Şimdi Ara

BİZİ MAKASLAMAYA KALKTI ÖLÜMDEN DÖNDÜK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
5
Favori
15.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Banada vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyormuşsunuz gibi geldi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi hatalı
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Görüşünüze saygım olmasıyla birlikte fren mesafesi ciddi manada azalmıştı yani çok çok düşük ihtimal makaslayacaktı ama olayı yaşayan olarak araya sıkışıp kalacaktı corolla, çok daha büyük sonuçlar doğuracaktı kanımca
  • Akan trafikte makas atmak kadar tehlikeli bir şey var mı? Başkalarının canına kast etmeye kimin hakkı var? Keşke kaza olmasaydı ama bir tarafım çok iyi olmuş serseriye demekten kendini alıkoyamıyor.
  • +1
  • Sırf hatalı araç kullanıyor diye birisini resmen ölüme sevk etmek demektir bu. Farzı misal elemanın annesi hastahaneye kaldırmışlar ve ya eşi doğum yapıyor bilmem ne. Bu yükün altından nasıl kalkacaktın?

    Aynısını ben de defalarca yaptım senin yaptığının. Kazaya sebebiyet vermek istedim ama olmamıştı. Şimdi eskisi gibi düşünmüyorum, herkes hata yapabilir, bu bize hata yapma hakkı tanımaz.
  • leongate L kullanıcısına yanıt
    Asla hatam yok demiyorum ama bence daha büyük sonuçlar atlatıldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakaniko

    quote:

    Orijinalden alıntı: Enes*

    Hocam fark ettiysen eğer fren yapıp sola refüje doğru kırsaydım arabanın sol önü refüje yani kaldırıma çıkıp sağ arkadan kopup (savrulup) kesinlikle devrilir bu otomobil değil yüksek araç ve kullananlar bilir sekme ihtimali yüksek.

    Ben sen haklısın veya haksızsın demiyorum. Muhtemelen yaşın da genç ama şunu söyleyeyim. Makas atan için fren yaparsan gelipte sana vurmaz. Kendini rahatlatmaya çalışıyorsun biraz. Araç yanına geldiğinde bi gıdım kendini korumak için frenden hiçbir zarar gelmez. Bize de makas attılar, yeri geldi acelemiz oldu biz de makas attık Hayatımda atmadım diyenlerin %95 i yalan söylüyordur. dediğim gibi önce kendini korursun. Burdan makası onayladığım anlaşılmasın. Uyarı yapacak şekilde bir durum olsaydı başka ama küçük bir kaza olmamış.

    Hakaniko'ya katıldığım noktalar var.
    Frene bassam bana vuracak refüje atıcakdı demişsin o şekilde vuracak adam sen gaza bastığında da yandan vururdu.Kendince gaza yüklenip adamı geçirmemek istemişsin ve de başarılı olmuşsun.Burda gelip şöyle yapsaydım şöyle olurdu tarzı günah çıkarman saçma.Ufak bir fren dokunuşu bu olayın var olmasını engelleyebilirmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uvb007 -- 3 Ocak 2014; 18:36:47 >




  • Doğrusunu yapmışsınız.
    Eğer hiç bir risk olmamasına rağmen gaza basıp yol vermeyip makasçıya kaza yaptırsaydınız, yine sizi haklı görürdüm. Kendisinin ve başkasının güvenliğini düşünmeyenin akıbetini ben hiç düşünmem. Katlansın sonuçlarına.
    Düzeltme: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seiko0606 -- 30 Aralık 2013; 20:46:00 >
  • doğru yapmışsınız hocam size birşey olmasın
  • Ben böylelerine aklıma gelen her türlü küfürü ederken genelde ayağımı gazdan çekiyorum zira o embesil bir şekilde hesabını yapmış bir şekilde aklına koyduğunu yapmış bir şekilde geliyor. Siz gazlayarak onun matematiğini batırmışsınız ve çuvallamış.

    Haketmiş mi haketmiş ama önünde otobüs olmayıp başka bir otomobil olsaydı başka masum insanlara zarar verme ihtimali vardı. Zaten bizim böyle ağır beyinsizlere yol vermemizin temel sebebi de bu.

