Şimdi Ara

Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.592
Cevap
22
Favori
330.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • U19 takımımız, az önce Hertha Berlin U19'u yendi ve şampiyon oldu. Kupa'yı da finalde, UEFA Youth League'i de çeyrek finalde kaybetmişti çocuklar. Yavaş yavaş A takıma monte edilecekler. İlk olarak Bynoe-Gittens (kanat), Rothe (sol bek) ve Göktan Gürpüz (orta saha) A takımla çalışacak. Onları, Fink ve Rijkhoff izler diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @crankestain


    NALDO-PER MERTESACKER TANDEMI...

  • keşke lewa geri dönse bee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haller transferi bitmek üzere. 33+ bonus teklif ettik. Ajax 38+ bonus istiyor. Haller ile anlaştık. 1-2 gün içinde resmiyete dökülür.

    Raum için de şartları zorlamak lazım. United ve City’nin de ilgilendiğine dair haberler var. City Cucurella’yı alabilir. Raum’un da United’ı seçeceğini sanmıyorum. WC’ye hazırlanmak için bir üst seviyeye çıkmak, Avrupa’da oynamak istiyor.

    Sıra satışlarda. Schulz, Akanji başta olmak üzere artıya geçmek lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31+4 milyona Haller transferini bitirdik. 4 yıllığına imza atacak. Sağlık kontrolü yarın. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haller ve Adeyemi güzel ikili olurlar.

  • Haller bugün şehre geldi, sağlık kontrolünden geçti ve imzayı attı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uli bile 50+1i kaldiralim derken, Watzkenin ben DFL denetleme kurulunda oldugum sürece bu konu gündeme bile gelemez aciklamasi yapmasi büyük bir utanc.


    SLde basari yok, ligde 10 senedir sampiyonluk yok, lakin Watzke bu durumdan cok memnun heralde. Uli, muhalefet edenlere Liverpool modelini örnek olarakta gösterdi.


    Ultralarin tek derdi ucuz bilet, basari onlarin umrunda bile degil. Zorc ve Watzke basarisiz olunca bahaneleri de hazir. Munihin daha fazla geliri var, nasil rekabet edelim diyorlar. Abi, sen gelirini artirmak icin bir sey yapmiyorsun. 50+1in kaldirilmasini da istemiyorsun. Tek yaptigin EPLye topcu yetistirip, satmak ve gelen parayla daha düsük kalitede topcular almak. Ortada bir proje yok, hirsli ve basariyi isteyen bir yönetim de yok. Onlara baski yapan taraftar da yok.


    Uli diyorum ya, tamam adamligini ve insanligini cok severim lakin, modern futbol konusunda Alman futbolundaki en vizyonsuz futbol adamlarindan biridir. Yine de onun bile vizyonu Watzkeyi gecti.





  • Schlotterbeck #4
    Süle #25
    Salih #6
    Adeyemi #27

    Yeni transferlerimizin forma numarası belli oldu. Haller’in #9 alması bekleniyor. Ajax’ın ricası üzerine resmi açıklama Temmuz ayına sarkmıştı. Bugün yarın açıklanır diye tahmin ediyorum.

    Sol bek konusunda hala Raum’u istiyoruz. ManU aradan çekildi. Guerreiro kulüpte kalmaktan mutlu. Onu free kaybetmek istemiyoruz. Seneye sözleşmesi bitiyor. Satamazsak sözleşmesini uzatmak gerek. Schulz ve Akanji’den gelir elde edersek Raum işini çözebiliriz. Raum-Guerreiro-Rothe ve Ajax’tan aldığımız genç Prince Aning güzel alternatifler olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 4 Temmuz 2022; 11:45:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favre hocamın ahı var. Rose geldiği gibi teneke bağlanıp yollandı. Terzic kukla olmuş bir geliyor bir gidiyor. Dortmund anlaşılan sadece oyuncu al sattan başka bir şey düşünmüyor.

  • Borussia Dortmund, Sebastien Haller’in testisinde tümör tespit edildiğini açıkladı.

    Yazık oldu. Umarım sağlığına çabuk kavuşur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haller'e çok üzüldüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky Sporttwitter
    “Didi Hamann tippt die Bundesliga-Abschlusstabelle 2022/2023 🔥 Dabei hat der Sky Experte einige Überraschungen parat! Wo seid ihr einverstanden, wo nicht? ℹ️ Die Begründungen: https://t.co/UlFPlrVdy6 #SkyBuli”
    https://twitter.com/SkySportDE/status/1555084989729054725

    Vasat sevici Hamann Dortmundun sampiyonlugun favorisi olarak göstermis. Julia Simic ve Erik Meijer de Munihi favori göstermisler.


    Alıntı

    metni:
    Hamann tippt in der Abschlusstabelle der am Freitag beginnenden Bundesliga-Saison Borussia Dortmund auf Platz 1. Vor allem die Verpflichtungen von Niklas Süle und Nico Schlotterbeck für die Abwehr seien entscheidende Verstärkungen.


    Süle ve Schlotterbeckin transferleri savunma icin belirleyici transferlermis. Böyle böyle Dortmund taraftarlarini vasat sevicilige alistirdilar. Süle cöpünü yeni Kaiser yaptilar.





  • Maçı tribünden izledim.Bu takımdan bir halt olmaz.


    Hele o Reus'un son kullandığı frikik neydi öyle.Bu takım sanıyorum son klopp dönemi ile beraber en rezil sezonunu yaşayacak gibi duruyor.


    Golde zaten zar zor oldu.

  • Reus ile sezon 3 puanla açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen Yalçın: Almanya liginden uzak durun.

  • Schlotterbeck bayaği iyi adam. Yaninda bir lider stoperle çok güzel 2li olur.

  • dün oynan maç neydi öyle ya şok resmen

  • Terzicle bir onceki donem bir sey olmamisken Rose ile yollari ayirip tekrae takimin basina getirdiler. Ilginc bir yonetim anlayisi var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DryWeather kullanıcısına yanıt

    Sonra Bayern ligi sömürüyor diye ağıt yakıyorlar. Bayern olmasa açlıktan ölürler, süper ligden aşağı bir lige dönerler. Dortmund bu kafayla Hamburg,werder bremen olmaya aday.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.