Şimdi Ara

Blog Tasarım yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar notepad Chaos u bloguma nasıl yerleştirim acaba blogspot.com dan aldım blogumu temada burdahttp://www.teknomobi.net/2008/09/notepad-chaos-blogger-template.html bunu nasıl yükleyecem bu konuları hiç bilmem yardım edebilecek warmı ?



  • selam arkadaşlar, benimde bi sorunum var, blog yazıyorum fakat internet explorer'de menü sekmesi yamuk açılıyor fakat crome'da gayet düzgün sıralı açılıyor. aynı şey duyuru panosunda da oluyor. crome'da gayet düzgün çalışan menü, neden explorerde yamuk yumuk oluyor? siteye her iki tarayıcıdan girerseniz ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız.www.maceradasi.blogspot.com lütfen acil yardım edin. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga_24

    selam arkadaşlar, benimde bi sorunum var, blog yazıyorum fakat internet explorer'de menü sekmesi yamuk açılıyor fakat crome'da gayet düzgün sıralı açılıyor. aynı şey duyuru panosunda da oluyor. crome'da gayet düzgün çalışan menü, neden explorerde yamuk yumuk oluyor? siteye her iki tarayıcıdan girerseniz ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız.www.maceradasi.blogspot.com lütfen acil yardım edin. şimdiden teşekkürler.

    Hizalama yapılmadığı için oluşabilir o kaymalar.İçeriğin bulunduğu alanlarda hizalama yaparsanız hallolur sanıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.