Şimdi Ara

BMW E46 mars basar gibi oluyor ama calismiyor , onerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    BMW E46 seri arabamin mars basmama sorunu tekrar etti yine bugun.. bundan yaklasik 2 ay once hicbirsey yokken gezip geldikten sonra biraktigim yerde calismadi. kontagi cevirince tik tik tik diye ses gelirken ayni anda gostergedeki isiklar ve farlar flash yapar gibi yaniyor, sonrasinda calismiyordu. 1 gece kaldi araba orda ertesi gun tekrar akuye takviye yaptik ve calisti 1. denemede.. Yalniz ben benzin pompasindan suphelenirken bu sekilde calismasina sasirmistim. ve sevindim elbetteki..
    aradan 2 ay gecti nerdeyse ve bugun yine biraktigim yerde ayni seyi tekrarladi.. marsa bastikca tik tik tik diye ses geliyor ve gostergedeki isiklarla farlar flash yapar gibi yanaiyor ve araba calismiyor..

    Sizlere sorum acaba neden kaynaklanabilir bu sekilde problem? Tahminim aku degil cunku merkezi sistem, teyp isiklar calisiyor. Benzin pompasimi yoksa marj motorumu acaba sorun? tecrubeli arkadaslardan acil yardim ve oneri bekliyorum..

    tskler..







  • Arkadaslar,

    bu yazdigim problemim icin varmi fikri onerisi olan? Yurtdisindan yazdigim icin direk tamirciye goturmek istemedigim icin sizlere sormak istedim.. malesefki burda tamirciler inanilmaz pahali vede guvenilmez..
    eger arizali parcayi ben belirleyenbilirsem kendim gidip almak istiyorum,,

    ustalardan fikirlerini bekliyorum,,,
  • simdi youtube da arastirma yaparken bu videoyu izledim , videonun 04:16 zamanindaki starter motordan gelen ses ayni benim yukardaki bahsettigim ses gibi.. sanirim ariza starter daki voltaj yetersizliginden,, cunku akumun eski ve zayif olmasindan da suphelenmekteyim.. varmi benimkle ayni goruste olan arkadaslar...??

    https://www.youtube.com/watch?v=9PWG6Il_ZJI
  • kimse cevap yazmadi ama olsun ben sonunda cozdum durumu.. birilerine lazim olur belki.. sorun akunun voltajinin yetersizligindenmis arkadaslar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.