Şimdi Ara

BOOTMGR EKSİK HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar, dün gece sistemime bios güncellemesi yaptım. Akabinde tüm uygun yönlendirmeleri bitirdim. "yeniden başlat" yapılması gerekiyormuş, yaptım. Bütün bu işlemler sorunsuz şekilde tamamlandı. Bios güncellemesi başarılı bir şekilde tamamlandı bilgisayara girdim, hatta bir kaç internet sayfasını gezdim. Rutin bir şekilde sistemi kapatıp yattım fakat, bilgisayarı bu sabah açtığımda "BOOTMGR EKSİK ctrl + alt + del ile yeniden başlatın" hatası almaya başladım...

    İnternetten bir kaç araştırma yaptım, sistemimde 5 tane hdd var bunlardan 3 tanesi ssd 2 tanesi hdd. Anakartın bios içerisine girdiğimde tanımlanmış boot diski 1. ssd yani C sürücüsü. Sistem açılışında f12'ye basıp 2. ssd üzerinden sistemi başlatı seçince sistem açılıyor. (2. ssd üzerinde yüklü bir windows yok.) 1. ssd yani windowsun ve tüm bileşenlerinin üzerinde olduğu (C sürücüsü) ssd seçildiğinde bu bootmgr eksik hatasını alıyorum.

    Sistemin normal şekilde çalışabilmesi için ne yapmam gerekiyor? Her açılışta f12 yapıp ikincil diski seçmek elbette bir çözüm fakat bir sorun olduğunu düşünüyorum.

    Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?


    Anakart: Gigabyte GA-990FXA-UD3 ultra durable dual bios
    Windows sürüm: Win 7 ultimate SP1 (orijinal)

    Not: Sistemde cd/dvd okuyucu yok


    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.