    Sağ kanadınızdan sokulan salaklara kaza yaptırmanın tek olası durumu farketmemiş olmaktır.

    Makasa girdiyse hızını sizinkine yaklaştırmıştır az bir frenle size çarpmadan geçecek mesafesi olurdu ama tabi bilemem.
  • seiko0606 kullanıcısına yanıt
    Zaten tramer-exper gelse bile yolu gören bi kamera muhakkak var, o kadar kendinizi rahatlatıyorsunuz dense de yolun akıbeti arkadan gelen araçlar, zincirleme kaza olmamış oldu ve benim vicdanımı rahatlatan ''Ben seni mi makaslayacaktım? Niye yol vermedin? İnsanlık bu mudur ulan?'' deyişi oldu corollacı arkadaş agresif bir gençti bu arada hiç olayı büyütmeden gideceğim yere sakin sakin yolumda gittim. Belki ilerden u çekip gelmem bile hataydı diye düşünüyorum
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    Hocam zira geçmesi için frene bayağı bir abanmam gerekiyordu ki geçemezdi ki, diğer taraftan zaten sol tarafımı kaldırma çok az mesafeyle gidiyordum sola kaçamazdım onu da makaslarken sıkıştıramazdım çok çok değişik sonuçlar doğurabilirdi. Bana çıkmaz yol gibi geldi devam ettim ve dikiz aynama baktığımda arkadaki yakından takip eden araçları gördüm. İett otobüsü sarsılmamış pek arkada oturanların söylediğine göre
  • seiko0606 kullanıcısına yanıt
    Olayın bu yönüde var tabii
  • quote:

    Orijinalden alıntı: og

    konu sahibi hatalı

    Saçma sapan konuşma allahını seversen adam makas atıyor konu sahibi nasıl hatalı oluyor efendi efendi gitseydi vurmasaydı konu sahibi sonuna kadar haklı.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Forum böyle yargısız infazlardan çekilmez oldu
  • Hocam yolu bilmiyorum ama umarım bahsettiğiniz gibi tek kurtuluş yolu bu olduğu için böyle yapmışsınızdır. Bazı arkadaşlar var burda gelip anlatıyorlar beni makaslamaya çalıştı yok şöyle yaptım böyle gaza bastım diye. Tamam makas atan kesinlikle suçlu ama trafik kollektif bir olaydır. O geri zekalının aklı ermiyordur bi işe kalkışmıştır ama geri zekalı da olsa yaşama hakkı var. Elinizde geleni yaptıysanız gönlünüz rahat olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla girdigi makasa devam edebilirdi normalde; boylece otobusun yatti parasi falan olaylara girmezdi.. yani sizi sıkıştırmak suretiyle panik fren yaptirip onunuze atlardi.. ve eminim ki arkasina bakmadan devam ederdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60-70 le gidiyorsanız frene asıldığınız anda 20-30 km hıza düşerdiniz diye tahmin ediyorum bu arada belki corolla sol yapıp size taktırabilirdi ama yazdığınız komplo teorilerinin çoğu gerçekleşmezdi belkide darbe olmadan sıyrılırdı bu saatten sonra bilemeyiz

    ama size taktırdığı durumda corollanın sahibi ben sola geçiyordum vito bana vurdu da diyebilirdi yok yere başınız da ağrıyabilirdi

    duramayacak kadar hızlı geldiğine göre cezayı haketmiş

    iyi yapmışsınız diyemicem ama corolla için çok ta üzülmedim kendisi kaşınmış birazcıkta...
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    Komplo teorisi saymadım ithamlara gerek yok. Olabilecek ihtimalleri saydım, he ayrıca evet teşekkür ederim vicdanım kesinlikle rahat bir serseri için gerek yok okadar aracın kazaya karışmasına, yanına gittiğimde diklenmelere felan hatta hiç gerek yok. Ben önce kendi aracımdaki 6 kişiyi sonra diğer 3-5 aracı ve içinceki insanları sağlama aldım. Diyceksiniz ki otobüs? Kendim otobüsün çevresini dolaşırken teyit ettim durakta yolcu indirmeyecekmiş , yolcu alacakmış otobüs.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.