Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kereta , kereta , JN008 , sevgilim16
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
21.908
Cevap
312
Favori
1.692.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • coskun555 C kullanıcısına yanıt
    Malesef biz degil ama kendileri goruyor
    Biz sadece rezalerve bedeli alindi alinmadi ve tahmini teslm suresini goruyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coskun555 C kullanıcısına yanıt
    Bmw Online uygulamasında yeni otomobil takibi diye bir bölüm var, sipariş numarası girilerek takip edilebilir belki ama çalışıyor mu bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • westlıne W kullanıcısına yanıt
    Araçtaki verileri değiştirmediği için Pedal box u tespit edemiyorlar. Ben de servise sorarak taktırdım. Ayrıca araca herhangi bir zararı olduğunu da düşünmüyorum.
    Gaz tepkisi gecikmesinden dolayı araç yavaş kalkıyor ve bir anda hızlanıyordu, vites geçişlerinde de bazen kararsızlık oluyordu.Bu cihazla o gecikme %90 azaldı, araç ciddi derecede iyi hızlanıyor, yakıtada faydası oldu. Ben şehir içi 9 civarı yakıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler.

    Hangi ürünü kullanıyorsunuz? Link vs. paylaşma şansınız olur mu?
  • Duratorq kullanıcısına yanıt
    Ben racechip xlr kullanıyorum. Aslında bütün tepkime arttırıcılar aynı mantıkta çalıştığı için daha ucuz cihazlara da bakılabilir. Benim için önemli olan sağda solda kablo gözükmemesi olduğu için bu cihazı tercih ettim. Cihaz diğerlerine göre daha basit ve sadece 6 adet ayar var, bu ayarları telefonunuzdan anlık yönetebiliyorsunuz. Bayi listesi sitenin içinde mevcut.


    https://www.racechip.com.tr/throttle-tuning/xlr.html

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanblg

    Tekrar merhaba. Aracım m-executive- harman.
    Benim araçta apple car play yüklü gelmemiş. Borusan ile görüştüğümde en az 1.5-3 ay içerisinde almanyanın bağlanıp yükleyeceğini, bunun için beklemem gerektiğini söyledi. Benim araç gibi 4 g20, 1 adet de 5 serisinde yüklemenin yapılmadığını paylaştılar.

    Siz olsanız ne yaparsınız? Yorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Not: birde arkadaş şu saçma sapan yorumları yapmayı bırakın. Aracı olan ve sorunlarını paylaşan insanlara lütfen saygı duyun. İşinize gücünüze bakın. Çirkeflik yapmanın manası yok.
    Şu olayı Almanya da bir insana yaparlar mı? Yaparlarsa bile aracı sıfır km araçla değişebilirler. Hem kabahatli hem 3 ay bekletme. Sakandal cidden.
    Ben de eski aracımı Borusandan teslim almıştım 2 gün sonra mesaj geldi silecek motorunda arıza olabilir aracınızı borusan servisine getirin diye.
    Götürdüm 1 saat sonra kontrolö edip teslim ettiler sizin seri de sorun yok teslim alabilirsiniz dediler.
    Bu araçlar kontrol edilmiyormu anlamıyorum.




  • Konuya bodoslama dalıyorum ama kaça aldınız acaba araçları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı garajda ufak bir dokundurma oldu, portimao blue boyayı dışarıda tutturabilecek yer var mı ? Alıp kendim rötuş yapmak istiyorum. İlerde belki 15-20 cm lik alanı lokal boyatabilirim.BMW 3 serisi (G20)
  • MR.Ş@HIS kullanıcısına yanıt
    Yazma şekliniz ya da klavyeniz hiç kimseyi ilgilendirmiyor.
    Sadece düzgün bir Türkçe kullanmalısınız, burası sizin Whatsapp'ınız değil sonuçta.

    @GoldenHill geçmiş olsun.
  • GoldenHill kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, lokal boya rötüşü yapılacak. Tampon sonuçta, boyatmada sıkıntı olmaz. Tampon boyalı diye aracınıza laf söyleyecek adamlara da aracınızı satmazsınız olur biter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Gyepesto
    @Yelken85

    İlginize teşekkür ederim.

    Kaportacıya değilde araç boyası hazırlayan yerler var onlardan bulup boya koduna göre ufak bir şey yaptıracağım ve kendim uygulayacağım şimdilik idare etsin yeter.

