Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HCan35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.943
Cevap
496
Favori
937.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Her kelimenin altına imzamı atarım. Air4 tam anlamıyla bir hayal kırıklığı. 1 ay önce air4'ümün kulaklık kutusu kayboldu, düşündüm düşündüm tekrar alsam mı diye, gittim air3 deluxe hs alıp geçtim. Farkı çok net belli oluyor, tiz-bass dengesi çok iyi. Air4 bana tiz geliyor ve ldac olmadığı için sesin çözünürlüğü air3 d-hs kadar iyi değil.

  • anker q30, soundpeats space, 1more sonoflow. bunların hangisi daha iyidir? soundpeats space ile ilgili pek yorum ve inceleme yok ama olanlar da olumlu. dolar bazında benzer fiyatlarda olmalarına karşın soundpeats daha ucuza geliyor.

  • sorusoran12 S kullanıcısına yanıt
    2 ay önce q30 1750-1800 liraydı almamıştım.
    15 gün önceye kadar Soundpeats Space (beyaz) 1520 liraydı yine almadım, şimdi (siyah) 1750 lira..
    şimdi bunlardan daha ucuz bir model dikkatimi çekti ama bilemiyorum Havit H655bt. (şu an 1200 lira civarı, evet bu da 1000 liraydı, o zaman aklımda yoktu q30'un kararsızlığındaydım)

    çift cihaz, anc, pil ile kullanım süresi ve hafiflik kriterlerime göre şu an çok yakınım.. Markayı bilmiyorum, Hi-Res yok zaten bluetooth bağlantısıyla bunu alamayacağım. (LDAC yok telefonumda, yoğum müzik dinlemiyorum diyerek bu kısmı göz ardı ediyorum)
    Kararsızım..
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Akşam baktım havit teknosa mağazasında 1799tl. Hepsiburada da 1200tl.
  • Bütçem maksimum 1200 lira. Kulaklık tavsiye eder misiniz?

    Mikrofonu çok önemli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Céspedes

    Bütçem maksimum 1200 lira. Kulaklık tavsiye eder misiniz?

    Mikrofonu çok önemli.

    air 3 deluxe hs

    air 4 lite


    Özellikle cafe ve sesli iç dış ortamlarda tavsiye edebilirim,


    Diğer arkadaşların da fikrine başvurabilirsiniz.

  • www.n11.com
    QCY T18 MeloBuds Bluetooth 5.2 Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/qcy-t18-melobuds-bluetooth-52-kulak-ici-kulaklik-31016960?magaza=n11


    Cihaz, N11 ve HB'nin kendi stoklarında son bir yılda hiç zam almamış, bir alt segmentte yer alan T13 ANC, HT05, R50i gibi kulaklıklar daha pahalı hale gelmiş. Bu haliyle giriş seviyesinde F/P olarak en iyi kulaklık.

    N11'de tık hızında 100 ₺ kupon, %20 nays iadesi, 5 ₺ kazı kazan ve %4 hopi ile 374 ₺'ye geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 8 Şubat 2024; 2:16:25 >
  • 3 Bin tl ye kadar, bass ağırlıklı ve yüksek ses veren bluetooth kulaklık tavsiyesi verebilirmisiniz ?

    Şuan kz zsx terminatör kablolu kullanıyorum çok güzel ses veriyor, daha önce kz sa 08 bluetooth kulaklığım vardı yüksek ses için mükemmeldi ama şarjı çok çabuk bitiyor ve genelde bağlantı sorunları olduğu için arkadaşıma vermiştim, kısaca şuan kullandığım kablolu kulaklığa yakın ses verecek bir bluetooth kulaklık önerir misiniz ?

  • Börübay B kullanıcısına yanıt
    Liberty 4 ve liberty 4 NC bildiğim kadarıyla işinizi görecektir kulakiçi olarak bütçe kısıtınız yoksa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynstayn3d -- 7 Şubat 2024; 23:55:44 >
  • Börübay B kullanıcısına yanıt

    Jabra 85T, doğrudan bu iş için üretilmiş tek kulaklık olabilir. Şu an Teknosa'da eski fiyattan satılıyor, bütçenizin çok üstünde ancak olması gereken fiyatın çok altında.



    www.teknosa.com
    Jabra Elite 85t Kablosuz Şarj Özellikli Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/jabra-elite-85t-kablosuz-sarj-ozellikli-kulaklik-siyah-p-145070581?shopId=teknosa
  • aynstayn3d kullanıcısına yanıt

    Hocam bu ikisinden hangisi daha yüksek ses veriyordu?

