Şimdi Ara

Bloklu insanların hiç görünmemesi lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
20.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir süre önce öneriler bölümüne bu durumla ilgili konu açmıştım. Gelen cevaplarda üzerinde kullanıcıların daha az rahatsız olması için yeni bir sistem çalışıyoruz ve en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz denmişti. Aradan 3 yıl geçti halen değişen bir şey yok.

    Ayrıca kullanıcıların yaptığı blok işlemleri, bloklanan kişinin forum içerisinde özgürlüğünü kaybetmeyeceğini de söylemişlerdi. (Yani ben demiştim ki blokladığım üyeler konularıma yorum atamasın demiştim.) Onlarda böyle bir cvp vermişti. Bu konuda kendileri de haklı tabi. Üyelerin kişisel sorunları forumun kendisini ilgilendirmiyor.

    Fakat can sıkmaya başladı artık bu iş.. En azından bir şeyler değiştirip anket ile memnuniyet oranları ölçülebilir. (Bakın şöyle yaptık böyle yaptık iyi oldu mu yoksa değiştirelim mi vs.) Çoğunluk kısmına göre hareket edilebilir.)
  • +1 ile katılıyorum hocam ben blokladığımı komple görmemeliyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • developerlara düzgün maaş vermediklerinden böyle para verseler yaptırılır
  • onu yapmak çok sıkıntılı bir iş, şimdi herkese aynı veri geliyor, öyle olursa filtrelenip getirilmesi gerek. ya da sayfada 20 yerine mesela 19 mesaj olacak. o zaman da peki ya o sayfadaki herkes blokluysa ne yapacağız? bunun gibi problemlerden dolayı olmuyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu olmadığı için uzun zamandır yorum yapmayı bıraktım. Blokladığım beni görneyecek bende onu göremyeceğim. Sosyal medya böyle işliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 30 Ağustos 2018; 22:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    eksi sistemini getirin
    form artık çökmesin
    ve tasarımı reklamların gölgesinden çıkarın artık
    ben bile hazı uygulamalarla sizden daha iyisini yaparım
    ve evet reklamlar herkeste bloklu sende bile
    ve evet adam akıllı blok olsun


    2030 yıllarına doğru beklerseniz ortada forum kalmaz
    insanlara kulak verin azıcık

    lafım hepinize
  • Yiğidin biri çıkıp tampermonkey gibi eklentilerde kullanılabilecek bir kod yazsa sorun kökten çözülür aslında. Bloklanan kullanıcıların veritabanını çekme konusu sıkıntılı olabilir. Ama liste elle kopyala yapıştır yapılsa da birçok kişi razı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aspiratör

    Blokladığımız kişilerin bizim mesajlarımızı görmemesi lazım.
    Her taraf ispiyoncu dolu rahat rahat yazamıyoruz düşüncelerimizi en azından belli başlı kişileri engelleriz.
    Sizin yaşam formunuz ekşi sözlük oluyor siz gidin oraya ağlamayın burada.. Zaten bizler yazıyoruz diye sizler burada geziniyor cevap veriyor ve size cevap veriliyor diye adam yerine konmuş oluyorsunuz o dediğiniz blok olayı gelse sizler kendi kendinize yazacaksınız tıpkı ekşi de yaptığınız gibi ve birbirinizi beğenip beğenip duracaksınız sonra ne olacak düşün senin bir fikrin var ve fikrine herkes katılıyor ama o fikrin Türkiye 'de Dünya 'da uygulanmıyor eee ne anlamı kalıyor benim fikrimin doğru görülmesinin ama burada donanımhaber de öyle değil sol kesimden biri bir şeyler dediği zaman sağ kesimden biri de çıkıp onun öyle değil böyle olduğu ya da tam tersi olarak karşı görüş bildiriyor veeee konular bugünkü halini alıyor burada en çok ağlayanları bilirsiniz her şeye karşı olan zihniyet onlar bu konuları açsalar bizler cevap vermesek onlar konu açmayacaklar çünkü monoton olacak her şey ama onlar konu açıyor ve bizler de yazınca ya konu kapanıyor ya da bir sürü farklı görüş ortaya atılmış oluyor böyle böyle fikirler çoğalmış oluyor..

