Şimdi Ara

Bless Online Başlangıç Ve İlk İzlenim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle oyunu denemek isteyenler için
    1. adım "101xpgames" burdan hesap açmanız
    2. adım clienti indirip clientten bless online'ı kurmanız "26 gb civarı tutuyor oyun"
    3. oyun bölge kitlitli olduğu için vpn kurmanız gerek ama merak etmeyin vpn i giriş ekranından sonra kapatıyorsunuz
    - vpn için "openvpn" deniyebilirsiniz gerekli vpn adreslerini de vpngate den temin edebilirsiniz.
    4. oyunu ingilizce yapmak da zor değil "bazı yerler rusça kalıyor ama görevler yetenekler silahlar filan tamamen ingilice oluyor oynanabilir.
    -ingilizce yama yı 2dk google yaparak bulabilirsiniz. (link eklemek yasak mı değil mi emin olamadığımdan link eklemiyorum).

    Oyuna girmek için vpni açın rusya merkezli bi kaynakla giriş yapın sonrasında clienti çalıştırıp play "rusça yazar clientte ama anlarsınız play tuşunu" tuşuna basmak.
    oyun çalıştığı zaman sağ altta güvenlik programı dolmaya başlıcak o zaman vpn i kapatabilirsiniz. oyunun içinde vpn i kaparsanız oyundan atar o yüzden xtrap yüklenirken kapatmalısınız.

    Oyunla ilgili olarak yorumlarıma gelicek olursak.
    Artıları;
    -Raiderz tadında bi dodge mekaniği var biraz zevkli biraz kıl ediyor.
    -Binek ve pet sistemi var (evcilleştiriyosunuz kendiniz raiders of icarusa benziyo o yönden biraz)
    -Harita bossları var tek kesmek baya yetenek istiyor keyifli de oluyo uğraşması :D
    -Haritası geniş ordan geçme burdan yürüme demiyor genelde open world hissini alabiliyosunuz "tabi bu tepeyi çıkamazsın burdan atlayamazsın durumu sinir bozucu"
    -Mob ve boss tasarımları güzel.
    -Çok feci lag fps drop olmadı bende "hiç olmadı diyemem ama oynanışı o kadar engellicek bişi görmedim.

    Eksiler.
    -Oyun çok fena baş ağrısı yaptı bende. Skyrim vari karanlık dünyasından mı nedir bilinmez uzun süre oynayamıyorum Blade and soulu dragon nesti sabahtan akşama kadar tık demeden oynuyodum gözlerimi yoruyor sanırım haritası.
    -Auction house ne yazıkki rusça düzeltirler mi düzelmiş yama var mı bilmiyorum belki vardır ben bulamamışımdır.
    -Oyunda aktif yabancı oyuncular var ama bir topluluk olucak kadar ekip denk gelmedi bana %85-90'ı doğu avrupalı oyuncular. Onlarla da anlaşmak için ben atla karayı seçtim yok olmuyor alfabeleri ters geldi çözemedim :D
    -Kimilerinde çok fazla fps drop oluyormuş bende olmadı ama olan olursa forumlarda çözümü var.
    Ben gtx760+i5 4460'la ayarlar 4'te kasmadan oynadım.

    Oyun çok fazla hypelandı ama benim hoşuma gitmedi o yüzden 4 günlük bi denemenin ardından sildim. Temek sebep göz ağrısını çözememem oldu tabi ama oyundaki matem havası hoşuma gitmedi skyrim sevenler sevebilir sanırım. eso'daki karanlık ortamın aynı var :D hiç benlik değil. yeni oyunları beklemeye devam bakalım neler geliyor.







  • hocam oyunun pvp sisteminden biraz bahseder misin ?
    mesela pvp openworld mu ?
    zindana mı dayalı yoksa mob keserekte lv kasabiliyor muyuz ?
    türkçe dil desteği var mı ya da geleceği yönünde haberler var mı?
    her lv de kalabalık mıdır? yani bazı mmorpgler de yarım saatte bir adam görüyorsun bunda durum ne? gw2 mesela her alanda onlarca insan var..
    görevler nasıl? tamamlamak zor mu yoksa basit mi? görevler boğuyor mu?
    solo bir şekilde oyunda ilerlemek ne kadar mümkün?
    haritalar ve şehirler hep karanlık bir temaya mı sahip yoksa güneşli günlerde görebiliyor muyuz ?
    oyuncuların toplandığı büyük ve kalabalık şehirler var mı?
    ticaret sistemi ne durumda ve nasıl ilerliyor ?
    p2w durumu var mı ya da olacağı şeklinde belirtiler gördün mü?

