Şimdi Ara

booking.com iptal ücreti sıkıntısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vize başvurum için italya da bir hostelde rezervasyon yaptırdım. fakat rezervasyonu iptal etmeyi unuttum. 5 gün var kalış tarihime ve otelin kurallarında son 7 güne kadar iptal ücretsiz. yani 1000 euro gibi bir mebla istiyor benden. Kredi kartı bilgilerim var sitede, bu sebepten onlar çekmeden iptal ettirdim kartı. çekim yapmaları mümkün değil. bunun dışında herhangi bir yaptırımları olabilir mi? dava filan açarlar mı? sonuçta alttaki sözleşmeyi kabul ediyorum butonu bir nevi imza. gerçi avukat bir arkadaşımı aradım, internette ki elektronik imzalar bile kanıt olarak gösterilemiyormuş. ne düşünüyorsunuz?



  • siteden rezervasyon yaptırdıktan sonra herhangi bir doğrulama işlemi istediler mi telefon mail gibi yollarla? bir de o sözleşmeyi açıp bi bak bakalım bir hüküm görünüyor mu sonuçta kartında limit olmasa yada başka patlak bir kart numarasıda vermiş olabilirdin muhakkak ilgili bir durum vardır bence
  • Geç ödeme, yanlış banka, kredi kartı veya para kart bilgileri, geçersiz kredi/para kart veya yetersiz bakiye sizin tedbirinizdedir ve tesis kabul etmediği veya (ön) ödeme ve iptal koşullarına göre aksini kabul etmediği sürece herhangi (iadesiz) ön ödemeli miktar için bir geri ödeme talep edemeyeceksiniz.

    Rezervasyonunuzu gözden geçirmek, değiştirmek veya iptal etmek için, teyit için gönderilen e-posta iletisinde açıklanan talimatları uygulamanız gerekmetedir. Tesisin iptal ve rezervasyon kullanmama koşulları, (ön) ödeme uyarınca iptaliniz için sizden cezai ücret tahsil edilebileceğini veya (ön) ödemesi yapılmış miktarlar için geri ödeme alamayabileceğinizi dikkate alın. Rezervasyonunuzu yapmadan önce tesisin iptal, (ön) ödeme ve rezervasyon kullanmama koşullarını dikkatle okumanızı ve ilgili rezervasyon uyarınca kalan ödemelerinizi zamanında yapmayı unutmamanızı tavsiye ederiz.


    sözleşmede yazan bu. pek de bir yaptırımı yok gibi görünüyor. yani çektikten sonra parayı geri alamayacağımı söylüyor da, çekemedi ki hiç para benden.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.