Şimdi Ara

bkmekspress hesapları silmek için arıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, sıcak fırsatlarda bkmekspress sıklıkla kullanıldığı için buraya konu açıyorum.

    Dün 0850 201 0256 numaralı telefondan arayıp bkmekspress'ten aradığını söyleyen müşteri temsilcisi önce TC kimlik numarasının bir kaç hanesi sordu, bende söylemedim ve niye aradığını sorunca birden çok bkm hesabı kullandığımı onun için hepsini kapatıp sadece 1 tanesinin açık bırakılacağını ifade etti.

    Bkm hesaplarının mail adreslerini söyleyince biri benim diğeri ise babamın adına olan hesap olduğunu aynı kişi olmadığımız dile getirdim. Müşt. temsilcisi sistemde aynı adreslerin gözüktüğünü bu nedenle hesapların kapanacağını söyledi ve yine TC kimlik numarasının birkaç hanesini öğrenmeye çalışınca tersledim, kız yine yarın arayacağını söyleyip kapattı.

    Arayan numara BKM'ye ait gözüküyor ama bkmekspress sitesinde hesap bilgilerinde adres bilgisinin girildiği bir alan yok. Bunlar aynı adrese kullanıldığını nasıl tespit ediyorlar. Dolandırıcılar desem BKM'nin numarasından nasıl arama yapıyorlar.

    Bu durumla karşılaşan birileri varsa diye konuyu açıyorum.







  • Haberlerde görmüştüm, adamlar 155 polis numarasından bile arayabiliyorlar. Öyle bir düzenek kurmuşlar ki arayan numarayı sana farklı gösterebiliyorlar. kesinlikle güvenmemeni tavsiye ederim. Bu söylediğiniz şey yüzünden hesap silinmesi mümkün değildir.
  • En sağlamı teyit amaçlı sizin onları aramanız.
  • Aynı TC ile üyelik açtırmıyor diye biliyorum BKMExpress
  • Bkmekspress silecekse hesabı direkt siler,neden telefonla falan arasın ki...En fazla mail gönderir "hesabınızı sildik" diye...
  • Bkm expressi sen ara zor böyle birşey var mı diye
  • Bkm beni de aradı aylar önce. Aynı TC'ye kayıtlı 3-4 hesabım vardı. Tek tek saydı şuşuşu@gmail.com hangisini kalıcı olarak bırakalım da diğerlerini silelim diye. Müsait değilim dedim kapattım.
  • benim hesaplarda TC no farklı, keza aynı TC no'ya bir hesap açılmasına izin veriyor. BKM'yi aradım konuyu söyledim, konudan haberdar değiller, arayan arkadaş sizi tekrar arar tarzı bişeyler söyledi ama benim derdimi anlamadıkları kesindi. yani dolandıcılar aramış muhtemelen ama hesap bilgilerini mail adreslerini falan ele geçirmişler bir yerden. Bu ciddi sıkıntı
  • Bankalar kredi ve ya sigorta pazarlamak dışında hesabınızla alakalı aramazlar, bu son olaylardan sonra eminim kredi pazarlamak için olan arama sayılarıda bayağı düşmüştür.
  • Kendilerini arayıp teyit ettim, sorun yok, arama BKM'den...

    Ama yine de bu tür aramaları buradan paylaşmakta yarar var, ben de TC'yi istediğinde baya saydırdım karşı tarafa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem2012 -- 18 Ocak 2017; 11:8:50 >
  • Arkadaşlar benide aradılar bir problem yok hesapları tekilleştirmeye gitmişler şifre yenileme ve alışverişlerde yaşanan problemlerin önüne geçebilmek için içiniz rahat olsun bende tekilleştirdim. Ve daha sonrasında bkmexpress cagrı merkezını arayıp teyıt ettırdım herhangı bir problem yok
  • beni de aradılar, ama numarayı bilmediğim için baya sayıp sövdüm küfür ettim.Kıza da ayıp oldu. Arkadaş ne bileyim o kadar çok dolandırıcı var ki, bu da onlardan sandım. Yani bkm nin de işi yok hesap birleştirmeye çalışıyor.
    Gerçi bana da garip gelmişti o kadar küfürden sonra bu şekilde devam edemeyiz diye kapattı, normalde onlar da karşılık veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 19 Ocak 2017; 14:26:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.