Şimdi Ara

BMW 1.16 yerine be önerirsiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3 serisi'nin kasa değişimine daha 2.5 sene var. Soru işaretiniz değer kaybı ise pek değer kaybedeceğini sanmam. E90'lar bile hala 2. elde çok güzel satılan araçlar.

    1 ile 3 arasında dashboard'da sadece trim açıları farklılığı var. 2 serisi'nin dashboard'u bambaşka bir olay. Bu arada 2 serisi'nden kastınız Active Tourer ya da Gran Tourer ise tabii.

    2 serisi coupe'yi diyorsanız aynı sayılır.

    Ben sizin yerinizde olsam madem 2 - 3 yıl binip değiştireceksiniz geçici bir otomobil alırım. Mesela 2003 E39 525i gibi bir şey olabilir. Maksat genişlikse bugünün 3 serisi ile E39 5 serisinin iç genişliği aynı. Düzgün kullanılmış, LPG takılmamış bir araç bulursanız 2 - 3 sene idare eder. O arada daha büyük bir birikim yapıp yeni kasa 5 serisine geçerdim ben olsam.

    Tercih sizin tabii..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Falkee27

    Passat

    Ne Passat'mış arkadaş her derde deva..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Alkan hocam, yasli araçlar bana riskli geliyor. O yüzden en fazla 2 yasında bir 2.el bakıyorum BMW veya MB'de. En büyük adaylar 2 serisi AT, 3.20ied veya MB B Class. Üçü arasında öneriniz ne olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dpete


    quote:

    Orijinalden alıntı: budak_1903

    aile genişleyecekse en güzeli passat variant 1.4 tsi comfortline dsg olacaktır. şu an birkaç bayide hazır 2015 model araç var. cam tavan+katlanır ayna+metalik renk 103.500tl teklif almıştım. tamaş'ta araç olması lazım.

    Hocam SW araçlara hiç isinamadim. Bir de DSG yüzünden VW grup araçlarını tercih etmek istemiyorum. Önerilerini için teşekkürler.

    sw olmayacak dsg olmayacak, otomatik ve geniş olacak anladığım kadarı ile.

    mondeo titanium veya opel insignia cosmo fena olmaz. bmw 3.20i güzel tercih ancak boş paketler insanı biraz soğutuyor. yoksa 3.20i ed luxury line fena olmazdı.




  • 320ed alırdım ben olsam :) Çünkü en karizması o:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim öncelikle iyi akşamlar.
    Bmw gibi üst sınıf iyi donanımlı bir arabadan inip biraz daha henüz marka bakımından küçük görülen bir araca binmek istiyorsan benim sana önerim '' Skoda - Octavia '' olur.
    Yanlış anlamayın ben Skoda markasını küçük görmüyorum,Volkswagen grubu aldıktan sonra aracı çok iyi bir duruma getirdiler.Bence bir Volkswagen aracından farkı da yok,iç donanımı olsun kalitesi olsun birbir aynı.Ayrıca aracı kullanma şansımda oldu çok beğendim.Allah herkese iyi araçlara binmeyi nasip etsin.

    Bagaj hacmi oldukça geniştir.Yol tutuşu,koltuk arası mesafe oldukça geniş,araç fiyatı da bence kalitesine göre çok uygun.

    Bence önerileri seçip kafanızda bir kaç aracı oluşturduktan sonra,bayilerine gidip aracı test etmeniz. Skoda'yı da inşallah es geçmezsiniz.Almasanız dahi test edip asla pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

    Ben bir Renault kullanıcısıyım ayrıca Chevrolet aracımızda var. İkinci el fiyat bakımından uygun bir jip düşünürseniz de tank gibi olan Chevrolet'i önerebilirim.




  • Hocam uçuk olacak ama DS5 olabilir
    468LT bagaj
    sıfırı 106 kağıt
    2, el 95-100 e falan sıfır ayarında düşürürsün
    http://www.citroen.com.tr/araclar/ds/ds-5.html
    araç bayağı dikkat çekiyor
    tabii seçim senin
  • dpete D kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak 2 AT daha avantajlı olduğu için onu seçerdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.