Şimdi Ara

Bodrum Otel TAVSIYELERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar,

    Bu yaz 26-31 temmuz arasinda Bodrum'a kiz arkadasimla tatile gitmeyi planliyorum ve sizlerden otel tavsiyeleri istiyorum,
    Istedigimiz kriterler her sey dahil olmasi bodrum içi veyada gumbet'te olmasi vede hem deniz için plajinin olmasi hemde havuzunun olmasi cunku sadece havuza girmek için tatile çikmiyoruz.
    2 kisi için butcemiz ise 2000lira falandir maximum.

    Tavsiyeleriniz için simdiden tesekkurler..



  • Ramazan ayının ilk günü 18 Haziran için Bodrum merkeze ve denize yakın orta halli bir otel de ben bakıyorum.Ramazanda olduğu için uygun fiyatlı olur diiye düşünmüştüm.Önerilerinizi bekliyorum...
  • 2 sene önce Güvercinlikte Noa Hotels de kaldık otel güzeldi denizi ise inanılmazdı doyamadım 5 gün oranın denizine bu sene ise Gümbette Rexene Resorttan ayırdık bakalım inşallah pişman olmayız.
  • UgLeR kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,

    Oncelikle cevabin için tesekkur ederim, Guvercinlikte ki otel'e baktim fakat internet uzerinden hep kotu yorumlar almis 5 yoruma baktiysam 3'u kotuydu sende burdan iyiydi demissin pek karar veremedim. :) Fakat baktigim siteler hep Fransiz siteleri belki de o yuzdendir.. Bende Gumbet civarlarinda dusunuyorum ama daha oteli kararlastiramadim, sizin gideceginiz otel'e ise baktigim sitelerde sabah kahvaltisi dahil diyor sadece ama ben her sey dahil bir otel ariyorum.

    Simdiden iyi tatiller dilerim sizlere!
  • Hocam Salmakis resort ve the magnific te kalabilirsiniz. Gayet güzel oteller. Bütçenizi de aşacağınızı düşünmüyorum.
  • dawnshadow kullanıcısına yanıt
    Hocam vermis oldugunuz cevap için tesekkurler,

    Salmakis benimde gözüme hos geldi fakat bodrum merkez'e veya da Gumbet'e uzakligi nasildir acaba ? Cunku arabamiz olmuycak dolmuslar geçiyormu otelin yakin yerlerinden merkez'e ? The magnific ise gözüme biraz eski geldi o paralara daha iyi yerler bulunabilir sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konuralp_bjk

    Hocam vermis oldugunuz cevap için tesekkurler,

    Salmakis benimde gözüme hos geldi fakat bodrum merkez'e veya da Gumbet'e uzakligi nasildir acaba ? Cunku arabamiz olmuycak dolmuslar geçiyormu otelin yakin yerlerinden merkez'e ? The magnific ise gözüme biraz eski geldi o paralara daha iyi yerler bulunabilir sanirim.

    Hocam Gümbet'e yakın . On the beach otel. Ulaşımını ayrıntılı bilmiyorum ama ana yollara yakın olduğunu biliyorum ve etrafında çokca otel var ulaşım konusunda sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum.
  • dawnshadow kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tekrardan çok tesekkurler ilgin için !
  • royal asarlık beach bir göz at istersen ve kendinden ziyade acenta aracılığla satın al tatilini (muhabbeti kur ama acentacıyla :)) otel hakkında en ayrıntılı bilgiyi seyahat acentasından alırsın. ve son bir tavsiye daha eğer bodrum'a gidiyorsan asla otele tıkılıp kalma adeta bir cennet çünkü bodrum.İyi tatiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozandere O kullanıcısına yanıt
    oncelikle ilginiz için tesekkurler hocam,

    Soylediginiz otel'e baktim gerçekten guzele benziyor gelen yorumlarda fena degil.. ozellikle havuz konusunda kucuk oldugunu belirtiyorlar :) ama plaj'i oldugu için fazla sikinti degil havuzun kucuk olmasi..

    Bu arada Bodrum'a daha once gittim hocam biliyorum oralari :) ama hiç otelde kalmadim hep evdeydik.

    Peki bu acentalar için mesela bu otelle ilgilenen acentanin falan hangisi oldugunu nereden bulurum ? Dediginiz mantikli Turkiye'ye gelir gelmez acentalarla gorusmeye basliycam zaten..

    Tekrardan tesekkurler...
  • jasmin beach var gümbette plajıda var, ama apart orası. Otelin 3 havuzu var. Gümbet denizi pek temiz değil ama bilgin olsun.
  • merhabalar
    bende 4 kişi ve bi de 2 yaşımdaki oğlumla şöyle bahçesinde mangal yapabileceğimiz bodrumda bir yer arıyorum
    var mı önerisi olan? nasıl bakalım nerelere bakalım bodrumda?
  • Dopplereffect kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam cevabin için evet daha onceden gittim gumbet'e :) bu arada o dediginiz otelede arkadasim gitti 1 ay once fazla memnun kalmadiklarini soyledi acikcasi o yuzden bende hiç bakmamistim bile..
  • Sensimar Bodrum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.