    O yüzden bu blok işi gerçekleşirse emin olun kimse kalmaz bu forumda misal beni 545 kişi bloklamış aksine ben gene blok rekoru kırmak için çabalıyorum çünkü onlar benim biri karşılarında bulamadıkları zaman canları sıkılacak onlara biri yazsın diye konusunu up up yapıp duracaklar ki bunu da görüyoruz yok mu yaaa fikriniz diye up luyorlar konularını..




  • Bu konuyu defalarca dile getirdim. Ama dikkate alan bir yönetici olmadı maalesef.

    Bloklanmış kişiler hiçbir şekilde bizim mesajlarımızı görmemeli, bizi alıntılayamamalı. Tıpkı mesaj atamadığı gibi. Aynı şekilde biz de onları görmemeliyiz.

    Hatta forumdan çıkış yapsa bile görmese çok daha iyi olur. Ip bağlantılı olsa keşke.

    Blokluyorsun yine de kurtulamıyorsun çünkü. Sürekli olarak alıntılıyorlar. Bir de her mesajımızı dikkatle takip edenler, arayanlar var. Gülsem mi, ağlasam mı ?!
  • 9 senede mobil uygulama yapamayan, sonra da onu yarım yamalak yayınlayanlardan ben ümidi kestim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blokladığım kişi benim ne yazdığımı görmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 16 Ocak 2021; 18:58:47 >
  • Arkadaş bir tane şikayet konusuna da yetkili biri cevap versin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılın uzman geldi

    ben yazılım dünyasında çalışıyorum , bu bahsettiğiniz baloklu yazarları görmeme olayı aslında basit bi algoritmayla çözülebilir , kodunu da ben yazabilirim hatta ama beleşe yapmam tabi işim gücüm var. hatta forumu geliştirmek adıan milyon tane yenilik olabilir redditin geliştiği ama yönetim uğraşmıyo en basite kaçıp böyle bişey yapılması imkansıza vuruyolar olayı :d onlarda haklı tabi adamlar baktı ne yaparsak yapalim biz trde 1 numarayız , o zaman niye değiştirelim ki diyolar. haklılar yani

    neyse efenim bu blok olayını gerçekten çözmek istiyorsalar 1 günümü ayırıp 250 tl karşılığı yapabilirim. bloklu kişinin nikini görmeyeceğiniz gibi ona alıntı yapılan mesajlar da tamamen yok olacak. bildiğiniz hiç atılmamış gibi düşünün. öyle

    ha benim mesajlarımı da o görmesin diyorsanız orada yönetimin izin vermesi gereken olaylar var, bunu kasıtlı yapmıyolar zaten:)

    neyse yönetimden ilgilenen olursa pm atsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epsilon -- 31 Ağustos 2018; 11:9:18 >




  • Merak ediyorsan bloklamayacaksın. Blok mekanizması özel mesaj hariç lüzumsuz.
  • Instagramdada block luyosun, ama ayarlarda, blok listesine baktiginda butun sulalen eski sevgili es dost ne kadar pislik varsa orda. Tam bir cehennem çukuru. O bloklu listeyi yakasim geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda biri acmak istedigim ama bir turlu acamadigim konuyu acmis.

    Sonuna kadar destek tam destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'taki gibi olmalı blok sistemi. Engellediğim kişiyi hiçbir şekilde görmeyeceğim, ve engellenen kişide beni görmeyecek. Kısaca Ne ben onun ne de o benim mesajlarımı veya konularımı göremeyecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Master

    Facebook'taki gibi olmalı blok sistemi. Engellediğim kişiyi hiçbir şekilde görmeyeceğim, ve engellenen kişide beni görmeyecek. Kısaca Ne ben onun ne de o benim mesajlarımı veya konularımı göremeyecek.
    zeki mürende bizi görecekmi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.