  • Börübay B kullanıcısına yanıt
    Buds 2 pro daha fazla ses veriyor diyebilirim.
  • qzwxec kullanıcısına yanıt

    bende gecen gun qcy modellerını arastırıp t20 modelını satın aldım t13 ıle arasında kalmıstım ama hıkmetse t18 hıc bakmadım keske mesajını okuduktan sonra alsaydım :(, t20 sankı herhan kulaktan dusecek hıssı verıyor ıade etmeyı dusunuyorum.. daha once kablosuz kulaklık kullnamadıgımdan alısamadım. sız t18 kullandınızmı acaba t13 ıle arasında kaldım sızce hangısınız almalayım.. gurultu engelleyıcı t20 de yok galiba t 18 de varmıdır

  • quetm kullanıcısına yanıt
    T20 silikonsuz, bu bilerek aldım.. Sesi güzeldi, kendi güzeldi ancak irice olduğundan benim kulağımdan kayıyordu.. Özellikle yemek yersem, konuşursam, ağız hareket ederse kulağımdan kayıyordu.. Buna karşın kız kardeşim gayet memnun kaldı, o kullanmaya devam ediyor.

    T18 aldım.. Silikonlu bir model.. Çift cihaz desteği var diyerek aldım. Bu kısmı çok verimli çalışıyor. T20'ye göre kulaklık daha ufak ama farklı silikonlar deneme rağmen ilginçtir ilk kez bir silikonlu kulaklık kulağımda yeterince tutunamıyor. Ama çok ciddi bir sorun değil. T20'den daha iyi duruyor. Şarjı 6 saat dayanıyor.. dokunmatiklerine durdur/başlat - ses kısma kısma atanabilmesi ile benim için güzel kumanda özellikleri sunuyor. Fiyatına göre çok iyi cihaz. Her ikisinde de T20 ve T18 gürültü önleme yok..

    taotronics 53 pro almıştım (hepsinden önce), en güzel ses onda, (ergonomi onda) ama kumanda/kontrol özellikleri benim için iyi değildi.. Çift cihaz özelliği yoktu, pek kullanmıyorum.. Ama ses/bağlantı olarak en iyisiydi.. (eskidi tabi model olarak, şimdi bulunmayabilir)

    kulak üstü (kulağı kapsayan) Havit h655 bt aldım.. Henüz 6 gündür deniyorum.. anc var ama beklentimin oldukça altında performansı var. Bu cihaz henüz pek içime sinmedi.. Çift cihaz olması, anc sunması ve şarjlı kullanım süresinin uzun olmasından tercih etmiştim. Çift cihaz özelliği T18 tws kulaklığa göre pek verimli çalışmıyor, cihazlar arası geçişler bazen geç gerçekleşiyor.. Bazen her ikisine anında bağlanmıyor, ben tetikliyorum ki bağlansın. kapsama menzili olarak tatmin edici, daha geniş kapsama alanı var. modlar arası geçişte verdiği sesli uyarıları çalan şarkı/medya üzerine ekleyerek vermiyor. Oynatılan şarkının/filmin sesini kesip uyarısını veriyor sonra devam ediyor. (film izlerken konuşma olan sahnede anc modunu değiştirsem konuşmayı duyamıyorum gibi, küçük kullanım detayları bunlar... mesela kulaklıktan sesi sona kadar açında sonda olduğunu belirten uyarıyı verirken oynatılan sesi komple alıyor.. Hiç uyarı verme, oynatılan ses öncelikli olsun işte ama yok.. )

    Erkek kardeşimin huawei freebuds 5i tws kulaklığının ANC performansını 2-3 dakika kadar kısa sürede test etmiştim. Mutfakta aspiratörü açıp gürültü engelleme performansını denedim.. 1.-2. ve 3. kademe aspiratör sesini komple engellemişti.. Tüm ses yok olmuştu.. benim kulak üstü Havit h655 model kulaklık ise ilk kademedeki aspiratör sesini bile kısmen içeri alıyor..
    Arkadaşımın hakii time pro tws kulaklığı da huawei'ye oldukça yakın performans vermişti.. Aynı şartlarda olmadığı için net konumlandıramıyorum ancak benim kafa üstü kulaklıktan başarılı o da..

