Şimdi Ara

Bobin Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaşlar iyi geceler.Size bi sorum olacaktı.Geçenlerde buji kablolarını değiştirirken bobin kablosuna sık sipirler halinde ince bi kablo sarılı olduğunu gördüm.Ben tabi dikkate almadım bunu,değiştirdim bobin kablosunu da sarmadım o ince kabloyu.Neyse biraz gittim araba kafa atmaya başladı,röleden çıt çıt sesler geliyodu ikide bir.Neyse çektim kenarı sardım o ince kabloyu sorun çözüldü,bu kablonun sarılma amacı nedir sizce?Şimdiden teşekkürler,iyi geceler...
    Not:Araç lpg li.



  • lpg sisteminiz o spraller sayesinde ateşlemenin çalışıp çalışmadığını denetliyor tabi ateşlemenin çalışıp çalışmamasıylada motorun çalışıp çalışmadığını buradan okuyor diye biliyorum belkide motor devrini buradan okuyor diyebiliriz ...
  • Arkadaşlar, 2 ay önce bende buji kablolarını değiştirdim, bu değişimden sonra iki kere lpg yakıt tercih anhtarı yandı, bu kablo yanlış buji kablosuna bağlanmış olabilir mi, doğru buji kablosu olduğunu nasıl anlayabiliriz. teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtplvc

    Arkadaşlar, 2 ay önce bende buji kablolarını değiştirdim, bu değişimden sonra iki kere lpg yakıt tercih anhtarı yandı, bu kablo yanlış buji kablosuna bağlanmış olabilir mi, doğru buji kablosu olduğunu nasıl anlayabiliriz. teşekkürler.


    merhaba;
    Devir kablosunun hangisinde bağlı olduğu fark etmez. Seçici Anahtar devamlı bozuluyorsa +kontak ceryanını (kırmızı Kablo) bobinden değilde başka bir yerden aldırın sorununuz çözzülecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Florya Otogaz -- 20 Nisan 2011; 14:25:36 >
  • Bu kablo dijital göstergeli araçlara zarar veriyor diye biliyorum. Bu işlemin başka bir yolu yordamı yok mu yav?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.