    şimdilik sorularım bunlar cevaplarsan sevinirim. iyi forumlar.
  • 1)Pvp için 2 seçenek var
    -İlk olarak sıralamaya giriyorsun takım kuruyor haritaya ışınlayıp kapıştırıyor.
    -İkinci olarak açık dünya faction savaşları var.
    Baya keyifli
    2)Mob keserek de kağıt üstünde kasabilirsin ama haritada onlarca görev var görevler üstünden gitmek çok daha keyifli oluyor.
    3)Türkçe dil desteği beklemek yersiz bu saatten sonra mmolardan geliceğini duymadım gelmez.
    4)Şöyle ki oyun yeni açıldığı için şimdilik düşük levellerde de rahat adam görebiliyorsun. Onun yanında seviye sınırı 50 idi yanılmıyosam. Sürekli düşük levellerde adamlar olucaklatır. Yan karakter kasanlar vs vs.
    5)İngilizce yamayı kurdum anlaşıyor görevler bazı görevleri bende çözemiyorum. Ama genel itibariyle ana görevin basit anlaşılabilir şeyler oluyor. Sarı "harita görevleri" %90 aldığın bölgede yapıyosun bişiler toplatır, mob kestirir, harita bossu kestirir vs vs. Karışık görev yok denicek kadar az. Gezdiriyor oyun keyifli görev yapması.
    6)Solo da oynarsın dert değil sadece harita bossu filan kesemezsin kesicek olursan da çok uğraştırır. Onun içinde etraftakilerden yardım alabilirsin veya pass geçebilirsin. Veya 1-2 lvl önden gidip item yapıp yara yara da gidersin.
    7) Güneşli günler görüyorsun ama skyrimin güneşli günleri gibi oluyor. Oyunun temayı ben direk skyrime benzettim. Çok karaklık değil çok da anime havası yok. ALışıyosun bir süre sonra. Baş ağrısını çözmek için ara vere vere oynamaya başladım iş yapıyor :D
    8)Var hocam da o sistemi tam çözemedim klanların hakimiyet alanları filan var. Böle knightdaki maradon gibi bir yer varsa bana denk gelmedi. Anatolia klanı varmış oyunda türk oyuncular ağarlıkta araştırıyorum bende bi hangi karakteri kasıcağıma karar versem girip kasılıcam ama daha araştırma aşamasındayım.
    9)İhale evi üzerinden alım-satım yapıyorsun. Alınca yine ihale evindeki 2. sekmeye geliyor ordan çantana alıyorsun. Tek sıkıntısı ihale evi rusça. Onunda söyle bir çaresi var item sekmelerini açıyorsun sana lazım olan silahın üzerinde kırmızı ibare olmuyor genelde ben bir de 5-10 gümüşe konulan ilk itemi çekip bakıyorum takılıyor mu bana diye öle gidip alıyorum alıcağımı. Not. İtem leveli yazıyor üzerinde dikkat et lvl inde değilse takılmıyor.
    10)Şu an open beta gibi bişide oyun ki avrupa sunucusu açılmadı daha aerialgames dağıtımcısı olucak avrupada. Benim bir sıkıntım olmadı aerialgamesle anime tabancı oyunlarını çok oynadım p2w her oyunda oluyor olmuyor diyen yalan söler. Adam hiçbir şey almazsa gider altın alın internetten. Yapıcak bişi yok. Kanımca eu sürümü p2w olur olur ama öyle saçma sapan şeyler de koymazlar. Pet olur binek olur onları satarlar "ki sen de evcilleştirebiliyosun". 3-5 çel çöp koyarlar olcağı o.

    Son olarak vizeler filan derken oyuna ara verdim biraz. Neler oldu neler oluyor bilmiyorum. :D öğreniyodum tam haftaya devam edicez artık. Şu an ilk izlenimim piyasadaki oyunlar arasında oynayın buyrun dicem nadir oyunlardan.




  • asas ile 30 lvl da tıkandım bazı dungeonlar solo olmuyor ruslarla anlaşmak zor kiril alfabesiyle yazıyorlar

    şimdi tekrardan yeni karakter açtım berserker

    lvl konusunda sıkıntı çekiyorsanız aoe yani alan vuran karakterler ile daha kolay kasabiliyorsunuz mage de bunlardan biri
  • paladin asas denedim bende.
    asas kasması kolay ilk seviyeler için sonrası tanklayan yoksa sıkıntı geldi bana hasarı filan çok iyi ama.
    Paladin güzel tanklıyor ama hasar yok gibi bişi :S etten duvar görevi görüyosun. ilk seviyeler bi debuff filan göremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.