    Siz, silikonlu mu silikonsuz mu alacağınıza karar verin önce.. T20 fiyatına göre gayet güzel. Sadece kulaktan düşecek hissi varsa sorun yok, düşüyorsa sorun :) Ben T20 kullanırken yemek yerken çok düştü.. T18 de düşecek gibi oluyor ama pek düşmüyor.. Eldeki, kulaktaki, görünüşteki, sesteki hissiyat olarak T20 çok daha güzel..
    T13 kullanmadım bilmiyorum, bunda da iki model var, T13 ve T13 ANC.




  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

    usta oncelıkler cevabınız ıcın tesekkur ederım, ben sılıkonlu model gecıcem heralde ama bu fıyat aralıgında 600 tl cıvarında yanı alınabılecek bırsuru model var forumu ıncelerken t13 karsıma cıktı tam onu alıcakken t20 aldım :) sımdı yıne sılıkonlu model bakıyorum. acıkcası cok para vermek ıstemıyorum cok kullanmadıgım ıcın. yıne bu fıyatlarda alınacabılecek urunler arasında heralde yıne t18 alıcak gıbıyım ama aklım yıne t13 gıdıyor. sızın onerınız varmıdır pekı bu fıyatalara yakın olmak kaydı ıle :)


    ekleme: Lenovo XT88 TWS hakkında ne dusunuyorsun pekı bır bılgın varmıdır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetm -- 11 Şubat 2024; 12:55:19 >
  • quetm kullanıcısına yanıt
    hiç lenovo falan macera aramaya gerek yok..
    t13 450 liraymış..
    t13 anc (gürültü engelleme var) 600 lira.. Bunların ikisini de kullanmadım.. Görüntüde biraz irice gözüküyorlar.
    t18 (çift cihaza aynı anda bağlanabiliyor) biraz daha ufak.. Ben t18 kullanıyorum. Bu da 500-600 anca.. 3ü de aynı marka, ufak farklar haricinde memnun kalınan modeller.. 3ü de silikonlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 11 Şubat 2024; 15:3:30 >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

    tesekkurler.. t18 alıcam dedıgınız gıbı maceraya gerek yok cıft cıhaz nasıl oluyor


    edit : ıkı cıhaza aynı anda baglanabılıyormus :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetm -- 11 Şubat 2024; 19:5:25 >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba,


    t18 mikrofon performansı sizce nasıl? ozellıkle cafe gıbı ortamlarda arka sesı kesebılıyor mu?

  • Börübay B kullanıcısına yanıt

    Bende Kz zsx kullanıyorum yanında freebuds 5i mevcut bass bakımından daha derin bass sese daha kontrollü tizlere ve yüksek ses çıkışına sahip bir tws dir ldac desteği de cabası...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 13 Şubat 2024; 23:16:52 >
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Sürekli kulaklık, mikrofon muhabbeti yaptığımız arkadaşla bugün 15 dk yolda yürürken konuştum. 15 dk boyunca hiç hangi bluetooth kulaklıkla konuşuyorsun demedi.. (kafa üstü kulaklıkla konuşurken evde bile olsam, bu yeterince iyi değilmiş diyordu.)
    Zaten hem kendisi(aradığım arkadaşım) hem de internetteki diğer kullanıcı yorumları t18 için tatminkar olduğu yönünde görüş bildiriyor.. T18 ile önceden de konuşma yapmıştım.. (bugün sadece ne ile konuştuğum konusuna hiç değinmedik bile)

    Ben yanıma kulaklıkların tekini almıştım, yol çok gürültülü olunca onun bana gelen sesi yetersiz kaldı, diğer kulağım açıkta olunca.. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 14 Şubat 2024; 0:46:50 >
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.