Şimdi Ara

Borusan Lojistik Evime Zarar Verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 Ekim 2021 tarihinde Trendyol web sitesi üzerinden buzdolabı satın aldım ve Borusan Lojistik tarafından 21 Ekim 2021 tarihinde ürün teslim edildi. Ancak buzdolabının teslimatı sırasında Borusan Lojistik çalışanları müstakil evimin dış kapı girişinde bulunan kapı üstü sundurmanın camını kırdılar ve metaline zarar verdiler. Çalışanlar verdikleri zararı ilk başta kabul etmese de güvenlik kamerası görüntüleri ve fotoğrafları olduğu için bir şey diyemediler.


    Olay sonrası hemen Borusan Lojistik genel merkezini aradım ve kayıt oluşturdular, birkaç gün sonrasında ise adı Mehmet olan Borusan Lojistik bölge bayii müdürü benimle iletişime geçti ve zararımın tazmini için sundurmayı yaptırmış olduğum firmanın bilgilerini istedi ve hızlı bir şekilde bu bilgileri bölge bayii müdürüne ilettim. Yakşalık bir hafta sonra bilgi almak için müdürü aradığımda hiçbir işlem yapmadığını öğrendim ve tekrar merkezi aradım. Bu sefer Borusan Lojistik merkezi aracılığıyla bölge bayii müdürü ile tekrar görüştüm ve yine ilgileneceğini söyledi ancak bir süre sonra tekrar aradığımda bahaneler üreterek ilgilenemediğini söyledi. Bu telefon trafiği en az 25-30 kere gerçekleşmiştir ama hiçbir sonuç alamadım.


    Borusan Lojistik 5 aydan uzun bir süredir beni oyalıyor ve zararımı karşılamıyor. Herkesi bu lojistik firmasından uzak durmasını öneriyorum, olur da herhangi bir eşyanıza zarar verirlerse kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorlar.


    Video: 

    Emre Demiryoutube
    screen recorder thu oct 21 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=2mTwM7fZj40



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAJAJ80 -- 12 Nisan 2022; 17:50:15 >







  • Videoyu izledim. Burada ürünü taşıyan kişinin hiçbir suçu yok. Sen uyarabilirdin aslında. Adam zaten yere bakarak gidiyor. Öyle sundurma mı olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.