Şimdi Ara

bonus mtv zibert kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    MTV ödemesini bonus ile yaptım. Ziebart kampanyası varmış. Ben Altunizade Ziebart'ta yaptırmak istiyorum. Sizce fiyatlar ve Altunizade servisi nasıl?


    Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Garanti Bankası Kartları ile ödeyenlere Ziebart MTV paketi 439 TL yerine 299 TL, üstelik 79 TL'lik ozonlama ve 130 TL değerinde 4 koltuk koruma sistemi ve Ziebart özel kumaş Paspas hediye.

    Kampanya 24/01/2015-28/02/2015 tarihleri arasında Ziebart uygulama noktalarında geçerlidir. Kampanyada "Ziebart MTV Paketi" 439 TL yerine yalnızca 299 TL olacaktır. ZIEBART MTV PAKETİ: Ziebart Antibakteriyel Detaylı İç Temizlik Sistemi 439 TL yerine 299 TL olacaktır. Bu hizmeti alan müşterilerimize 79 TL değerindeki Ozonla Dezenfeksiyon işlemi + 130 TL değerinde 4 koltuk koruma sistemi ve Ziebart Özel Kumaş Paspas hediye edilecektir.

    Ayrıca otomobiline Boya Koruma Sistemi yaptırmak isteyenlere %30 indirim + ozonlama işlemi ve Ziebart Özel Kumaş Paspas Hediye.

    Trafiğe çıkış tarihi 30 gün ve altı araçlarda Ziebart Boya Koruma Sisteminde %30 İndirim + 130 TL değerindeki 4 koltuk koruma sistemi ve Ziebart Özel Kumaş Paspas Hediye edilecektir.

    https://www.bonus.com.tr/apps/bonus-kampanyalar/kampanya-detayi.aspx?campaignId=2994&title=motorlu+tasitlar+vergisi+odemelerinde+3+taksit+firsati!







  • kenansau K kullanıcısına yanıt
    Hocam bankadan kod almak gerekiyormuş galiba. Biz bir türlü alamadık, Garanti tam bir üçkağıtçı banka. Siz kodu alabildiniz mi? Bu şekilde 423 tl ye geliyor boya koruma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede ödendi belgesinde aracın plakasının yazıyor olması ve kart numarasının olması yeterli diyordu. Açıkçası ben kullanmadım, biraz pahalı geldi...
  • kenansau K kullanıcısına yanıt
    Hangi site acaba link vermeniz mümkün müdür?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün Ankara Ziebart ta yaptırdım. Bayi gerçekten işini çok düzgün yapıyor. Bonus indirimi ile de oldukça ucuza geldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.