Şimdi Ara

blackberry curve 8520 mi nokia e63 mü??? ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil görüşlerinize ihtiyacım var! benim için en önemli özellikler şarj süresi ve sağlamlık. Multimedia, program yükleme, internet vs çok önemli değil. Sık mesaj yazan biriyim ve bu iki telefon arasında kaldım. Sizce şarj ve sağlamlık açısından hangisini önerirsiniz? Aslında blackberryden yanayım görünüşü falan daha çok hoşuma gidiyor ama bi kaç yerde arka kapağıyla ilgili sağlam olmadığına dair şeyler duydum pek hoşuma gitmedi..

    Bi de şu telefonlar aklıma takılıyor

    Samsung s3353
    Nokia C3

    nokia ların bazılarında hani bi tuşa bastığınızda ekran falan yavaşça değişiyor ya menüde gezmek yavaşlıyo eğer onlar symbian olanlarsa e63 ü direk karşılaştırma dışı bırakacağım.

    Dediğim gibi en önemli özellikler şarj ve sağlamlık. pek tel değiştiren biri değilim aldığım telefonu uzun yıllar kullanmak istiyorum. Max fiyat 400 olmalı..

    Kullananlar varsa bu telefonları lütfen görüşlerinizi belirtin. Şimdiden teşekkürler..







  • blackberry hoşuna gidiyorsa blackberry al ama kendiliğinden kapanma gibi bazı sorunları olduğunu duydum.evet o symbian samsung da alabilirsin.
  • 8520 yerine e63 alman daha iyi olur..
  • samsung'u arakdaşım kullanıyor memnun değil. aşırı yavaş diyor. bb 8520 ile nokia e63 arasında pek bir fark yok hatta nokia biraz daha üstün gibi. e63 alabilirsin. bir de general mobile fox var androidli istersen ona da bir göz atabilirsin.
  • e63 zamaninda kullandim severim ama bb 8520 nin daha iyi tercih derim e63 artik emekli oldu bence kasa olarak kronik sorunlari var bide mesela ortadaki navi yani metalik yon tusu yuzde 99 oksitlenecek bikac ay sonra paslanmis bir gorunum alacak benim 8520 tavsiyemin cogunlugu dis gorunuse dayaniyor anlican.butce arttirabilirsende suan kullandigim galaxy pro yu tavsiye ederim kesinlikle 499 a kadar indi fiyati
  • arkadaşlar dokunmatik ve symbian kesinlikle istemiyorum. 8520 daha iyi gibi şu an ama işte şu arka kapak meselesi kafama takıldı.. pek sağlam olmayan bi telefon görünümü uyandırdı bende.. e63 ten tamamen vazgeçtm symbian olmasından dolayı. samsung düşünüyorum hem fiyatı daha düşük ama samsung un da iki defa sıfır telefonunu aldım bugüne kadar ikisi de çabucak arızalandı..! birine yine zamanında 400lira vermiştim şimdi arızası tamir bile edilemiyor..

    bi de neredeyse bütün samsunglarda (s3353 dahil)şurada arkadaşın bahsettiği problem var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_19872613/tm.htm

    bu sebeplerden soğuk bakıyorum samsung a.. dediğim gbi en önemli kriterler sağlamlık ve şarj..

    siz ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoSePH20 -- 7 Eylül 2011; 18:12:42 >




  • yok mu bilgisi olan yaw
  • Blackberry 8520
  • Tabikide BlackBerry
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.