Şimdi Ara

Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.592
Cevap
22
Favori
330.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terzic ile bir önceki dönem olmayan şey neydi acaba, 15 küsur puan farkından gelip şampiyon olamaması mı :D

    Durumları birbiriyle karıştırmamak, yanlış yargılamamak lazım. O dönem kadrodan hiçbir şekilde yanıt alınamazken, CL potası tehlikedeyken geldi Terzic. Ligi 3. bitirdi, Nagelsmann'ın Leipzig'ine karşı 3/3 yaptı, bu maçlardan birinde Almanya Kupası'nı kazandı, Dahoud ve Morey'i takıma kazandırdı, CL'de Sevilla eşleşmesini geçip çeyrek finalde City'e karşı ezilmeden oynadı ki hakemin kararlarının etki ettiği anlar da olmadı değil.

    Bir geçici menajerin başarması gerekenden fazlasını bırakıp Rose'ye teslim etti koltuğu. Rose'ye ise son 12-13 sezonun en kötü kadrosu emanet edildi. Bu yaz transferlerinin hemen hepsinde Rose'nin parmağı varken arkasında tam olarak durulmadı. Rose de o güven hissini tam olarak hissetmediğini anlayınca durmak istemedi. Terzic ismi hep akıllardaydı zaten. Bana kalırsa erken bir karar oldu. Rose ile devam edilmeliydi. Terzic'in zamanı, her iki taraf için de doğru bir zaman olmadı.

    CL'de rakiplerimiz: City - Sevilla - Kopenhag. 2. olur çıkarız diye düşünüyorum böylece son 16'da City gelme ihtimali de ortadan kalkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    peki ya son 16da tottenham gelme ihtimali :D bizim koreli delleniyor dortmund diye özlemiş sizi :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 26 Ağustos 2022; 15:56:59 >
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Gruplarda gelmediği için şükür namazı kıldım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Geçen sezon ki rezilliğin üzerine bir zahmet çıksın Dortmund. Beşiktaş maçları harici, tarihinin en rezil Avrupa maçlarını çıkardı diyebiliriz. Üstelik kadro kalitesi olarak rakiplerinin fersah fersah ötesinde iken. Ajax,rangers,sporting madara etti Dortmundu. Ha bu sezona gelirsek. City-sevilla-dortmund-kopenhag olur. Sevilla ne kadar eski halinden uzak da olsa,en ölü İspanyol takımı bile bir şekilde maçı kazanmasını biliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SïmônAdebïsï -- 27 Ağustos 2022; 14:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dordmund 1 2 mac izledim de bu yıl, vasatlar ordusu gibi olmuşlar. Forvet gelen haller hasta olması kötü oldu. Cl de felan hiç birsey yapamazlar bu yıl bence ilk 4 girerse başarı oyuncular çok yeteneksiz kimse kalmamış gol atcak nerdeyse ve golde kolay yiyen takım gibi ayni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman Ligine Play-off sistemi gelse zevkli olur. La Liga içinde ayni şeyi düşünüyorum. 2 ligde küçük takimlar yüzünden leş. 10 takimlik lig yaparsin, bir de play-off sistemi. iki ligde izlenecek hale gelir.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    nasil sampiyonluk icin mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakatlık kabusu sürüyor. Sezon öncesi Haller şoku yaşadık. Ligin başında Süle kısa süreli sakatlanmıştı onu Dahoud, Adeyemi, Malen, en son Jamie Bynoe-Gittens izledi. Kopenhag maçından önce Kobel’i kaybettik, maç sırasında da Hazard çıkmak zorunda kaldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu takımın dengesizliğinden gına geldi artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terzic’in City’e karşı 80 dakikalık planı çok iyi tutmuştu. İsabetli şut bile atamadılar. Golden sonra forvet çıkarıp defans alma işi ise büyük amatörlük oldu. Moukoko ve Malen daha erken girmeliydi. Meyer’in ayaklarını beğenmiştim ama 2 golde de çok daha iyisini yapmalıydı. Kobel’i arıyoruz maalesef.

    Sevilla Kopenhag’a takılmış. 3. hafta içerde onları yenersek bu iş biter gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süle cok buyuk bi oyuncu dortmund nasil aldi hayret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbiyi tek golle geçtik. Moukoko, Modeste'den çok daha faydalı. Modeste'ye gideceğimize Suarez, Cavani, Ronaldo, her türlü işimizi görürdü. Kötü bir tercih oldu Modeste.

    Reus 3-4 hafta yok. Dünya Kupası tehlikede değil demişler. Kaçırırsa üzülürüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köln mağlubiyeti bizi yaraladı ama Sevilla deplasmanından iyi döndük. Salı günü içerde de onları yenersek gruptan çıkma işini bitiririz.

