Şimdi Ara

boks makinesinin hilesi var mı ? ( kız meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler sınıftaki arkadaşlarla toplanıp festivale gidicez ama bi çocuk " rekor kırdım çok iddaalıyım ezerim geçerim" falan filan demeye başladı. yaş olmuş 18 , bi süre fitness a gittim ve bilek güreşinde falan iyi olduğum için bi izlenimi var az çok. ne yapabilirim biraz fikirir verir misiniz ? ( hoşlandığım kızda orda olacak ) çocuk kilolu baya kilolu .

    kız yüksek skor yapınca benimle çıkacak değil ama gurur yapıyorum. adam olup bi yorum yapmak çok mu zor ? size güvenip gelip yardım istiyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 14 Ağustos 2015; 2:50:44 >



  • Evet o makinede 10 milyon skor yaparsan kiz senin olur 3 buyuk kitapta anlatilir eski tevratta da yazar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boks makinesini emersen skor tavan yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şeylerle ilgilenen kızı ne kadar elinde tutabilirsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

    Evet o makinede 10 milyon skor yaparsan kiz senin olur 3 buyuk kitapta anlatilir eski tevratta da yazar

    sen iyimisin bilader ? adam akıllı nedeniyle yazdım. " millet ne der " korkusu var. açık açık söylüyorum bunu . okadar spor yaptı şu çocuğa yeniliyor kafasına giriyorlar
  • O makineye teknik yumruk atarsan az vurursun.Kilolu olman lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vururken alta dogru vur. Vucudunun tüm ağırlığını savurtarak kroşe tarzı dönüp vur. Unutma olabildigince alt kısmına vuruyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ne der ile devam edersen ohooo
  • Şey yap ya, yumruk falan at

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkart makineye vur
  • Herkes yumruğu düz savuracaktır. Fakat yumruk öyle atılmaz. Yumruk omuzdan atılır ve yukarıdan aşağı doğru gider. Bir adım geri çekil. Gard pozisyonu al. Yumruğu omuzdan çıkaracaksın. Fakat yumruk havada giderken dönmeli ve vuracağın zaman avuç içi yere bakacak hale gelmeli. Yumruk bu şekilde atılır ve öyle çok ahım şahım efor gerektirmez. Teknik ile ilgili tamamen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

    Herkes yumruğu düz savuracaktır. Fakat yumruk öyle atılmaz. Yumruk omuzdan atılır ve yukarıdan aşağı doğru gider. Bir adım geri çekil. Gard pozisyonu al. Yumruğu omuzdan çıkaracaksın. Fakat yumruk havada giderken dönmeli ve vuracağın zaman avuç içi yere bakacak hale gelmeli. Yumruk bu şekilde atılır ve öyle çok ahım şahım efor gerektirmez. Teknik ile ilgili tamamen.

    hay yaşa. doğru düzgün bi yorum geldi onuda - liyorlar . hala niye burda duruyoz anlamıyorum.
  • Makineyi yan yatır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum millet ne der korkusu ile makineye yumruk atacağına kaybedeceğini düşünüyorsan 1 gün önceden eline sargı bezini sar incittim ağrıyor vs. yırtarsın en azından.Ama önemli nokta buluşma günü değil 1 gün önceden sar ki yalan olmadığı belli olsun, sardıktan sonra onlara da göster elini
  • Kolunu çevirmeyeceksin.. Normal yumruk atmıyorsun, boks makinesi için "yumruk" atıyorsun.

    Makinenin karşısındasın, sadece üst vücudunla sağ tarafa doğru çekiyorsun yumruğunu (sağ elliysen) arkaya getirip kırdığın vakit, üst vücudunu da biraz döndürüyorsun arkaya doğru. Kırdığın kol, o top gibi gibi şeyin ne altına ne de ortasına gelecek. Dümdüz giderek, alacağın güç sırası; "dirsek ve omuz aynı anda", "üst vücut ve kalça aynı anda". En son sağ ayağının uçlarına çıkacaksın. Yumruk bittiğinde pozisyonun, hafif öne eğilmiş ve sağ ayağının üstünde olmalı. Yumruğu dümdüz at, bittiğinde herhangi bir tarafa savrulma, sadece ön tarafa eğilirmiş gibi dur. Koşup da gelebilirsin. Yumruğu dümdüz atman en önemli şey bu boks makinesinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 14 Ağustos 2015; 3:19:35 >
  • dik dur , sağ omuzunu geriye çek gücü omzundan al yani , sonra 10-20 derecelik eğimle hafif yukardan aşşağı vuruyormuş gibi yumruk at . önemli olan gücü omuzdan almak
  • Bak şimdi;

    1-Elini yumruk yaptığında büyük yumruk eklemleri çıkar.Gördün mü ? Heh. İşte orta parmağın yumruk kemiği (en büyük olan) sadece o temas edecek yumruk atarken.Böylelikle yüksek bir basınç olacak.Eğer diğerleri gelirse az vurursun.Kilo milo dinlemez bu şekilde vurursan.

    2-Yumruğu atarken vücut ağırlığınıda yükle.

    Ben böyle kendimden 20-30 kg arkadaşlarıma çok rahat fark atıyordum.Zaten doğru yumruk atma şeklide budur.İlk 2 kemik veya ortadaki yumruk kemiğiyle vurulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.