Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aynstayn3d Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
7.942
Cevap
493
Favori
936.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önereceğiniz bi ürün varmıdır. 1000₺ ye kadar.
  • Huawei FreeBuds SE 2 kulaklık 800₺ fiyat iyimidir önerirmisiniz.
  • azad_van A kullanıcısına yanıt

    Arkadaşımda apple airpods vardı, bozulduğu için bunu aldı. Kesinlikle aratmıyor bana dedi, gerek ses kalitesi olsun gerek mikrofon kalitesi olsun çok memnun.

  • 2000 TL'ye kadar muazzam bir kulaklık arıyorum. Var mı tavsiyeniz? Yoksa eskiden de kullandığım FreeBuds 5i ile devam edeceğim.
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Tam 5i yazacaktım ki baktım var demişsiniz. Niye değiştireceksiniz ki. Çok anlamam ama benim isteklerimi karşıladı

  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Sevdiğim birisine hediye ettim hocam. Biraz araştırdım, her şeyi mükemmel ancak 5i de ses çok dışarıya çıkıyor. Bu sorun dışında hiçbir problemim yok. Samsung cihaz kullanıyorum, Buds 2 al diyorlar.
  • Arkadaşlar, Samsung'un resmi online mağazasından alışveriş yapanlara Avantajix para ödüyor. Harcadığınız paranın bir bölümünü iade alabiliyorsunuz. Bir göz atın derim:


    https://www.avantajix.com/tr/samsung?utm_source=ra&utm_medium=affiliate&utm_campaign=1010&transaction_id=102234883a03ff8ec5068d9d4bf298&network_id=reklamaction&tracking=593f921c36416

  • MobilRadar kullanıcısına yanıt
    hocam buds'ler belli bir süre sonra ses kısıklığı oluyor nedeni toz ve sıvı serfitakası yok düzeyde ..Huawei 5i alalı bir hafta oldu inan süper evet dışarıya ses veriyor eğer sesini orta düzeyde tutarsan çevreye duyulmuyor.
    airpods pro da iki sene kullandım ama hayatta bir daha kesinlikle almam, airpods pro aldıktan üç ay sonra cızırtılar başladı sonra servise götürdüm sağ sol kullaklığı değiştirdiler uç bile verdiler ama üç ay sonra cızırtılar yine başladı tam o arada sol kullaklığın uc kısmı çatladı inan bir kere bile düşürmedim servise gittim çatlağı gördü garanti dışı dedi sonra öğrendim airpods prolarda cızırtı problemi varmış garantiyi üç seneye çıkarmış şikayet var okudum..airpods piyasada ses kalitesi olarak birinci kalite özellikle apple ürünlerde kullanırsan muhteşem sesler veriyor ama huawei denedim ses kalitesini airpods kalitesine getirmişler...örneğin apple tv de amazonda atmos bir film seyret airpods sanki sinemada gibisin ama huawei ile apple tv aynı film seyret sesler boğuluyor(pc deki ses aylarını yapmam lazım) fakat aynı denemeyi youtubede yap bire bir aynı sesler ben youtube de iki kullaklığı ikizler projesi motosiklet sahnesinde denedim birebir aynı sesler ama bu sesleri buds vermez buds ancak telefonda müzik için ideal ..
    huawei 5i evde kullanmayı düşünüyorum dışarıya ses problemi olmuyor daha çok film müzik için kullanmayı düşünüyorum pili çok gidiyor bir saatte tam şarj oluyor tiz basları beğendim bazı denemeler yaptım sesler çok yüksek veriyor ve temiz ses veriyor vede bence ucuz kullaklık medimarketten siyahını 1999 tl aldım ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 13 Mart 2024; 12:10:41 >




  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ısrar üzerine deneme amaçlı QCY T13 ANC aldım 750 TL'ye, eskisi gibi kulaklığı da kullanmıyorum. Boşuna da 2000 TL vermek istemedim, yoksa Freebuds 5i harika bir kulaklık. Özellikle mikrofon kalitesi efsane.
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt
    hocam sen i5'e 1999 tl diyorsun git bak amazon amerikada kaç dolara satılıyor..
    amazon amerikada huawei freebuds 5i sitesinde 118 dolar yani tl karşılığı 118*32=3776*%20kdv=4531 tl ayrıca qcy t1 kullandım seneler önce inan iki ay üç ay kullandım kenara atmıştım ikisi birbirini görmüyor ses seviyesi ses kalitesi düşüktü
    aldığın kullaklığı her cihazda dene bağlantı problemi varmı firma günceleme veriyormu tiz baz nasıl kapalıyken pil azalıyormu veya pil seni gününü çıkarıyor mı örneğin airpods kapalı olsun hergün %5 kaybı vardı .. yakında devalosyon var diyorlar bence huawei freebuds i5 kaçırma...
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt
    üstteki uzun yazıma yeni yazılar ekledim tavsiye ederim oku
  • Arkadaşlar redmi buds 5 önerir misiniz ? Kullanan var mı ?
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B0BQHWJVJX?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_NSFVGPM45XFXDM4ZV0VB alıp geçsem mi ? Yoksa başka bir öneriniz varmı ? Herkese selamlar…
  • Selamlar, 1000 liraya kadar kulaklık önerisi lazım. Önerebilecek var mıdır?

  • Herkese Selam;


    Samsung un resmi online sayfasından alışveriş yaptığınızda Avantajix size para ödeyecek. Bu şekilde samsung.com dan yapacağınız alışverişleriniz örneğin bluetooth kulaklıklar daha ucuz hale gelebilir. Eğer dikkatinizi çektiyse aşağıdaki linkte detayları görebilirsiniz.


    Herkese keyifli ve hesaplı alışverişler.



    https://www.avantajix.com/tr/samsung?utm_source=ra&utm_medium=affiliate&utm_campaign=1010&transaction_id=102234883a03ff8ec5068d9d4bf298&network_id=reklamaction&tracking=593f921c36416




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oanayurt -- 15 Mart 2024; 23:8:36 >




  • BLG# kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Huawei Freebuds Se 2 - Mavi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/huawei-freebuds-se-2-mavi-pm-HBC00004SANT7
  • azad_van A kullanıcısına yanıt

    Huawei yi gözü kapalı alabilirsiniz zira en giriş modeli diğer markaların tepe seviyesine denk

  • -Columbia- kullanıcısına yanıt

    4 lite kullanıyorum sorunsuz o nedenle büyük ihtimalle memnun kalırsınız

  • dobrasam kullanıcısına yanıt

    5i aldım hocam çok iyi geldi bana. Gerçi daha önce kulaklık pek kullanmamıştım.

  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Tam da bu kulaklık için geldim konuya, aylar önce almıştım ilk çıktığı zamanlar da diyebilirim.

    Ses kalitesi güzel, ama artık arama yapamıyorum veya sesli mesaj atamıyorum, sesim kimseye gitmiyor kulaklık ile konuşur iken.

    Zaten mevcutta İPhone kullanıyorum, ondan AirPods alıp kombin yapmayı planlıyorum.

    Eğer ki arama mühim değil, müzik, film ve oyun gibi şeyler için istiyorum diyorsanız alınabilir tabii.
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.