Şimdi Ara

boot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam;
    250 gb hddim var. C,D,E,F Partitionlarında windowsun farklı işletim sistemleri bulunmakta sorunsuz çalışmaktayım. G ve I şeklinde iki tane daha partition var. G de datalarım bulunmakta.I partitiona suse yüklemek istemekteyim. Bios dan boot olarak elimde bulunan Philips dvd rw ımı gösteriyorum ve sistemi başlatıyorum. Boot diyor ama hemen ardından gelen "yüklemek için bir tuşa basınız" uyarısı gelmiyor. ben herhangi bir tuşa bastığımda ise direkt olarak ilk sırada bulunan işletim sistemi ile windows açılıyor. İnanın anlamadım hiçbişey. Biosdur dedim epox un sitesinden ağustos ayında çıkarttıkları son sürümünü magicflash ile indirdim. Aslında boot olarak görüyor fakat dvd rw ın içeriğini okuyamoyor sistem. Bunu hem herhangi bir windows boot cd sinde de yapıyor linux boot cd sinde de... Disk yönetimi ekranını görüntüle dedim ama umarım görüntüler.

    Varmı nedenini bilen arkadaşlar acayip moralim bozuldu? sakın bu kadar işletim sistemini ne yapıyorsun deme. Bi yerde oracle var bi yerde sql yani mecburum.
    Teşekkürler...



     boot sorunu







  • farklı bir hdd takıp dene birde bence hdd nin boot kayıtlarındaki mbr lerde olabilir sorun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maxtreme66

    farklı bir hdd takıp dene birde bence hdd nin boot kayıtlarındaki mbr lerde olabilir sorun


    başka bir hdd bulma şansım yok! ancak satın almam gerek. kaldıki bugüne kadar böyle bir sorun olamadı.hdd 1 senelik.mbr nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanblg -- 10 Aralık 2006; 0:24:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.