    Satma konusuna gelince tabiki bir gün satacağım ama 5 ekimden beri keyifle 5.000 KM yaptım hiç satma niyetim yok çok memnunum.

    Tek canımı sıkan 3 bölge klimanın şimdi standart gibi tüm araçlarda geliyor olması, ben alırken parasıyla dahi olsa yoktu ellerinde. Benim için bir eksiklik mi ? hayır, sadece belki ilerde satarken bir artı olurdu.

    M + Executive + Harman 396K ya malolmuştu şimdi aynı araç sanırım 420 ye satılıyor doğru mu ? (18 jant)

    Herkese ağız tadı ile forumlar dilerim.
    Saygılar.
  • Arkadaşlar merhabalar. İstanbul içi dur kalk trafikte 1-2 vites geçişlerinde bazen silkeleme yapiyor araç. Acaba gaz tepkisiyle mi alakalı dedim ama emin de olamadım. Sizde durum nasıl ? Sadece dur kalk trafikte oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır size servis tespit etme konusunda katılmıyorum. Bu cihaz beyine müdehale etmediği gibi beygir ve tork artışıda sağlamıyor. Bildiğiniz üzere log dosyalarında yazılım olup olmadığını beygir ve tork artışlarından tespit ediyorlar. Kaldı ki yetkili servis bile bunu tespit edemediklerini söyledi bana.

    Bu cihaz sadece gaz pedalından giden sinyalleri değiştiren ( arttıran ve azaltan) basit bir ara cihazdır yani senelerdir araçlarda kullanılan “Drive-by-cable” sistemi ile aynı işi görüyor. Günümüzde ise genel kullanım amacına yönelik, ani hızlanmaları engellemeye, çevre ve emisyon değerlerini optimize tutabilmek için “drive by wire” sistemi kullanılıyor. ECU nun kontrol ettiği gaz pedalı sinyalleri, fabrikasyon olarak bazı değerlere göre ayarlanıyor. Tepkime arttırıcının tek yaptığı şey, gaza basma birimlerindeki sinyal seviyelerini yükseltmek.

    Ben de garanti süresince yazılım vs riske girmem sonuçta yazılımın risklerini biliyoruz. Ama bu cihazın zararlı olduğunu düşünmüyorum ancak risk var mıdır evet çakmaklığa taktığınız şarj soketinin bile arabaya zarar verme riski vardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • arslanut kullanıcısına yanıt
    Benim yaklaşık 1000km kadar oldu. Bir sıkıntı yok, servise sormanızda fayda var. Motor soğuk olduğunda yapar bazen silkeleme, öyle bir şey değil demi?
  • dgnkr kullanıcısına yanıt
    Benim de şuan 1000 km biraz geçti. Soğukken yapşyor evet. Ama bazen de dur kalk trafikte de yapıyor. Gaz tepkimesi ile mi alakalı acaba diye düşündüm. Yani aslında sarsıntı sebebi biranda 2 den 1 e çekiyor vitesi devir yükseliyor ya da tam tersi. Bir de farkettiğim eco modda kullanırken frene bastığınız zaman motor freni de yapmaya çalışıyor gibi. Vitesi erken küçültüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslanut kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahatlaması için;
    1- Servis yakınlarınızda ise bir uğrayıp durumu bildirin
    2- Eğer test aracı varsa onla da bir sürüş isteyin. Karşılaştırmasını yapın (Ben olsam öyle yapardım, içimdeki "acaba" sorusunu bu şekilde silerdim)

    Ama soğuk motorda belli devirin üstüne çıkılmasına izin verilmediği için, ayrıca çok soğukta da motor/vites yeterli yağlanmayı sağlmadığı için bu şekil titreme yapması normal. Bu soğuk havalarda en önemlisi marka ne olursa olsun aracı hareket ettirmeden bir dakika kadar rolantide çalıştırmaktır.
  • arslanut kullanıcısına yanıt
    Hocam araç soğukta ilk çalıştığında yapar, optimal ısıya gelene kadar da yapabilir. Depoda kirli yakıt varsa da yapar, başka bir benzinlikten yakıt alıp deneyin.
    Bir de aracı comfort veya sport modlarda kullanmanızı tavsiye ederim. Rodaj sürecinin comfort modda tamamlanmasının ve rodaj tamamlandıktan sonra 1000 km kadar uzun yoluda spor modda kullanmakta fayda olacağını düşünüyorum.
    Ben tüm araçlarımda rodajlarımı hep bu şekilde tamamladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.