. Ben ona yıllar önce sormuştum, zengin bi herif olsaydi babamdan vazgeçer miydin diye. O bana para çok önemli değil düzgün olsun adam olsun yeter dedi. Parası olsa bana ne yazar o da bitip gider önemli olan adam olması dedi. Bu terbiyeden yoksun yetiştirip, zengin bulsun bizi zengin etsin ve kızlarını para avcısı gibi geliştiren anne baba sayesinde biz bu haldeyiz. Sadece burada değil bu yasalarla kimse evlenmez, aldatana aferin lan iyi boynuzladın benden de sana bir ödül der gibi birşey olmuş. Feminaziler bu yasa ile orgazm falan olmuştur. Sonra ay Türk erkekleri rus kızlarına gidiyor, onlar çirkin biz güzeliz triplerine girmeyi hakediyorsunuz. Farkında değilsiniz ama 150 bin Türk rus ile evlendi. Benim lafım böyle tipi hakkı bulut gibi olup kendini prenses gibi sanan, aman kocami aldatam parasini yiyem diyen tiplere. Genelleme yapmıyorum ki dediğim kitle bu kızların yüzde 20 si falandır. Eğer ki evlenecekseniz, burada nikah kıymayı düşünüyorsanız; boş senede imza atmaktan farkınız kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobHughes -- 10 Şubat 2019; 18:0:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haberlerde kadin cinayetlerinde hemen erkek terörü denoyor neden yapti temelunde ne var kadin fuhus , zina yapsa bile erkek suclu cikiyor ve nafaka , altinlarin hepsi ve tazminat oduyor RESMEN KERHANEDEKİ KADİNLARDAN DAHA COK KAZANMA DALİ OLDU evlenmek bosanmak .Bİ GRAM ACIMIYORUM HABERLERDEKİ KAFİN ÖLÜMLERİNE .HANİ NERDE KALFİ TÜRKLÜK TÖRESİ AT , AVRAT , SİLAH ,?
    Erkekde insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşanan nafaka ödeyerek yırtıyorda ya boşanamayanlar ne mok yesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğiniz ne varsa unutun, şu yazdığımı iyi okuyun.
    Önceden imam nikahı. Hoca sorar, bayan ve erkege. Ana ve baba adınız.
    Günümüzde imam nikahı. Hoca sorar bayan ve erkege. Ana adınız.
    Diyanet bile olan bitenden rahatsızdır. Bu sebeple sadece çiftlere ana adını sorulur. Baba adını sordurmaz.
    Geçen bir imam nikahına gidip şahit oldum, hocaya sordum neden sadece ana adı. Hoca eskiden ikisinide sorardık. Ana adını soruyoruz çünki, geldiği yer belli. Cevabını verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 10 Şubat 2019; 16:59:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste bu nedenle evlilik sozlesmesi diye birsey var. Imzalarsa ne ala, imzalamazsa da cok da seyime afedersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi şöyle diyeyim erkek evlendimi hayatı bitiyor ya arkadaşlarım evdeyken benle telde konuşamıyor nedem diyince ya karım ilgi bekliyor yaf ne ilgiymiş be arkadaş zaten 24 saat aynı evdesiniz ilgiden kasıt ne onu anlamadım

    Hadi sex yaptn 3 saat sürsün e sonra noluyor evlenip ek mesaiye kalan çok arkadaşım var bi erkek kendine bu kadar zulüm edermi yazık ya neden düzenli cinsellik içinmi inanın onunda garantisi yok evlenip kadına hasret dolu adam var çoğu kadın çocuk için ilişkiye giriyor o kadae

    Sevgi mevgi fasa fiso şeyler ya ya memur bi kadın ile evlenin yada gezin tozun yok işte 40 da evlensem torunumu göremem diye diye evleniyorsunuz o kadar ayrıntıyı düşünmeyin ya o mantıkla düşünürsek ortaya çok şey çıkar.

    Kendinize zulüm etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.