Şimdi Ara

Blackmagic, iPhone'larda profesyonel video çekimi için ücretsiz bir uygulama yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Profesyonel kameralar üreten Blackmagic şirketi iPhone'lar için ücretsiz bir kamera uygulaması yayınladı. Blackmagic Camera, kullanıcıların telefonlarıyla profesyonel seviyede video çekimi yapmalarını sağlıyor. Ayrıca şirketin DaVinci Resolve adlı video düzenleme yazılımıyla entegre bir şekilde çalışabildiğini de belirtelim.



    Ayrıca Bkz.Her yıl yeni bir iPhone yerine Apple hissesi alsaydınız şimdi ne kadar paranız olacaktı?



    Uygulamanın arayüzü Blackmagic'in kendi kameralarının arayüzüne benzetilmiş. Böylelikle kullanıcılara profesyonel ekipmanlarla çalışıyormuş hissiyatı veriyor. Kare hızı, deklanşör açısı, beyaz dengesi ve ISO seviyesi gibi ayarları kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Ayrıca lensler arasında geçiş yapma olanağı da sunuyor.





    Codec seçenekleri



    Uygulamada çözünürlük ve hatta codec bile Apple ProRes 4444'e kadar özelleştirilebiliyor. Standart H.264 veya HEVC (H.265) seçenekleri de var. Ana ekranda, vizör ve temel ayarlara ek olarak, kanala göre ses seviyesi göstergesini, kalan kayıt süresini, kullanılabilir depolama alanını ve pil şarj miktarını görebilirsiniz. Aynı zamanda bir histogram da mevcut.




    Ses kaydı iPhone'un kendi mikrofonu tarafından yapılıyor ancak isterseniz başka bir ses kaynağı da belirleyebilirsiniz. Ses codec'leri arasında AAC, PCM ve IEEE Float gibi çeşitli seçenekler bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra özel bir LUT profili indirebilir, Blackmagic bulutuna bağlanabilir ve kaydedilen görüntülerin renk aralığını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.



    Blackmagic Camera uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığı ile App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.






    Kaynak:https://apps.apple.com/us/app/blackmagic-camera/id6449580241







  • İyiymiş keşke 12t Pro yerine 12 Pro alsaydım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.