Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (2182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.626
Cevap
307
Favori
2.871.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhabalar 2015 118i joy araç sahibiyim sizlere danışmak istediğim bir konu var belki yaşamamış olabilirsiniz. Benim aracımda klima havalandırma bölgelerin sürücü tarafındaki peteklerden klimayı açtığım zaman böyle nemli bir buhar çıkıyor ve tarif edemeyeceğim şekilde kötü bir koku geliyor. Bu sebeple camlarda buhulanma yaşıyorum uzun bir süre geçmiyor. a/c açık veya kapalı farketmiyor araç iç sürkilasyonu da açık yada kapalı farketmiyor. Sürekli beyaz nemli buhar ve kötü koku sorunu yaşıyorum şuan için sadece polen filtresi değiştirdim ve koku bombası kullandım ama bir sonuca varamadım. Böyle problem yaşayanlar varmı aranızda çözüme kavuşturamadım bir türlü, ayrıca aracın sağ kılima menfezlerinde böyle bir sorun yok sadece sürücü kısmında mevcut.

  • onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt

    Merhabalar


    Cumartesi günü Avcılar Borusan' a gittim.


    Yusuf bey' den randevu almıştım. Kendisi gayet güzel karşıladı ve konuşmaya başladık.

    Aracı yeni aldığımı bildirerek ve aklımdaki soru işaretlerimi sordum. Tek tek gayet teknik detaylarıyla tarafıma anlattı.

    Dediğiniz gibi titreşimlerin normal olduğunu bildirdi. Kısacası aracın N' den bir vitese geçirdiğinizde viteste olduğunu anlamanız normaldir dedi. ( DSG' de pek anlamıyordunuz)


    Ayrıca aracın servis geçmişini sordum. Kendisi incelediğinde araç hep yetkili servis kosifler bakımlı olduğunu, ayrıca 59bin km civarında da turbonun değiştiğini söyledi.

    kısacası "3 silindirli motorlarda sebebi bulunamayan su eksiltme sorunu varsa turbo manfiolt yekpare parçasından olabiliyor. Parça tek başına 60 bin TL civarı var, önemli, kontrol ettirebilirsiniz. (basınç testi isteyin)" buradaki kronik

    sıkıntının yeni yapıldığını bildirdi.


    Sonra aracı "Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama kontrollerini yapalım diyerek aracı teslim aldı. Ben ücretsiz olduğu için 30dk ile 1 saat aralığında aracı teslim ederler diye düşünürken 2 saat 30 dk kadar araca baktılar. Araçta hiç bir problem bulamadılar.

    Ayrıca yıkaması vs yapılmış bir şekilde de aracı teslim ettiler.


    Ben süreçten ve ilgiden inanılmaz mutlu oldum.

    Sadece çıktıktan sonra aklıma geldi, beni araç kokumu vermediler  BMW 1 SERİSİ F20 


    Peşine düşsem mi? Güzel bir şey mi acaba?





  • artdzy kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    İşte bu, ne iyi etmişsiniz. Premium araç kullanırken bu gibi hizmet ve muamelelerle de premium kullanma hissi tamamlanıyor işte.

    En önemli şey de sizden önce değişmiş. Kafanız rahat keyifle binip gazlayabilirsiniz artık.

    Kokunun kampanyası vardı belki bitmiştir. Şöyle bir şey:


    https://bmgotomotiv.com/bmw-natural-air-baslangic-seti-yeni-orjinal,480047.html

  • artdzy kullanıcısına yanıt
    Bir adet koku çubuğu ve çubuğun yerleştirildiği hazneyi veriyorlar. Koku güzel ancak nihayetinde 10 gün civarında koku etkisini kayıp ediyor. Sonrası yine masraf.😃

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Flamerz kullanıcısına yanıt

    2 hafta öncesine kadar aynı sorunu yaşıyordum. Bende de ön cama vuran menfezlerden beyaz buğu geliyordu ve aşırı kötü kimyasal bir koku oluyordu. Her şeyi denedim. Sorun klima radyatoründe çıktı. Arabada su eksiltme yok, çok ince bir buğu olduğu için tespit edilebilir bir kaçak olmuyor. Klima radyatörü değişince düzeldi. İşçilik ve orijinal parça dahil 7500 lira ödedim, araba bir gün yattı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

    evet hocam bende aynı herşeyi denedim, enson ustam ile beraber klima radyatörüne bakmaya karar verdik. Aracın ön göğüs kısmını komple söküp parçanın radyatörün sızdırdığını görmüş olduk yeni radyatör ile değiştirince sorun halledildi. Ama çok garip bir yerde konumlandırılmış bmw araçlarının biraz uyuzluğu maalesef zahmetli ve masraflı bir iş

  • 
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.