Şimdi Ara

Blizzard'dan Bir İyi Bir de Kötü Haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirtelim, Yama 1.0.8 oyunun son yaması olmayacak. Yepyeni eşya düşürme sistemi olan Loot 2.0. ile birlikte pek çok devrim niteliğinde değişiklik oyuna eklenecek ve bu değişiklikler zamanı geldikçe bizlerle paylaşılacak. Bu değişiklikler oyunun pek çok niteliğini etkileyecek ve bazıları oyunu kökten değiştirecek nitelikte olacak.

    İyi haber ne kadar güzel olursa olsun beklemek işin en sıkıcı yanı ve Blizzard bekletme konusunda oldukça iddialı. Konu ile ilgili bir oyuncunun "Peki ne zaman tamamlanacak? 3 ay, 6 ay, 1 yıl...?" şeklindeki sorusuna Vaneras "Maalesef size kesin bir tarih veremiyoruz. Gelişim tekniği olarak iterasyon (yap, test et, değiştir, güzelleştir, yeniden yap...) kullandığımız için kesin bir bitiş zamanı vermek zor. Bu yüzden Soon™ (yakında) kelimesini sıklıkla kullanıyoruz." şeklinde yanıt verdi.

    Kaynak :diablofanturkiye.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercsteal -- 4 Temmuz 2013; 1:08:13 >







  • Aa bakın işte bunu getiriyoruz yenilik olarak deyipte charlara saçma sapan nerfler atmasınlarda ne halleri varsa görsünler o derece diyorum. (buffda istemez. yeterki yalama etmekten vazgecsinler charları)
  • karakterlerle ne alakası var loot sistemi değişecek demişler.
  • Bakalım, bekleyelim, ama daha çok bekleyeceğiz gibi gözüküyor...
  • artık söylenecek söz bile kalmadı
  • iyi haber nerde
  • 2009 kasımdq cikacak diye quad makine topladim 2012 de cikti. Simdi bu soylenenler 'soon' ise 2014 mayisa anca...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARKU

    iyi haber nerde

    Şeytan ayrıntıda gizli abi

    @nimzohintli bilmem farkındamısında 1.0.3den sonra getirdikleri her yenilikte!!! sınıflara ya nerf çaktılar ya buff koydular sayın forumdaşım. Söylemek istediğim bu. Yoksa ilk mesajda sınıflara şunu yapacağız bunu yapacağız açıklaması varda ona istinaden yazmadım o mesajı.
  • Oyun sırf loot sisteminin düzeltilmesiyle kurtarılacak durumda değil zaten. Dedikleri olay da 6 aydan önce gelmez. Expansion paketinin bile oyunu düzelteceğinden şüpheliyim artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARKU

    iyi haber nerde

    +1905
  • diablo yerine şişme kadın alıp tekme tokat dalın daha eğlenceli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulent35220

    quote:

    Orijinalden alıntı: BARKU

    iyi haber nerde

    +1905

    +1905
  • Son zamanlarda Diablo hakkında hiç bir gelişme yok sanırım değil mi? Ufak bi patch bile olsa da bahaneyle biraz geri dönsek)
  • Türkçe meali, uğraşarak didinerek topladığınız eşyalarınızı bi yamada yalan edicez. Üzerine build yapabileceğiniz yeni eşyalar gelicek dediler üstüne birde bu haber çıktı loot sistemine kadar gitmiş konu, emekçiye ucu dokunacak diye düşünüyorum. Bi kere yaptılar zaten legend eşyalar legacy oldu bidaha neden olmasın ki? Emekçiye kötü, taze başlayan veya başlayacak olanlara iyi haber olsa gerek yanlış mıyım?
  • iyi güzelde "Av avlandıı, Tav tavlandı" derler bu işe. Bir noktadan sonra sen ağzınla kuş tutsan nafile. Süre mevzusuda tam bir işkenceye dönüyor billzortla.
  • aynen öyle...

    100tl verdiğiniz ya da saatlerce ah başında bekleyip flip ede ede yükselttiğiniz itemlar gidecek...

    haritalar random çıksa eski diablo gibi ve rune sistemi geri gelse bir de socket sayısı daha fazla olsa, gem tipi artsa ne güzel olur....

    bir de skillere experience alabilsek, çok kullandığımız skill bize ufak bonuslar sunabilse... bir de demirciye item tanımlayıp onu yaptırabilsek (tabi istediğimiz itema göre çıkan fatura değişse ama bu gereken şeyler ahden değil de sadece oyundan account bound çıksa) oyun bize GTA daki gibi rampage questler eventler verse (x sürede x gold topla ya da x canavar öldür vs) diablo 2 deki muskarlar geri gelse...

    beyaz silahlar ve morlar çöp olmasa beyazları dilediğimiz gibi upgrade edebilsek. morları ve sarıları belli miktarda birleştirip özellikleri toplayabilsek...

    yancımız eski diablodaki gibi işe yarasa...
  • Çok güzel düşünceler var da kime söylüyosun Blizort zaten şu aralar konsollara odaklanmış durumda "birazda onların parasını yiyek" düşüncesinde ancak 9. aydan sonra başka ne yapabiliriz diyeceklerdir. Tabi o çıkış tarihide ötelenmez ise
  • moz hocam geçen 4 gün 2-3 haftalık aradan sonra tekrar girdim. monk 52den 58e çıkardım... yeni karakter yeni skill felan güzel de... sizdeki (ve sizin gibi diğer 100luk hacıların) sabır bende olmadığı ve de diablo dışında pek çok oyunu paralelde oynadığım için demlene demlene oynuyorum...

    zaten çok sık oymaya kalksam kırmızı bardan, town portal açıp arafta kalmaktan fırsat olmuyor, oyun beni frenleyip kendime getiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuros

    moz hocam geçen 4 gün 2-3 haftalık aradan sonra tekrar girdim. monk 52den 58e çıkardım... yeni karakter yeni skill felan güzel de... sizdeki (ve sizin gibi diğer 100luk hacıların) sabır bende olmadığı ve de diablo dışında pek çok oyunu paralelde oynadığım için demlene demlene oynuyorum...

    zaten çok sık oymaya kalksam kırmızı bardan, town portal açıp arafta kalmaktan fırsat olmuyor, oyun beni frenleyip kendime getiriyor.

    Ne güzel işte aheste aheste çek kürekleri sıkılmazsında. Zaten 100 leyince genelde amaçsızlık sendromuna giriyor insan ve ister istemez soğuyup uzaklaşıyor. Fakat bana sorarsan bu aralar daha doğrusu Ramazan beni biraz fazla sarsıyor bu nedenle keyfim yok çok nadir giriyorum. Ramazandan sonra inşeallah ayar vereceğim.




  • binicem üstüne, vurucam kırbacı diyorsunuz ha :)

    http://www.youtube.com/watch?v=foNM7p9Q2KI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.