    Dünkü Der Klassiker, unutulmazlar arasına girdi. 2-0'dan dönmek büyük motivasyon oldu. Kolay değil en az 5 as (Kobel, Meunier, Reus, Haller, Dahoud) oyuncudan yoksunuz. Hummels, ikinci yarıya çıkamadı. Bu eksiklerden sadece Kobel bile sahada olsa maçı alabilirdik. Artık onun dönmesi an meselesi.

    Moukoko, parlamaya devam ediyor. Seviyesi net olarak ilk 11. Hızlı, top saklıyor, alan açıyor, aklı kalede, bitiriciliği sağlam. Modeste ise dün olduğu gibi sonradan girip katkı vermeli. Altı pasta kaçırdığı gol çıldırttı ama son dakika tribünleri aşağı indirdi. Sevilla maçında da Malen biraz cömert olsa boş kaleye golü vardı orada da. Malen demişken, dün belki onun yerine Adeyemi ile başlasak farklı olabilirdi. Malen'in ezdiği topların haddi hesabı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moukoko tam PSGye istedigim gibi bir forvet +bosman olacak. Skriniar ve Moukoko Ramos ve Messi dedelerin yerlerine ilac gibi gelir ve takimi baska bir seviyeye cikarirlar. insallah Campos uyumaz da bu 2 son derece gerekli transferi kacirmaz.

  • Son 16'da Chelsea ile eşleştik. Porto'dan sonra en makul rakipti bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moukoko her maç üzerine koyuyor. Flick onu Katar'a da götürecek muhtemelen. Dünya Kupası başlamadan önce sözleşmesini uzatmamız şart oldu.

    Kobel sakatlıktan döndükten sonra Union maçı hariç her maç en az 3 kritik kurtarış yapıp kalitesini belli ediyor. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız. Hummels de ağrılarını atlattıktan sonra hatasız oynuyor. Süle'yi sağ bekte kullanmak zorunda kaldık bu dönem ve o da iyi iş çıkarıyor. Guerreiro'nun ve Wolf'un sakatlıkları Terzic'i Hazard'ı sol bekte kullanmaya mecbur etti. Keşke Gosens'i düşünsek. Leverkusen ve Gladbach Gosens ile ilgileniyor.

    Reus'un yokluğunda Brandt istediğimiz seviyeye geldi. Sanırım bize katıldığından bu yana en istikrarlı Brandt dönemlerinden biri bu dönem oluyor. Reyna'yı da yavaş yavaş alıştırıyoruz zira sakatlığa çok meyilli bir isim.

    Malen hala bizim seviyemizde değil. Ayda yılda bir asist yapıp penaltı kazandırıp katkı sağlıyor ancak ödenen paranın hakkını veremedi kesinlikle. Bynoe Gittens sağlam olsa ondan da Moukoko'nun yaptığı gibi bir çıkış görebilirdik ki sezona da iyi başlamıştı. Adeyemi de biraz daha üstüne koymalı. Hala bir Sancho performansına yaklaşamadı o da.

    Bellingham, takımın yıldızı. Onu bir sene daha tutmak çok zor olacak. Devler kapıda yatıyor. 150M'dan açıyoruz kapıyı.

    City maçlarındaki oyun özellikle takım savunması anlamında epey memnun etti. Chelsea eşleşmesine olumlu bakmamın en büyük nedeni de bu. Terzic hoca büyük maçları iyi oynuyor. İlk dönemindeki City eşleşmesinde de ezilmemişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 8 Kasım 2022; 18:13:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hem Terzic hem de Glasner hocalar büyük maclarin nasil oynanacagini iyi biliyorlar. Nagelsmannda bile bu özellik yok. EPL ve Bundesliga en iyi 2 lig olmalarina ragmen, karton lige göre Avrupada daha az basarililar. Cünkü, karton ligin hakem destegi var. Ek olarak, oyun formatlari Avrupaya göre daha uygun. iyi savunuyorlar,taktiksel olarak iyiler ve yetenekli topculari özgür birakip sonuca gidiyorlar. Atiyorum EPLde bir takim ligde hangi oyun formatiyla taktikle oynuyorsa Avrupa macinda da aynisini oynuyor. Bundesligada da bu durum gecerli. Lakin, Terzic ve Glasner hocalar alisilmis oyun formatlarinin disina ciktilar. Glasner, Avrupa ligini aldi. Bu sene SLde gruptan cikti kisitli imkanlarla ve kadrosu zayiflamasina ragmen.

  • vay be, Sebastian Haller, kanser sonrası ilk maçı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke gitseydim maça(dün olsa gidecektim) böyle olacağını tahmin etmiyordum.Orta saha yok her atak gol aha 4-3 oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Ocak 2023; 19:17:59 >
  • oha noliyy

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.